Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby παρατηρητής » Mon Sep 10, 2012 10:09 pm

marjory wrote:
KANENAS wrote:
Γνωρίζουν οι άφρονες (για να μην πω την άλλη λέξη που αρχίζει από Μ και γεμίζει το στόμα :oops: ) ότι με τέτοιες βλαμμένες δηλώσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν νερό στον μύλο του Μιχαλολιάκου;

Ίσως αυτό ακριβώς να επιδιώκουν.... ;) ;) ;)

Γιατί όχι.
Το σκηνικό είναι καλά φτιαγμένο.
Μια κυβέρνηση ΝΔ με λίγους ανεξάρτητους και τη στήριξη πασοκ και δημαρ έτσι για να μην ξέρει ο ελληνικός λαός ποιός πρωτοφταίει σε περιπτωση που τα κάνουν ρόιδο.
Ένα πασοκ και μια δημαρ κυματοθραύστες που εκτονώνουν την κατάσταση με τη σκληρή διαπραγματευση και τις κόκκινες γραμμές και τους κίτρινους αστερίσκους.
Ένας πρωθυπουργός εξαφάνισμένος για περίπου 2 μήνες. Σε λίγο θα ξεχάσουμε και το πρόσωπό του.
Ένα πασοκ reloade, συγνώμη συριζα, να περιμένη την πτώση της κυβέρνησης στη γωνία.
Και μια χρυσή αυγή να παίζει το ρομπέν τον δασών και να "κερδίζει" όλο και περισσότερο από την κατάσταση. Τώρα τι ρόλο έχει να παίζει αυτό το κόμμα άγνωστο.
Παρεπιπτόντως, ο Καμμένος που είναι εξαφανισμένος μετά τις εκλογές???
παρατηρητής

Unread postby eternity » Mon Sep 10, 2012 10:10 pm

KANENAS wrote:
eternity wrote:
nick_the_greek wrote:Αν κάνουν καμία μ*^&*%ία και τους κηρύξουν εκτός νόμου, τότε $%^#$%&^%*& :evil:

καποιος αλλος αντιστοιχος πολτικος φορεας θα δημιουργηθει...δεν θα ειναι τοσο ευκολο να εκτονώσουν την οργη του κοσμου.

Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις.

Με ποιον ακριβώς τρόπο θα βγάλουν εκτός νόμου ένα κόμμα που πληροί όλα τα κριτήρια που το σύνταγμα ορίζει και που έχει εκλέξει βουλευτές με την ψήφο Ελλήνων πολιτών κατά τις τελευταίες εκλογές;

Συνιστά ή όχι πολιτειακή ανωμαλία η απόπειρα απαγόρευσης ενός εκλεγμένου κόμματος;

Γνωρίζουν οι άφρονες (για να μην πω την άλλη λέξη που αρχίζει από Μ και γεμίζει το στόμα :oops: ) ότι με τέτοιες βλαμμένες δηλώσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν νερό στον μύλο του Μιχαλολιάκου;

Με το ιδιο τροπο που παραβιαζουν το Συνταγμα σου 3 χρονια τωρα...
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby KANENAS » Mon Sep 10, 2012 10:24 pm

eternity wrote:Με το ιδιο τροπο που παραβιαζουν το Συνταγμα σου 3 χρονια τωρα...

Αυτός είναι ο λόγος που όταν διαβάζω μηνύματα άλλων μελών που περιμένουν την πολιτειακή ανωμαλία απορώ για το πόσο κοντόφθαλμοι είμαστε που δεν έχουμε καταλάβει ότι τρία χρόνια τώρα ζούμε μέσα σε αυτήν.
KANENAS

Unread postby παρατηρητής » Mon Sep 10, 2012 10:27 pm

eternity wrote:
KANENAS wrote:
καποιος αλλος αντιστοιχος πολτικος φορεας θα δημιουργηθει...δεν θα ειναι τοσο ευκολο να εκτονώσουν την οργη του κοσμου.

Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις.

Με ποιον ακριβώς τρόπο θα βγάλουν εκτός νόμου ένα κόμμα που πληροί όλα τα κριτήρια που το σύνταγμα ορίζει και που έχει εκλέξει βουλευτές με την ψήφο Ελλήνων πολιτών κατά τις τελευταίες εκλογές;

Συνιστά ή όχι πολιτειακή ανωμαλία η απόπειρα απαγόρευσης ενός εκλεγμένου κόμματος;

Με το ιδιο τροπο που παραβιαζουν το Συνταγμα σου 3 χρονια τωρα...[/quote]
Η πλάκα είναι ότι έχουμε συνηθίσει πια και να το λέμε :D .
Καταστάσεις όπως η κοινωνική εξαθλίωση, η παραβίαση του συντάγματος, η μη τήρηση των νόμων, η αυτοδικία που κανονικά θα έπρεπε να μας συγκλονίζουν έχουν καταντήσει καθημερινότητα.
Σε λίγο θα παίζουμε και τζακποτ για ποιό άρθρο του συντάγματος θα παραβιάσουν αυτή την εβδομάδα, με τη μεγαλύτερη απόδοση να έχει το νούμερο 1 που λέει ότι το πολίτευμα μας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία.
παρατηρητής

Unread postby παρατηρητής » Mon Sep 10, 2012 10:36 pm

KANENAS wrote:
eternity wrote:Με το ιδιο τροπο που παραβιαζουν το Συνταγμα σου 3 χρονια τωρα...

Αυτός είναι ο λόγος που όταν διαβάζω μηνύματα άλλων μελών που περιμένουν την πολιτειακή ανωμαλία απορώ για το πόσο κοντόφθαλμοι είμαστε που δεν έχουμε καταλάβει ότι τρία χρόνια τώρα ζούμε μέσα σε αυτήν.

Εξαρτάται πως ορίζεις την πολιτειακή ανωμαλία. Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αυτό που βιώνουμε τώρα είναι περισσότερο μια πολιτειακή αρρυθμία που συνεχώς κλιμακώνεται. Δεν είμαι σε θέση να διακρίνω την ουσία των γεγονότων και να ερμηνεύσω ρήσεις γερόντων οπότε θα σταματήσω εδω με μία σκέψη μόνο. Για να τονίζεται η πολιτεική ανωμαλία δεν είναι πιθανό να έχει ξαφνικό και αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα (προσωπική άποψη)???
παρατηρητής

Unread postby anar » Mon Sep 10, 2012 10:45 pm

παρατηρητής wrote:
KANENAS wrote:

Εξαρτάται πως ορίζεις την πολιτειακή ανωμαλία. Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αυτό που βιώνουμε τώρα είναι περισσότερο μια πολιτειακή αρρυθμία που συνεχώς κλιμακώνεται. Δεν είμαι σε θέση να διακρίνω την ουσία των γεγονότων και να ερμηνεύσω ρήσεις γερόντων οπότε θα σταματήσω εδω με μία σκέψη μόνο. Για να τονίζεται η πολιτεική ανωμαλία δεν είναι πιθανό να έχει ξαφνικό και αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα (προσωπική άποψη)???

Σύμφωνα με τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό "Μόλις γίνει πολιτειακή ανωμαλία, αμέσως θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο". Αυτό το "αμέσως" εμένα μου δείχνει ότι η πολιτειακή ανωμαλία δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα γιατί τότε θα βλέπαμε ένα άμεσο τράβηγμα του κεφαλαίου και πτώχευση.
anar

Unread postby παρατηρητής » Mon Sep 10, 2012 10:52 pm

Εν πάσει περιπτώσει παιδιά εμένα με προβληματίζει κάπως η ξαφνική αλλαγή στάσης των ευρωπαίων για την Ελλάδα.
Για εμένα 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν (χωρίς το ένα να αποκλείει το άλλο):
1. Ηρέμησαν τα πράγματα λόγω αμερικάνικών εκλογών.
2. Η Γερμανία θέλει να στηρίξει την συγκυβέρνηση.
3. Σκοπεύουν να μας πετάξουν έξω και θα το κάνουν να φανεί σαν δική μας απόφαση. Φανταστείτε να μας παν σε δημοψήφισμα, για παράδειγμα. Θα πολωθεί ή δεν θα πολωθεί ο λαός???
παρατηρητής

Unread postby akarnania » Mon Sep 10, 2012 11:08 pm

Ισως και η ΟΡΙΣΤΙΚΗ πολιτειακη ανωμαλια να εχει σχεση με την θεση που θα παρουμε κατα τα γεγονοτα.
akarnania

Unread postby eternity » Mon Sep 10, 2012 11:46 pm

υπαρχει μαι εκδοχη με μικρες πιθανοτητες προς το παρον η Τροϊκα να δωσει την αναφορα της για την Ελλάδα μετα τις αμερικανικές εκλογες.
Κρατητε αυτο..προς το παρον εχει παει για τελη Οκτωβρίου.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby filos » Tue Sep 11, 2012 12:07 am

eternity wrote:
προς το παρον εχει παει για τελη Οκτωβρίου.

Ρε λέτε αυτοί οι πρόγονοι του Μαραντόνα και του Μέσι να είχαν δίκιο και να γίνει το μπαμ ανήμερα χριστουγέννων? :lol: :lol: :lol:
filos

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ