Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby manouil » Tue Sep 11, 2012 9:47 pm

TO ΠΡΑΓΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ 1967.ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.Η ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.Η ΣΥΝΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΟΦΟΕΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Η ΒΑΡΚΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
manouil

Unread postby nick_the_greek » Tue Sep 11, 2012 9:49 pm

Έριξα το γάντι αλλά κανείς δεν το σήκωσε. Εγώ μιλώ πάντοτε ευθέως.

Δεν πειράζει. Ποτέ δεν ήμουν συγκρουσιακός τύπος. Τουλάχιστον όχι με ανθρώπους. Συγκρούομαι καθημερινά με τα πάθη μου. Ελάχιστοι από το forum ξέρουν τις έννοιες μου και από τι έχω περάσει.

Κάποιοι που δεν με έχουν δει ποτέ στην ζωή τους νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και γίνονται αυτόκλητοι τιμητές των χριστιανικών αρετών.
nick_the_greek

Unread postby Antonis22 » Tue Sep 11, 2012 9:56 pm

Το θέμα είναι να αποφύγουμε τον εμφύλιο.
Όσο Νεοταξική,όντως είναι, η Αριστερά-άκρα αριστερά απ το '80 και έπειτα μέχρι και σήμερα άλλο τόσο είναι και η Δεξία-άκρα δεξία με την εισχώρηση ξένων θρησκευτικών ιδεολογίων, όπως ο Νεοπαγανισμός . Πολλές μασωνικές στοές έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα..και πολλοί τέτοιοι ''πατριώτες'' εμφανίζονται ως σωτήρες του έθνους.

Το φταίξιμο δεν το έχει η μια πλευρά.

Το θέμα είναι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε. Τόσο το καλύτερο.

Γιατί όσο είμαστε ενωμένοι....είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς.Και όταν αυτή η ένωση είναι υπό της Ορθοδοξίας διπλό το κακό για αυτούς...!!
Αριστερούς, δεξιους κ.λπ!
Antonis22

Unread postby yiannis » Tue Sep 11, 2012 9:57 pm

SUKHOI wrote:
TASOS1 wrote:ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=157

"φευ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ' οικείως, πλείστα κόλα(=ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ) μένουσιν εις εξαμίλει"

το ειχα ξαναπη πριν πολλους μηνες ισως και χρονο.ο γεροντας ειπε οτι θα μπαινουν στα σπιτια να κλεψουν τροφιμα θα βιαζουν και για να μην υπαρχει μαρτυρια θα σκοτωνουν.στην αθηνα θα γινουν τα ποιο ασχημα αλλα και στην θεσ/νικη πατρα ηρακλειο και σε μεγαλες πολις.μετα θα αναλαβη ο στρατος και με την βοηθεια του κοσμου θα τους ξεπαστρεψη ολους.

Καλά ο γέροντας είχε πει και ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα αρχίσει το 2011.....
Για να τα μπαλώσει μετά είπε το αμίμητο ότι έγινε...

Όπως οι Ιεχωβάδες αφού δίνανε χρονολογίες για την δευτέρα παρουσία τώρα λένε και αυτοί ότι έγινε.. :D
yiannis

Unread postby eternity » Tue Sep 11, 2012 10:01 pm

Nikolaos_Orth wrote:Ωωωωωωπ!
Πάλι πρώτος 1000άρης!!!!

αυριο που θα βαλει ηλεκτρικη σκουπα ο ακερμ θα σα πω που θα ξαναπαμε ολοι...στο 800 και ακομα παρακατω
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby manouil » Tue Sep 11, 2012 10:02 pm

Antonis22 wrote:Το θέμα είναι να αποφύγουμε τον εμφύλιο.
Όσο Νεοταξική,όντως είναι, η Αριστερά-άκρα αριστερά απ το '80 και έπειτα μέχρι και σήμερα άλλο τόσο είναι και η Δεξία-άκρα δεξία με την εισχώρηση ξένων θρησκευτικών ιδεολογίων, όπως ο Νεοπαγανισμός . Πολλές μασωνικές στοές έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα..και πολλοί τέτοιοι ''πατριώτες'' εμφανίζονται ως σωτήρες του έθνους.

Το φταίξιμο δεν το έχει η μια πλευρά.

Το θέμα είναι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε. Τόσο το καλύτερο.

Γιατί όσο είμαστε ενωμένοι....είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς.Και όταν αυτή η ένωση είναι υπό της Ορθοδοξίας διπλό το κακό για αυτούς...!!
Αριστερούς, δεξιους κ.λπ!

ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ 65 -66-67 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΜΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
manouil

Unread postby Antonis22 » Tue Sep 11, 2012 10:04 pm

Φίλε Μανουήλ δυστυχώς κάπως έτσι θα γίνει. Δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ...Ξεχνάμε πολύ εύκολα ή μας κάνουν να ξεχνάμε πάρα πολύ εύκολα.
Antonis22

Unread postby AgwnistisTou21 » Tue Sep 11, 2012 10:04 pm

Αγαπητοί σουκχώη και κρις, θέλω να πω κάτι για το θέμα και των λαθρομεταναστών . Έχετε και οι δύο θέσεις και τις στηρίζεται με επιχειρήματα . Ο σουκχώη προτάσσει την φιλοπατρία και το δικαίωμα στην αυτοπροστασία, ενώ ο κρις την αγάπη προς τον διπλανό όποιος και αν είναι αυτός , γιατί είναι εικόνα Θεού. Όμως θα πρέπει να ρίξουν και οι δύο πλευρές τους τόνους.

Δε ξέρω σουκχώη αν με ένα πριόνι θα έκοβες με τα χέρια σου το κεφάλι ενός βιαστή λαθρομετανάστη ως το τέλος.

Δε ξέρω κρις είχες ένα όπλο στα χέρια σου και έβλεπες να μπουκάρουν τρεις τύποι μέσα στο σπίτι του με σκοπό να βιάσουν και να δολοφονήσουν θα έμενες ακίνητος προσευχόμενος. Να μαρτυρούσες εσύ ναι, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχουν το ίδιο φρόνιμα και υπόλοιποι της οικογένειας ;

Αυτό που συμβαίνει στη πατρίδα μας τώρα είναι ο καρπός της αποστασίας μας. Από ότι μου είπαν το κακό θα συνεχίσει, δε θα σταματήσει. Και λέω κακό γιατί αρέσει στο Θεό οι άνθρωποι να ζούνε και να κάνουν οικογένειες εκεί που γεννήθηκαν. Αυτό φαίνεται και από τους μετανάστες που πεθαίνουν από το μαράζι όσο είναι μακριά από τη πατρίδα τους το, σπίτι τους. Οφθαλμοφανή λύση αδελφοί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι αν καταφέρουμε και γίνουμε σωστοί χριστιανοί, ο Θεός θα δώσει τη καλύτερη λύση στο θέμα. Σωστή μυστηριακή ζωή, προσπάθεια, και ότι μας πει ο πνευματικός του καθένα.
AgwnistisTou21

Unread postby billsin » Tue Sep 11, 2012 10:12 pm

ΓΙΑ τον εμφύλιο να πω είναι δεδομένος. το είχα γράψει από το γενάρη κάπου εκεί. μου το είχε πει αστυνομικός που είναι τακτικός επισκέπτης του Α.Ο και του το είχε πει ασκητής. μάλιστα του είχε πει να φύγει από την αθήνα και έχει φύγει. τώρα σιγά σιγά αρχίζει να βγάινει αυτό που του είπε. επαναλαμβάνω σιγά σιγά αλλά..............το βλέπετε είναι αναπόφευκτο. τι έκταση θα έχει, τι θα γίνει, δεν ξέρω το ξαναγράφω και για όσους δεν το είχαν διαβάσει τότε.
billsin

Unread postby zenjt » Tue Sep 11, 2012 10:17 pm

filtor wrote:1ο) Νομίζω πως κανένα άλλο κόμμα πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ δεν θα σταθεί για εμφανείς κι ευνόητους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω.
2ο) Στην κριτική μας προς την Χ.Α ας συμπεριλάβουμε την παράμετρο πως σε μια αποχαυνωμένη και ολιγωρούσα ελληνική κοινωνία που άγεται και φέρεται από την τρόικα σε αργό θάνατο - αναρωτιέμαι πόσοι μικροπωλητές αυτοκτόνησαν και τι πόνος και αδικία υπάρχει στην ψυχή τους και τα σπίτια τους τα βράδυα από την κατάφωρη αδικία εναντίον τους στην ίδια τους την χώρα... - είναι οι μόνοι που αντιδρούν έμπρακτα και έμπρακτα βοηθούν και τους αναξιοπαθούντες! Για την ψήφο; Αφού είναι για την ψήφο πιστεύετε δεν θα το έκαναν και τα άλλα κόμματα.
3ο) Νομίζω πως είμαστε ήδη σε πόλεμο κι όποιος περιμένει να αλλάξει η κατάσταση από τις ελεγχόμενες και χωρίς βούληση κυβερνήσεις αυτών που μας φέραν ως εδώ, πλανάται πλάνην οικτράν!
4ο) Βλέπω μια ραγδαία αύξηση της Χ.Α και αποδοχή από ανθρώπους που δεν περίμενα ποτέ! Και κυρίως, στην αστυνομία και τον στρατό! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ! Βλέπω επίσης να οργανώνονται ταχύτατα. Όσο και να σας σοκάρει μερικούς - κι εγώ πέρυσι δεν θα περίμενα να γράφω αυτά φέτος... - φοβάμαι πως η Χ.Α είναι το τελευταίο οχυρό αντίστασης! Ούτε ο στρατός από μόνος του έχει την δύναμη για να επιβληθεί...
5ο) βλέπω κάτι "ρεσάλτο" και "κλασσικοπερίπτωση" να έχουν καταπιεί τα πληκτρολόγια τις ημέρες αυτές. Τα όσα γράφανε για την Χ.Α αποδείχθηκαν μπαρούφες! Εγώ είδα ότι ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και ότι η συμπεριφορά του συστήματος μόνο δημοκρατική δεν είναι... Τους έχει βγει από εκεί που δεν το περίμεναν επικαλούμενοι την δημοκρατία!!!

Κλείνω λέγοντας ξανά όσο πιο δυνατά μπορώ : έχουμε ΗΔΗ πόλεμο!
O Παππάς ,βουλευτής της Χ.Α.,δεν είπε μόνο για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες αλλά και πολλές αλήθειες για τους βουλευτές που πέρνουν τζάμπα μηνιάτικο χωρίς να εμφανιστούν στην Βουλή,με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό.Αναμένουμε όλοι να μιλήσει το <<Παιδί>>για να μας πει επίσημα τα νέα μέτρα που θα δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις ενώ και η Μ.Ανατολή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής των δικών μας εξελίξεων για να πάρει φωτιά.Οι Γέροντες σταμάτησαν να μιλούν,τουλάχιστον στον τόπο μου,δείγμα ότι πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.Ο Θεός να βοηθήσει καθώς όλοι προσευχόμαστε να μην έχουμε εμφύλιο.Πολύ προσευχή εύχομαι σε όλα τα μέλη ώστε τα δεινά να είναι στα <<μέτρα μας>> και να μπορέσουμε να αντέξουμε.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ