SUKHOI wrote:TASOS1 wrote:ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=157
"φευ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ' οικείως, πλείστα κόλα(=ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ) μένουσιν εις εξαμίλει"
το ειχα ξαναπη πριν πολλους μηνες ισως και χρονο.ο γεροντας ειπε οτι θα μπαινουν στα σπιτια να κλεψουν τροφιμα θα βιαζουν και για να μην υπαρχει μαρτυρια θα σκοτωνουν.στην αθηνα θα γινουν τα ποιο ασχημα αλλα και στην θεσ/νικη πατρα ηρακλειο και σε μεγαλες πολις.μετα θα αναλαβη ο στρατος και με την βοηθεια του κοσμου θα τους ξεπαστρεψη ολους.
Nikolaos_Orth wrote:Ωωωωωωπ!
Πάλι πρώτος 1000άρης!!!!
Antonis22 wrote:Το θέμα είναι να αποφύγουμε τον εμφύλιο.
Όσο Νεοταξική,όντως είναι, η Αριστερά-άκρα αριστερά απ το '80 και έπειτα μέχρι και σήμερα άλλο τόσο είναι και η Δεξία-άκρα δεξία με την εισχώρηση ξένων θρησκευτικών ιδεολογίων, όπως ο Νεοπαγανισμός . Πολλές μασωνικές στοές έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα..και πολλοί τέτοιοι ''πατριώτες'' εμφανίζονται ως σωτήρες του έθνους.
Το φταίξιμο δεν το έχει η μια πλευρά.
Το θέμα είναι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε. Τόσο το καλύτερο.
Γιατί όσο είμαστε ενωμένοι....είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς.Και όταν αυτή η ένωση είναι υπό της Ορθοδοξίας διπλό το κακό για αυτούς...!!
Αριστερούς, δεξιους κ.λπ!
O Παππάς ,βουλευτής της Χ.Α.,δεν είπε μόνο για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες αλλά και πολλές αλήθειες για τους βουλευτές που πέρνουν τζάμπα μηνιάτικο χωρίς να εμφανιστούν στην Βουλή,με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό.Αναμένουμε όλοι να μιλήσει το <<Παιδί>>για να μας πει επίσημα τα νέα μέτρα που θα δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις ενώ και η Μ.Ανατολή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής των δικών μας εξελίξεων για να πάρει φωτιά.Οι Γέροντες σταμάτησαν να μιλούν,τουλάχιστον στον τόπο μου,δείγμα ότι πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.Ο Θεός να βοηθήσει καθώς όλοι προσευχόμαστε να μην έχουμε εμφύλιο.Πολύ προσευχή εύχομαι σε όλα τα μέλη ώστε τα δεινά να είναι στα <<μέτρα μας>> και να μπορέσουμε να αντέξουμε.filtor wrote:1ο) Νομίζω πως κανένα άλλο κόμμα πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ δεν θα σταθεί για εμφανείς κι ευνόητους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω.
2ο) Στην κριτική μας προς την Χ.Α ας συμπεριλάβουμε την παράμετρο πως σε μια αποχαυνωμένη και ολιγωρούσα ελληνική κοινωνία που άγεται και φέρεται από την τρόικα σε αργό θάνατο - αναρωτιέμαι πόσοι μικροπωλητές αυτοκτόνησαν και τι πόνος και αδικία υπάρχει στην ψυχή τους και τα σπίτια τους τα βράδυα από την κατάφωρη αδικία εναντίον τους στην ίδια τους την χώρα... - είναι οι μόνοι που αντιδρούν έμπρακτα και έμπρακτα βοηθούν και τους αναξιοπαθούντες! Για την ψήφο; Αφού είναι για την ψήφο πιστεύετε δεν θα το έκαναν και τα άλλα κόμματα.
3ο) Νομίζω πως είμαστε ήδη σε πόλεμο κι όποιος περιμένει να αλλάξει η κατάσταση από τις ελεγχόμενες και χωρίς βούληση κυβερνήσεις αυτών που μας φέραν ως εδώ, πλανάται πλάνην οικτράν!
4ο) Βλέπω μια ραγδαία αύξηση της Χ.Α και αποδοχή από ανθρώπους που δεν περίμενα ποτέ! Και κυρίως, στην αστυνομία και τον στρατό! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ! Βλέπω επίσης να οργανώνονται ταχύτατα. Όσο και να σας σοκάρει μερικούς - κι εγώ πέρυσι δεν θα περίμενα να γράφω αυτά φέτος... - φοβάμαι πως η Χ.Α είναι το τελευταίο οχυρό αντίστασης! Ούτε ο στρατός από μόνος του έχει την δύναμη για να επιβληθεί...
5ο) βλέπω κάτι "ρεσάλτο" και "κλασσικοπερίπτωση" να έχουν καταπιεί τα πληκτρολόγια τις ημέρες αυτές. Τα όσα γράφανε για την Χ.Α αποδείχθηκαν μπαρούφες! Εγώ είδα ότι ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και ότι η συμπεριφορά του συστήματος μόνο δημοκρατική δεν είναι... Τους έχει βγει από εκεί που δεν το περίμεναν επικαλούμενοι την δημοκρατία!!!
Κλείνω λέγοντας ξανά όσο πιο δυνατά μπορώ : έχουμε ΗΔΗ πόλεμο!
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests