Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby yiannis » Tue Sep 11, 2012 10:43 pm

SUKHOI wrote:
yiannis wrote:
SUKHOI wrote:
το ειχα ξαναπη πριν πολλους μηνες ισως και χρονο.ο γεροντας ειπε οτι θα μπαινουν στα σπιτια να κλεψουν τροφιμα θα βιαζουν και για να μην υπαρχει μαρτυρια θα σκοτωνουν.στην αθηνα θα γινουν τα ποιο ασχημα αλλα και στην θεσ/νικη πατρα ηρακλειο και σε μεγαλες πολις.μετα θα αναλαβη ο στρατος και με την βοηθεια του κοσμου θα τους ξεπαστρεψη ολους.

Καλά ο γέροντας είχε πει και ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα αρχίσει το 2011.....
Για να τα μπαλώσει μετά είπε το αμίμητο ότι έγινε...

Όπως οι Ιεχωβάδες αφού δίνανε χρονολογίες για την δευτέρα παρουσία τώρα λένε και αυτοί ότι έγινε.. :D

ψεματα λες.ο γεροντας δεν εδωσε ποτε ημερομηνιες.ακουσες εσυ τον γεροντα να το λεει η στο ειπε καποιος αλλος?

Εσύ μας το είπες στο προηγούμενο φόρουμ και μάλιστα είπες ότι ήσουν μπροστά και το άκουσες με τα αυτιά σου.
yiannis

Unread postby eternity » Tue Sep 11, 2012 11:00 pm

filtor wrote:Αν σας έλεγα ποιος γέροντας μίλησε για την Χρυσή Αυγή με θετικά λόγια είμαι σίγουρος θα κάνατε δεύτερες σκέψεις.
Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει που έχουμε φτάσει - μάλλον δεν τους άγγιιξε η κρίση - τι κίνδυνοι υπάρχουν και τι διακυβεύεται!
Προχθές είδα ένα πολύ ζωντανό όνειρο όπου Αλβανοί με καλάσνικοφ μπαίνανε στα σπίτια και οργιάζανε!
Εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ένας αλλά...
Ο παπά-Γιάννης ο Καλαΐδης - και δεν το έχω δημοσιεύσει - ότι στην Αθήνα θα τραβήξει πολλά ο κόσμος...

γιατι δεν τραβαει πολλα??που ειναι οι περισσοτεροι αστεγοι?Που ψαχνουν στα σκουπιδια για τροφη?Που καλπαζει η ανεργια??
Που υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη σε συσσιτια? Σε σχολεια της αθηνας και περιξ δεν εχουμε περισσοτερες αναφορες για λιποθυμιες σε σχολεια???
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 40palikj » Tue Sep 11, 2012 11:09 pm

εμφυλιος μεταξυ ποιον;
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby 40palikj » Tue Sep 11, 2012 11:43 pm

οσο υπαρχει μνημονιο και τροικα εσωτερικου , η ΧΑ μονο θα ανεβαινει και εντος δικαιου
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby Αριστοτέλης » Wed Sep 12, 2012 12:28 am

Εδώ και κάποιο καιρό, σταμάτησα να μπαίνω στο "Επερχόμενα και προφητείες", έμπαινα μόνο στο "ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής" να είναι καλά ο Zenjt.
Ομολογώ ότι ησύχασε το πνεύμα μου.

Συμφωνώ με την τελευταία επισήμανση του Σπύρου. Εγώ έχω να πω ότι τα "Επερχόμενα" - ήρθανε, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε, να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο.

Συμφωνώ απόλυτα με τον filtor σε ότι αφορά την ΧΑ. Και εγώ δεν είμαι ΧΑ, αλλά είναι οι μόνοι που φαίνεται ότι αντιδράνε και δεν αντιδράνε απλά, αλλά φαίνονται έτοιμοι και για πολλά περισσότερα.

Αν το εκτιμήσουμε αυτό ΨΥΧΡΑΙΜΑ, θα δούμε ότι το σύστημα αρχίζει να αντιδρά. Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο ότι ξαφνικά άρχισαν να ασχολούνται με τους φοροφυγάδες; ενώ τα παπαγαλάκια παντού, μέσα και έξω, μιλούσαν για βέβαιη χρεωκοπία; αν ήταν σίγουροι ότι χρεοκοπούμε δεν θα βγάζανε λίστες αλλά θα περιμένανε απλά την χρεωκοπία. Όμως βλέποντας ότι ήδη κάποιοι από το κοινοβούλια, φαίνεται να έχουν περάσει κάποιες γραμμές, φαίνεται ότι οι θεωρητικές κουβέντες περί, πετρών, σφαιρών κλπ, αρχίζουν να μην είναι σε τόσο θεωρητικό επίπεδο.

Πλέον το πολιτικό παιχνίδι, είναι εκτός ελέγχου και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, όσο είναι εκτός ελέγχου θα επικρατεί η σωφροσύνη.

Ξαφνικά η Μέρκελ τιθασεύτηκε και όλος περιέργως άκουσα από κάποιες φωνές ότι και η ΧΑ είναι του συστήματος. Το τελευταίο με βάζει σε σκέψεις, ότι κάποιοι ρίχνουν μελάνι (του συστήματος).

Ο φόβος μου είναι και εμένα το αύριο της ΧΑ. Πολύ φοβάμαι μην μας δαγκώσει και εμάς. Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι ότι κάποιοι γνήσιοι πατριώτες ακολουθώντας το ένστικτό τους πήγαν κατά εκεί. Ελπίζω το ένστικτό τους να τους καθοδηγήσει σωστά. Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα (έστω και μη συνειδητά) βλέπουν την ΧΑ ως ένα πατριωτικό όχημα και όχι ως ιδεολογικό όχημα. Αυτό που πήγε να κάνει το ΛΑΟΣ, αλλά όταν στραβοπάτησε ξεφούσκωσε πολύ εύκολα. Αυτό λοιπόν το προηγούμενο με κάνει να ελπίζω και να αισιοδοξώ. Ότι ο πατριώτης, δεν είναι ΧΑ αλλά πάνω από όλα Έλληνας και αν η ΧΑ κάνει την @@@@@@@@ θα πάει πάλι στο 0.3%, να είστε σίγουροι.

Ξανά επιστρέφω στο sleep mode, έχω ανάγκη την ηρεμία, τώρα.
Αριστοτέλης

Unread postby Μαρία » Wed Sep 12, 2012 9:14 am

παιδια δε ξερω ποσοι απο εσας μενουν Αθηνα η Πειραια...εδω κ μια εβδομαδα κ παραπανω πετανε αεροπλανα πολυ χαμηλα...δεν ξερω τι αεροπλανα ειναι, αλλα τα ακουω κ μερικες φορες πετανε χαμηλα κ βγαινουμε στο μπαλκονι με γειτονες κ τα βλεπουμε...συμβαινει κατι?
Μαρία

Unread postby xtisa » Wed Sep 12, 2012 9:27 am

Μένω Αθήνα και πράγματι συμβαίνει αυτο που λέει η Μαρία.
xtisa

Unread postby eternity » Wed Sep 12, 2012 9:33 am

Μαρία wrote:παιδια δε ξερω ποσοι απο εσας μενουν Αθηνα η Πειραια...εδω κ μια εβδομαδα κ παραπανω πετανε αεροπλανα πολυ χαμηλα...δεν ξερω τι αεροπλανα ειναι, αλλα τα ακουω κ μερικες φορες πετανε χαμηλα κ βγαινουμε στο μπαλκονι με γειτονες κ τα βλεπουμε...συμβαινει κατι?

TIΠΟΤΑ και εγω κοντα σε αεροδρομιο ειμαι ...ησυχια
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby grypas » Wed Sep 12, 2012 10:34 am

Μαρία wrote:παιδια δε ξερω ποσοι απο εσας μενουν Αθηνα η Πειραια...εδω κ μια εβδομαδα κ παραπανω πετανε αεροπλανα πολυ χαμηλα...δεν ξερω τι αεροπλανα ειναι, αλλα τα ακουω κ μερικες φορες πετανε χαμηλα κ βγαινουμε στο μπαλκονι με γειτονες κ τα βλεπουμε...συμβαινει κατι?

αυτο ισχυει και μαλιστα εχει αρχισει απο το καλοκαιρι...Το ειχαμε συζητησει τοτε και με τον manlicher και casius...
grypas

Unread postby Μαρία » Wed Sep 12, 2012 10:48 am

grypas wrote:

αυτο ισχυει και μαλιστα εχει αρχισει απο το καλοκαιρι...Το ειχαμε συζητησει τοτε και με τον manlicher και casius...

δεν ειχα διαβασει τη συζητηση σας τοτε, να με συγχωρεσετε...μας ψεκαζουν σιγουρα, αλλα μηπως συμβαινει κ κατι αλλο? εγω τις δυο τελευταιες εβδομαδες το εχω παρατηρησει εντονα...δε νομιζω οτι μονο μας ψεκαζουν...μπας κ ετοιμαζουν καμια εκπληξη?
Μαρία

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ