Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby παρατηρητής » Tue Sep 11, 2012 5:44 pm

Nikolaos_Orth wrote:
Τώρα περί ΧΑ νομίζω πως τσάμπα ασχολούμαστε καθώς μαθαίνω πως υπάρχει στα σκαρία ένα νέο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...

Για πες ...
παρατηρητής

Unread postby παρατηρητής » Tue Sep 11, 2012 6:23 pm

Nikolaos_Orth wrote:
παρατηρητής wrote:
Nikolaos_Orth wrote:
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ-ΕΙΜΑΣΤΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ εμείς και κάποια φωτισμένα Γεροντάκια που προσεύχονται για εμάς και θα μας κατευθύνουν τις κρίσιμες ώρες.

ΑΥΤΑ...

Τώρα περί ΧΑ νομίζω πως τσάμπα ασχολούμαστε καθώς μαθαίνω πως υπάρχει στα σκαρία ένα νέο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...

Για πες ...

Δεν είναι κάτι σίγουρο πάντως πολλές αποχωρήσεις αναμένονται σε ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα.
Η ΝΔ πολύ σύντομα θα καταρρεύσει, το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ (!!!!!!!!) απο την ΧΑ αποχώρησε ήδη σήμερα μια βουλευτής κτλ κτλ κτλ
Φυσικά όλοι αυτοί υπό την σκέπη της κίνησης που ετοιμάζεται.

Εννοείς αυτό??
http://www.akous.gr/post.asp?uid=4726
παρατηρητής

Unread postby marjory » Tue Sep 11, 2012 7:47 pm

Το γνωστό indymedia που ξέρουμε πολύ καλά ποιο κόμμα προμοτάρει έγραψε την Κυριακή, μετά τα επεισόδια με τους μικροπωλητές:

[το υστερόγραφο είναι το ζουμί]

Image

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Tue Sep 11, 2012 8:10 pm

...................
Last edited by SUKHOI on Wed Sep 12, 2012 4:32 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Tue Sep 11, 2012 8:21 pm

o alex που ειναι σημερα???δεν εχει δημοσιευσει τιποτα?????
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby chris » Tue Sep 11, 2012 8:41 pm

SUKHOI wrote:
chris wrote:

Επίσης θέλω να επιστήσω την προσοχή στις μελλοντικές πιθανές ενέργειες μιας τέτοιας ομάδας.
Όντας μια κοινωνική ομάδα που πιθανώς να πετύχει τον σκοπό της (εκδίωξη λαθρομεταναστών), δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως μετά θα σταματήσουν να πάνε για τσίπουρα.
Ποιός έχει σειρά μετά;
Αριστεροί, ομοφυλόφιλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, τσιγγάνοι, τουρίστες με φθηνά πακέτα, ξένοι παίκτες ομάδων;
Μπορεί κανείς από τους παραπάνω, αλλά καλό είναι εξ'αρχής να μην αναλαμβάνουν τέτοιες ευθύνες ομάδες ανθρώπων.
Εκτός αν πρέπει να αρχίσουμε τους λιθοβολισμούς αύριο (ο αναμάρτητος πρώτος πάντα) και να σκοτώνουμε τους δολοφόνους πριν δικαστούν.
(αλήθεια ποιος χρηματοδοτεί αυτό το κόμμα; είναι Έλληνες οι χρηματοδότες ή είναι σαν τους Σύριους αντάρτες που μας βγήκαν international;)

εισαι κατι απο τα ποιο πανω που εγραψες? αν οχι τι φοβασε? ερωτηση ,ξερεις τι θα παθης αν μαλωσης με πακιστανο η μαυρο απο τον συρηζα η την αστυνομια? :mrgreen:

Από όσο ξέρω δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω.
Αλλά πρέπει να είμαι για να το σκέφτομαι αυτό;
Ποιός είμαι εγώ για να κρίνω τους συνανθρώπους μου για τις επιλογές τους καθώς και για αυτά που δεν επέλεξαν;
Εσύ πάλι ποιός είσαι που θα τους κρίνεις;

Δεν έχω ιδέα τι θα πάθω γιατί έχω να μαλώσω με άνθρωπο, από πριν να τελειώσω το σχολείο και δεν έχω ποτέ στη ζωή μου γίνει στόχος της αστυνομίας.
chris

Unread postby yiannis » Tue Sep 11, 2012 8:43 pm

SUKHOI wrote:
chris wrote:
Ποιός έχει σειρά μετά;
Αριστεροί, ομοφυλόφιλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, τσιγγάνοι, τουρίστες με φθηνά πακέτα, ξένοι παίκτες ομάδων;

εισαι κατι απο τα ποιο πανω που εγραψες? αν οχι τι φοβασε?

Εμείς μπορεί σήμερα να μην είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά αύριο δεν ξέρουμε τι ξημερώνει.
Δηλαδή όποιος έχασε ένα μέλος του σώματος του π.χ. θα πρέπει να φοβάται;
yiannis

Unread postby SUKHOI » Tue Sep 11, 2012 9:00 pm

...............
Last edited by SUKHOI on Sat Nov 24, 2012 3:46 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby nick_the_greek » Tue Sep 11, 2012 9:08 pm

Και έτσι οι λαθρομετανάστες γίνονται το μήλον της έριδος.

Υποθέτω ότι περιστατικά σαν αυτό που είδαμε στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι θα τα βλέπουμε πιο συχνά στην τηλεόραση. Ο Θεός βοηθός.

edit: Για να μην με φάνε μερικοί, ναι οι λαθρομετανάστες έχουν σκοτώσει, δείρει, βιάσει πολλούς Έλληνες. Από εδώ και πέρα θα ισχύει το μάχαιραν έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις (;;;;;).
nick_the_greek

Unread postby TASOS1 » Tue Sep 11, 2012 9:36 pm

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=157

"φευ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ' οικείως, πλείστα κόλα(=ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ) μένουσιν εις εξαμίλει"
Last edited by TASOS1 on Tue Sep 11, 2012 9:38 pm, edited 1 time in total.
TASOS1

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ