Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby ellhn90 » Tue Sep 04, 2012 1:02 pm

Nikolaos_Orth wrote:

Συγγνωμη Μαρια αλλα δεν μπορω να κρατω ισες αποστασεις με εναν λαο που εχει χυσει ποταμι αιμα στο ονομα της Αγιας Τραιδος και της Ορθοδοξιας και απο την αλλη για ενα λαο που εχει την καιρια ευθυνη της εξαφανισης του Χριστιανισμου απο την Μεση Ανατολη...τις απολυτης στηριξης καθε διαστροφης και αιρεσης που εχει εμφανιστει στον πλανητη

Δεν μπορω να βαλω το μαργαριταρι και το γουρουνι στο ιδιο σακι...

Εντάξει παιδιά ότι πείτε...
Δεν επανέρχομαι στο θέμα, μεγάλα παιδιά είστε, να διαβάζετε ξέρετε ρίχτε μια ματιά στην ιστορία και τα ξαναλέμε...
Και ψάχτε και για κάτι ντοκουμέτα για ελληνόπουλα που κατέληξαν στην Σοβιετία..
Α ναι ξέχασα τότε είχαν κομμουνισμό οι Ρώσοι και φυσικά αυτό του δίνει άλλοθι...
Εκτός από άλλοθι βέβαια τους δίνει και μια σταθερή προπαγάνδα στην πάντα αριστερίζουσα Ελλάδα..
Αυτά από εμένα.[/quote]

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ Ο-Χ-Ι, ΕΩς ΠΟΛΎ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.....
ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΑΦΗς...
ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΦΑΓΕς...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ....
ellhn90

Unread postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 1:03 pm

Nikolaos_Orth wrote:
Michalis wrote:
eternity wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
Απλά ξαναλέω ο ελληνικός εγωισμός δεν αντέχει να ναι κάποιος άλλος υπερδύναμη.
Τώρα που ναι Αμερική τον ενοχλούν αυτά που πες, αύριο αν είναι η Ρωσία θα θυμηθεί τα Ορλωφικά και το το ότι η Ρωσία αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια ως Μακεδονία παραμεθαύριο αν είναι η Κίνα κάτι θα βρει (ίσως το μετάξι)...

I myself εχω πολλες φορες ασκησει κριτικη για τον Ρωσσο προεδρο τις ενεργειες του και τις πραξεις του.
Οποιαδηποτε υπερδυναμη και να ειναι οι αποστασεις ειναι ισες. Τα κακως κειμενα θα θιγονται δεν θα εθελοτυφλω επειδη οι εχω περισσοτερους φιλους αμερικανους ή ρωσους ή κινεζους.

Συγγνωμη Μαρια αλλα δεν μπορω να κρατω ισες αποστασεις με εναν λαο που εχει χυσει ποταμι αιμα στο ονομα της Αγιας Τραιδος και της Ορθοδοξιας και απο την αλλη για ενα λαο που εχει την καιρια ευθυνη της εξαφανισης του Χριστιανισμου απο την Μεση Ανατολη...τις απολυτης στηριξης καθε διαστροφης και αιρεσης που εχει εμφανιστει στον πλανητη

Δεν επανέρχομαι στο θέμα, μεγάλα παιδιά είστε, να διαβάζετε ξέρετε ρίχτε μια ματιά στην ιστορία και τα ξαναλέμε...
Α ναι ξέχασα τότε είχαν κομμουνισμό οι Ρώσοι και φυσικά αυτό του δίνει άλλοθι...
Εκτός από άλλοθι βέβαια τους δίνει και μια σταθερή προπαγάνδα στην πάντα αριστερίζουσα Ελλάδα..
Αυτά από εμένα.[/quote]

Καλο ειναι να απαντας βασιζομενος σε αυτα που γραφουμε και οχι σε αυτα που εχεις στο μυαλο σου.

Συγκριναμε στα πλαισια της Ορθοδοξιας....απαντησε σε αυτο και ασε τα μαθηματα ιστοριας, το τι εστι κουμουνιμος το ξερουμε ολοι μας και το ξερει πολυ περισσοτερο η Ρωσια, η Ουκρανια, η Γεωργια και τα τοσα εκατομμυρια ψυχων που μαρτυρισαν για τον Κυριο.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 1:07 pm

ellhn90 wrote:
Nikolaos_Orth wrote:

Αυτά από εμένα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΦΑΓΕς...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ....[/quote]

Και οι μεν οπως εμεις σε 400 σκλαβιας κρατησαν την Ορθοδοξια ζωντανη (βλεπε Ρωσοι) ενω η δε μεσα στην απολυτη ελευθερια/αναρχια κατηντησαν ενα κοκτειλ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (βλεπε ΗΠΑ)
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Tue Sep 04, 2012 1:07 pm

Nikolaos_Orth wrote:
Αυτά από εμένα.

Επειδη ισως την ιστορια την διαβαζεις εγω ομως εχω μαρτυριες απο θειες και παππουδες μια μικρη λεπτομερεια σου διαφευγει τα ελληνοπουλα που κατεληξαν στη Σοβιετια φροντισαν να τα παραδώσουν καποιοι ελληνες εδω.
Δεν ηρθαν απλα οι Ρωσοι να τα παρουν καποιοι τους ανοιξαν την πορτα και τα παρεδωσαν.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Μαρία » Tue Sep 04, 2012 1:07 pm

Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..

ειλικρινα εχω σχεδον αλοιθωρισει απο αυτο που διαβαζω!!! :shock: :shock:
οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι δε μπορουν να συζησουν με καμια δυναμη με Αμερικανους, ενω με τους Ρωσους ειμαστε αδερφια απο οπου και να το πιασεις, απο θρησκεια, απο κουλτουρα κλπ...κ τοσο εγκωμιο για τους αμερικανους πια....
Μαρία

Unread postby Μαρία » Tue Sep 04, 2012 1:08 pm

κ επιπλεον αν στα 8 μας μπορουμε να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για τη χωρα στην οποια ζουμε πρωτη φορα το ακουω!!!!
Μαρία

Unread postby ellhn90 » Tue Sep 04, 2012 1:11 pm

Michalis wrote:
ellhn90 wrote:
Nikolaos_Orth wrote:

Αυτά από εμένα.

ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΦΑΓΕς...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ....

Και οι μεν οπως εμεις σε 400 σκλαβιας κρατησαν την Ορθοδοξια ζωντανη (βλεπε Ρωσοι) ενω η δε μεσα στην απολυτη ελευθερια/αναρχια κατηντησαν ενα κοκτειλ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (βλεπε ΗΠΑ)[/quote]

Οι Ελληνες και αλλες εθνικοτητες κρατανε το Χριστο, ασχετως επιρροων...στις ΗΠΑ.
Επι 75 ετη στη Σοβιετια εγιναν εθνικες και θρησκευτικες σφαγες...
Από την άλλη....
Καποιο ΠΟΣΟΣΤΟ του Ρωσσικου λαου ειναι πιστό....
Η πορνεια, αλκοολισμος, εκτρωσεις κτλ ανθουν δυστυχως και στη Ρωσσια
Η ανηθικοτητα επίσης ανθει και στην ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΗ(ψευτο) Αμερική
Συμπερασμα...
ο Ελληνισμος βρηκε πιο προσφορο εδαφος στις ΗΠΑ την περιοδο 1910-2000...
Από εδω και πέρα το συζηταμε :)
ellhn90

Unread postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 1:12 pm

Nikolaos_Orth wrote:
Michalis wrote:Καλο ειναι να απαντας βασιζομενος σε αυτα που γραφουμε και οχι σε αυτα που εχεις στο μυαλο σου.

Συγκριναμε στα πλαισια της Ορθοδοξιας....απαντησε σε αυτο και ασε τα μαθηματα ιστοριας, το τι εστι κουμουνιμος το ξερουμε ολοι μας και το ξερει πολυ περισσοτερο η Ρωσια, η Ουκρανια, η Γεωργια και τα τοσα εκατομμυρια ψυχων που μαρτυρισαν για τον Κυριο.

Αυτά που γράφουμε σχολιάζω και λέω πως το μόνο που ενοχλεί τον σύγχρονο νεοέλληνα είναι ότι μια ζωή βλέπει την αστερόεσσα παντού πρώτη και αυτό τον κάνει να ηθικολογεί για όλα.
Αν αύριο είναι η αρκούδα θα θυμηθεί αυτά που περιγράφω.
Εγώ μια χαρά σχολιάζω πάνω σε αυτά που γράφουμε αλλά διαβάζω και κάτι κρυάδες περί διαμαντιών και γουρουνιών και αναγκάζομαι να ψάχνω για παλτά σοβιετικά απ το Σεπτέμβριο....

ΥΓ: Μόνο η Ελλάδα δεν μαρτύρησε από τον κομμουνισμό ε;;; :D

Ισως καλυτερα αντι να ψαχνεις για παλτα ψαξε να διαβασεις τον βιο του Οσιου Σεραφειμ του Σαρωφ, ετσι για αρχη....

Και επισης ψαξε να διαβασεις κανενα αντιστοιχο βιο Αγιου απο αμερικη μερια....

Δεν μιλαμε πολιτικα, μιλαμε για ΠΙΣΤΗ.....

Δεν μπορω να συγκρινω τον Ρωσικο Λαο με τον Αμερικανικο ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ και οχι φυσικα ως μεμονομενα προσωπα, στο επιπεδο της ΠΙΣΤΗΣ στον Τριαδικο Θεο.

Ειναι σαν να συγκρινω το ΦΩΣ με το ΣΚΟΤΑΔΙ.
Michalis

Unread postby ασπρο πουλι » Tue Sep 04, 2012 1:13 pm

Michalis wrote:
Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..

Η προτιμηση σου ειναι απολυτως προσωπικη.

Εγω εχοντας κανει το μεταπτυχιακο μου στην Αμερικη δεν μπορω ουτε να τους βλεπω.

Το επιπεδο συναισθηματικη τους ωριμοτητας ειναι 6χρονου παιδιου....

Αυτο που μας ενωνει με τους Ρωσους ειναι η Ορθοδοξια....περα απ αυτο σιγουρα εχουμε και πολυ μεγαλες διαφορες

Δεν μπορω ομως να συγκρινω την πηγη καθε διαστροφης και "κακου" με την Ρωσια....ειναι βλασθημια...

Απο την μια η Ρωσια με χιλιαδες χιλιαδων οσιων, αγιων και μαρτυρων στο ονομα του Ιησου Χριστου και απο την αλλη η συγχρονη Βαβελ και Βαβυλωνα μαζι.

Μετρο συγκρισης ειναι η Πιστη προς την Αγια Τριαδα και η διατηρηση της Ορθοδοξιας, ολα τα αλλα ειναι για τα σκουπιδια

Παιδια ηρεμηστε,
Για την επιβουλή των άλλων λαών (γ. Παισιος)

Θα πρέπει να γνωρίζετε, είπε ο Γέροντας, ότι κανείς από τους άλλους λαούς δεν μας αγαπά ως έθνος. Όλοι μας επιβουλεύονται. Να ξέρετε ακόμη πως όποιοι λένε, ή θέλουν να δείχνουν ότι μας αγαπάνε λίγο, αυτοί θέλουν και επιδιώκουν να μας τσαλακώσουν πολύ. Οι άλλοι, πάλι, που δεν μας αγαπούν, θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν έθνος.
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.
-Τι είναι το Σκοπιανό, το φοβάστε;

Και από την Κροατία θα προκύψει κατι καλό για την Ελλάδα.

Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι θα βλέπουν σε λίγο με κακό μάτι την αναβίωση του Ναζισμού στη Γερμανία και την Ιταλία. Έτσι θα στραφεί όλη η πολιτική τους υπέρ της Ελλάδος.

Τότε αναφέρθηκε και στους Σέρβους,τους οποίους μάλιστα κατηγόρησε ότι ποτέ δεν ήταν πραγματικοί φίλοι μας.

ΔΗΜ.Γ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ-ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.
-Η Ευρώπη δεν έχει να προσφέρει τίποτα,έρχεται μόνο να παρει την πίστη μας και την ψυχή μας.

Στους δύσκολους καιρούς της αποστασίας, οι Ρωμιοί πρέπει να κρατήσουμε τις παραδόσεις μας.

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π.Ν.Κ.

-Ενας καλός Ορθόδοξος είναι και καλός Έλληνας, και αντίστροφα.

-Σέρβοι Ιεράρχες ονειρεύονται τη Μακεδονία του Αιγαίου.

-Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Β.Ήπειρο και το Μοναστήρι [στα Σκόπια.]

Σ/ΧΗΣ Λ.Ν.
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΟΜΟΣ 2.
http://orthodoxathemata.blogspot.com/
ασπρο πουλι

Unread postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 1:24 pm

Nikolaos_Orth wrote:
marjory wrote:
Nikolaos_Orth wrote:Εγώ πάλι πιστεύω πως όταν κάπου κάποιοι ετσιθελικά σφάζουν το λαό τους (φυσικά υπάρχουν και προβοκάτορες) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να επέμβεις και να δώσεις τέλος χτυπώντας τους δικτάτορες και τους συν αυτούς καθεστωτικούς ρουφιάνους..
Αυτά.

Νίκο μάλλον έχεις λανθασμένη πληροφόρηση για το τι γίνεται στη Συρία...

Πιστεύεις ότι ο Άσσαντ ξύπνησε μια μέρα και μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει, ξεκίνησε τη σφαγή του συριακού λαού;;; Ετσιθελικά;;;;
Ξεχνάς το γεγονός ότι οι Αμερικάνοι με τους Ισραηλινούς, καιρό πριν ετοίμαζαν μέσα στην καρδιά του συριακού κράτους αυτό που σήμερα ονομάζεται ελεύθερος συριακός στρατός και που αποτελείται από ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ Λίβυους και Ταλιμπάν κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο, οι οποίοι σφάζουν Χριστιανούς. ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ Νίκο.

Ο Άσσαντ προσπαθεί να κρατήσει δομημένο το κράτος του και τον λαό του. Ανθίσταται στον ετσιθελισμό των ΗΠΑ και του Ισραήλ που αφού έβγαλαν από την πατούσα τους το αγκάθι του Σαντάμ, του Καντάφι, του Μουμπάρακ, στράφηκαν τώρα σε άλλο ένα αγκάθι, τον Άσσαντ για να ακολουθήσει μετά το επόμενο του Αχματινετζαντ [και ποιος ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο].

Τεσπα, η ιστορία έτσι κι αλλιώς γράφεται σήμερα και διαβάζεται μετά από 50 χρόνια.

Όχι ρε Μαρτζ προφανώς και είναι προβοκάτσια όπως προβοκάτσια ήταν και το πολυτεχνείο στην Ελλάδα. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό τον Άσαντ και τον κάθε Άσαντ. Αν με πιάνεις. Γιατί ξόφαλτσα σκοτώνει και μερικά παιδάκια.

Φιλε Νικο,

Επειδη το θεμα της Συριας το βιωνω καθημερινα.

Ο λαος της Συριας δινει το αιμα του για αυτα που πιστευει. Καθημερινα προσθετονται Μαρτυρες...

Εμεις στην Ελλαδα ως λαος αραχτοι στον καναπε προσθετουμε ωρες στα τουρκικα σιριαλ....
Michalis

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ