Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby KSENH » Thu Oct 11, 2012 11:15 pm

grypas wrote:
roubini wrote:Ο μπεμπάκος μου που είναι 14 μηνών, είναι ίσως το πιο γλυκό και ήρεμο παιδί του κόσμου.
Όταν όμως πεινάσει και αρχίζει και τον στριμώχνει η κοιλίτσα του γίνεται ανήσυχος και αλλάζει μέχρι και η έκφραση του προσώπου του.
Και αν του βάλεις μπροστά του ένα πιάτο φαί, πέφτει πάνω σαν τον λύκο, και σας διαβεβαιώνω ότι δεν μπορεί πλέον κανένας να τον κρατήσει και ας είναι 14 μηνών και γλυκούλης και ήρεμος.

Καλα τα παιδια εχουν το ακαταλογιστο οποτε ειναι ατυχεσ το παραδειγμα. Εσυ όταν ο μπεμπακος σου πειναει και δεν έχεις φαγητό να του δώσεις, θα πας να σπασεις κανένα κεφάλι απο νευρα, οργη και απελπισια με κίνδυνο ο μπεμπακος σου να απωλέσει το γονέα του ή θα αναποδογυρισεις τον κόσμο για να του βρεις φαγητό;

Καθόλου ατυχες δεν ειναι το παραδειγμα. Ευστοχο ειναι. Ακριβως την ενστικτωδη αντιδραση του βρεφους στο αισθημα της πεινας θελει να σου δωσει. Και η πεινα στην περίπτωση μας υποτιθεται οτι είναι κυριολεκτική, και όχι μεταφορική.. έτσι δεν είναι;

Θεωρείς δηλαδή ότι πρυτανεύει η λογική γι' αυτό δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες;;; Αφου το ξερεις οτι ΚΑΙ αυτο θα γινει καποια στιγμη. Εχει ειπωθεί, όλοι γνωρίζουμε από ποιον.. Ως τότε λοιπον προφανως....εχουμε δρομο....
KSENH

Unread postby yiannis » Thu Oct 11, 2012 11:27 pm

KSENH wrote:
Γράφεις, τι ΘΕΛΩ να τους δω να κάνουν... Λες και είναι να ικανοποιηθεί ο δικός μου εγωϊσμός αν ΤΟΥΣ ΔΩ να κάνουν κάτι. Από τον τρόπο που το λες, φαίνεται σαν να πιστεύεις ότι θα παίξουμε κουκλοθέατρο και θα κάνουμε πως αντιδρούμε, αντί να αντιδρούμε ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ. Επίσης, από τα υπόλοιπα που μου ζητάς να σου γράψω, φαίνεται σαν να πιστεύεις εσύ ότι ... ότι μπορούσε να γίνει, έχει γίνει!! Αυτό πιστεύεις δηλαδή; Πάμε σε μια διαδήλωση "50" νοματαίοι, αρκετοι από αυτους μαλιστα ειναι οι ιδιοι που πηγαινουν εδω και δεκαετιες σε διαδηλωσεις, οι υπόλοιποι "φωνάζουμε" μέσω ίντερνετ και εκεί τελειώνει;

Είναι απλό.
Εκφράζεις ένα παράπονο από τον κόσμο και σε ρωτώ τι θα ήθελες να κάνει. Δεν σε βλέπω όμως να έχεις απάντηση.
Έχεις;
yiannis

Unread postby elezonik » Thu Oct 11, 2012 11:33 pm

Ξέρετε παιδια και συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μάλλον πολλοι από εδω μέσα δεν έχετε πεινάσει ακόμα... (και δεν το λέω ως κακό αυτό) Θέλω λοιπόν να τονίσω με αυτό που λέω ότι αυτός που πραγματικά πεινάει και είναι άνθρώπος ενήλικας δεν μπορεί να αντιδράσει σαν βρέφος και σας το λέω εκ πείρας... τους τελευταίους μήνες ο μισθός του συζύγου μας βγάζει έως τις 15-20 κάθε μήνα (μας περισσεύει μήνας όπως καταλαβαίνετε) και δεν βγήκα όχι στους δρόμους αλλά ούτε σε κοντινους ανθρώπους να αναφέρω κάτι (πές το εγωισμό, πες το αξιοπρέπεια πες το όπως θες) και ξέρετε γιατί;;;; γιατί δίπλα μου υπαρχουν άνθρωποι σε χειρότερη θέση από της δικής μου οικογένειας και αφού αυτοί οι άνθρωποι υπομένουν ακόμα δεν μπορώ εγώ να βγω να διαμαρτυριθώ . Το ουσιαστικό όλων όμως είναι ότι αυτή η κατάσταση με έφερε ακόμα πιο κοντά Του, κάνω λοιπόν περισσότερη προσευχή από πριν για΄τι προσεύχομαι πλέον και για το γείτονα και αφήνω τα παιδιά μου στο ελεός Του και Δόξα τη Χάρη Του 3 μήηνες τώρα ταίζω τα παιδιά μου έχω δεν έχω λεφτά , συνεχίσω να σας διαβάζω ανελλιπως και πλέον πιάνω πολλές φορες τον εαυτό μου να χαμογελάει όταν βλεπω κάποιες αντιπαραθέσεις σας για το πότε θα γίνουν ή όχι τα γεγόνότα όχι για΄τι δεν ενδιαφέρομαι πια για όλα αυτά άλλα γιατί αιθάνομαι πιο κοντά Του από ποτέ και ξέρω πως όποτε και να γίνουν ότι και να γίνει Εκείνος τα παιδιά του δεν τα αφήνει... Αν θέλει ο Θεός να βγούμε στο δρόμο και να αλλα΄ξουμε τα πάντα τότε θα μας πάρει έναν έναν και θα μας βγάλει. Αφεθήτε σ Εκείνον και όλα θα γίνουν όπως Εκείνος θέλει.

ΥΓ:Δεν θέλω να θίξω κανέναν ας μην το πάρει κανενας προσωπικά και μπουμε σε αντιπαραθέσεις , τα έγραψα από αγάπη και μόνο (ίσως κάνω και λάθος) .
elezonik

Unread postby KSENH » Thu Oct 11, 2012 11:57 pm

yiannis wrote:
KSENH wrote:
Γράφεις, τι ΘΕΛΩ να τους δω να κάνουν... Λες και είναι να ικανοποιηθεί ο δικός μου εγωϊσμός αν ΤΟΥΣ ΔΩ να κάνουν κάτι. Από τον τρόπο που το λες, φαίνεται σαν να πιστεύεις ότι θα παίξουμε κουκλοθέατρο και θα κάνουμε πως αντιδρούμε, αντί να αντιδρούμε ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ. Επίσης, από τα υπόλοιπα που μου ζητάς να σου γράψω, φαίνεται σαν να πιστεύεις εσύ ότι ... ότι μπορούσε να γίνει, έχει γίνει!! Αυτό πιστεύεις δηλαδή; Πάμε σε μια διαδήλωση "50" νοματαίοι, αρκετοι από αυτους μαλιστα ειναι οι ιδιοι που πηγαινουν εδω και δεκαετιες σε διαδηλωσεις, οι υπόλοιποι "φωνάζουμε" μέσω ίντερνετ και εκεί τελειώνει;

Είναι απλό.
Εκφράζεις ένα παράπονο από τον κόσμο και σε ρωτώ τι θα ήθελες να κάνει. Δεν σε βλέπω όμως να έχεις απάντηση.
Έχεις;

Γιάννη πολλά παράπονα έχω από τον κόσμο, αλλά δεν ξέρω να έχει νόημα να κάτσω να σου τα γράψω, ούτε και είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να υποκινήσω τέτοιου είδους φαινόμενα. Αν ήμουν, προφανώς θα βρισκόμουν αλλού αυτην την ωρα -επι του πρακτέου- και όχι εδώ μέσα!

Ωστόσο, επειδή δεν θέλω να νομίζεις ότι αερολογώ, ορίστε μερικά από τα παράπονά μου:

- Ψηφίσαμε τα ίδια. Μας κυβερνάνε αυτοί που μας πρόδωσαν -ενωμένοι-, γιατί εμείς τους δώσαμε εντολή.
- Εξακολουθούμε να ... Απέχουμε από τις εκλογές. Όσοι απείχαν φέρουν μεγαλύτερη ευθυνη για το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί επέτρεψαν στους "λίγους" να το διαμορφώσουν όπως ήθελαν. Στο "χωριό" λέγαν, αυτός που ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια κατάσταση, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από αυτόν που την ΠΡΟΚΑΛΕΙ... γιατί αυτός που την προκαλεί, τουλάχιστον ΚΑΝΕΙ αυτό που θέλει.
- Όσοι απείχαν από τις εκλογές, δεν βλέπω να δείχνουν με τη στάση τους ποια εναλλακτική λύση προτείνουν. Δεν γουσταρουν το πολιτικο συστημα. Οκ. Άρα, τι;;
- Πληρώνουμε ακόμα φόρους. Άρα μας φτάνουν ακόμα τα λεφτά. Μήπως να μην πληρώσει κανένας; Όχι βέβαια. "Το κράτος θα χρεωκοπήσει." "Θα μας κόψουν το ρεύμα."
- Δεν ξέρουμε τι θέλουμε και μαλώνουμε μεταξύ μας.
- Επιτρέπουμε να μας δουλεύουν και να μας χειρίζονται ως μάζα με απαράδεκτες πρακτικές, πρακτικές στις οποίες ακόμα κι εμείς εδώ μέσα έχουμε πέσει θύματα. Είναι τυχαίο που διασπείρεται πανικός στόμα με στόμα ΚΑΘΕ φορα ΠΡΙΝ από ΕΚΛΟΓΕΣ, πριν από την ΔΕΘ, πριν από την 17η Νοέμβρη, πριν απο την 6η Δεκέμβρη;;;;; Να θυμίσω τι ακούσαμε πριν τις φετινές εκλογές επί δύο μήνες από πάσα κατεύθυνση;;; Και μην βιαστείτε να το λάβετε καποιοι ως νύξη προς γέροντες. "Θα κλεισουν τα σύνορα" "Θα γίνει ΚΑΤΙ" "Θα γυρισουμε στη δραχμη"
- Επιτρέπουμε να μας χειρίζονται με απάνθρωπες και μεσαιωνικές πρακτικές εκφοβισμού, που συμπεριλαμβάνουν ακόμα και τη ΣΤΕΡΗΣΗ φαρμάκων, ολως τυχαιως κι αυτη σε μήνα προ εκλογών....... "Έτσι θα είναι ανθρωπάκια μου αν δεν κάτσετε καλά και δεν ψηφίσετε αυτό που πρέπει... Πάρτε μια γεύση...."
- Τα έχουμε βάλει με τους αλλοδαπούς, έχουμε μισήσει τους αλλοδαπούς, τους κυνηγάμε ΗΔΗ, αντί να κυνηγησουμε αυτους που τους έφεραν. Αλλα βεβαια προτιμαμε το ευκολο.

Εχουν γινει προσπαθειες εμπρακτες όμως τις οποιες αναγνωριζω:
- Το κίνημα "Δεν πληρωνω¨που ανοιγει τα διοδια, πιστευω οτι εχει ελαφρυνει κοσμο και οσο να 'ναι είναι μια αρχή. Είναι κάτι.
- Κατι πήγε να γίνει με τους Αγανακτισμένους, αλλα και τοτε επικρατησε ο χειρισμος απο τα Media και η ενοχληση οσων δεν μπορουσαν να μετακινηθουν απο τη δουλεια στα σπιτια τους...
KSENH

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 12:11 am

Michalis wrote:Ενημερωτικα απο αραβικο καναλι...

Οι Συριοι προσφυγες στην τουρκια εχουν φτασει τις 97,000...

καλα αν θελουν να αρχισουν τον πολεμο λενε και 101,000...δεν κολλανε οι Τουρκοι στα στημενα νουμερα και ατυχηματα
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby yiannis » Fri Oct 12, 2012 12:14 am

elezonik συμφωνώ μαζί σου.
Είτε αντιδράσει ο κόσμος ενστικτωδώς είτε λογικά, η κατάσταση είναι συγκεκριμένη. Όταν πας στο σύνταγμα όσος κόσμος και να είναι λίγα μπορεί να κάνει.
Πάει και τελείωσε. Θα πάει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο ώσπου να συναντήσει τον σιδερένιο φράχτη. Όσο και να τον σπρώχνει, δεν κουνιέται. Είναι έτσι σχεδιασμένος που απλά δεν κουνιέται. Πέτρες πετάχτηκαν άπειρες. Έχουν ξηλωθεί τα πεζοδρόμια ουκ ολίγες φορές.

Μόλις αρχίσει ο πετροπόλεμος και τα πνεύματα οξυνθούν, το επόμενο βήμα είναι πάντα το ίδιο. Χημικά. Λοιπόν όποιος έχει φάει χημικά ξέρει τι είναι.
Εκτός ότι δεν βλέπεις τίποτα, εκτός ότι τσούζουν και δακρύζουν τα μάτια και ξεραίνεται το στόμα και πονάει ο λαιμός, το βασικότερο; Δεν μπορείς να αναπνεύσεις
Η ενστικτώδης αντίδραση είναι να φύγεις από το σύννεφο χημικών.

Αυτό ήταν ψεκάστε,σκουπίστε, τελειώσατε. game over.
Από τα χημικά μπορείς να έχεις βήχα και δύσπνοια για μήνες.
Τι άλλο να κάνει ο κόσμος και πόσες φορές θα κάνει το ίδιο πράγμα όταν συνεχώς επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο;

Το να προσπαθήσει να μπει στην βουλή είναι πρακτικά αδύνατο. Εκτός τους φράχτες τις κλούβες και τα ΜΑΤ που την έχουν περικυκλώσει ο κόσμος τρέχει και προσπαθεί να πάρει ανάσα από τα χημικά για να μην πεθάνει (κυριολεκτικά).

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κατέβει με όπλα.
αλλά και πάλι τι;
Και εγώ σου λέω ότι μπαίνει μέσα στην βουλή και καθαρίζει όσους βρει. Τι ακριβώς θα γίνει μετά;
Θα πέσει η κυβέρνηση.
ΟΚ ε και; από το 2008 έχουν πέσει 3 κυβερνήσεις και πάμε για τέταρτη. Άλλαξε τίποτα;
Και λέω ότι πέφτει η κυβέρνηση και διώχνουμε την τρόικα. Αμέσως μετά πτώχευση.
Και χρειάζεται δηλαδή να γίνει όλο αυτό για να καταλήξουμε στην πτώχευση;

Αυτό είναι βέβαιο ότι θα συμβεί.
Κατά την γνώμη μου τα όσα είπε ο γέροντας Παΐσιος περί κυνηγητού των πολιτικών θα γίνουν ΜΕΤΑ την πτώχευση και η πτώχευση θα είναι ο λόγος που θα γίνουν.
Πλέον ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ένα είδος αδιέξοδου και νομίζω ότι όλοι περιμένουν την στιγμή που θα χρειαστεί να παλέψει για την βιολογική συντήρηση του.

συμφωνώ με την elezonik . Όταν θέλει ο Κύριος θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν, δεν είναι ο από μηχανής θεός. Είναι ο Παντοδύναμος Θεός και κάθε κίνηση και κάθε βήμα όλων μας είναι μετρημένο.
yiannis

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby SUKHOI » Fri Oct 12, 2012 12:16 am

................
Last edited by SUKHOI on Thu Nov 22, 2012 10:19 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 12:18 am

roubini wrote:Ακόμα όλοι φοβόμαστε μην ξεβολευτούμε. Άλλος μην χάσει την σύνταξη, άλλος το σπίτι, άλλος το χωράφι, άλλος την τοστιέρα του.

Δεν ξερω αν μπορεις να τοποθετησεις στην ιδια κατηγορια να χασει καποιος το σπιτι του ( το πιθανοτερο να εχει οικογενεια) με την τοστιερα ή το χωραφι.
Το να παρει την οικογενεια του καποιος με 2 ,3 ,4 και 5 παιδια και να παει να μεινει στον δρομο δεν ξερω αν μπορει η λεξη ξεβολεμα να το περιγραψει..........
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Stam » Fri Oct 12, 2012 12:23 am

SPIROS wrote:Πακιστάν: 16χρονος χριστιανός καταζητείται από τις αρχές για βλασφημία.
Ο έφηβος κι η οικογένειά του ήδη είχαν εγκαταλείψει το κτήριο υπό τον φόβο της επικείμενης επίθεσης.
«Έχουμε πραγματοποιήσει επιδρομές, όμως το παιδί δεν έχει συλληφθεί», τονίζει ο αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας Σαλιμουλάχ Κουρέισι.

Εδώ βλέπουμε την αστυνομία στο Πακιστάν να καταδιώκει ένα παιδί γιατί έστειλε αντιισλαμικό μήνυμα και διαβάζουμε ότι η νομοθεσία του Πακιστάν για τη βλασφημία προβλέπει την επιβολής ποινής ισόβιας κάθειρξης σε όποιον καταδικασθεί για προσβολή του ισλάμ.

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=157

Από την άλλη στην Ορθόδοξη Ελλάδα βλέπουμε τα ΜΜΕ να υποστηρίζουν το corpus christi και να θεωρούν την Ορθοδοξία παραθρησκευτική οργάνωση.
Επίσης το βρωμερό προπαγανδιστικό site NEWSIT γράφει ότι γίνονται ΕΚΤΡΟΠΑ έξω από το Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ αλλά για τα πραγματικά ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ@Λ@ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

http://www.newsit.gr/

Βρωμερά ζώα δημοσιογράφοι απολαύστε τη ζωή με τα χρήματα που σας δίνουν οι βρωμομασσώνοι γκόμενοι σας.
Επειδή εσείς είσαστε αδερφές και περάσατε από σκοτεινές κρεβατοκάμαρες με αντάλλαγμα ένα κουστούμι και ένα στούντιο δεν σημαίνει ότι και ο Θεός ο ίδιος έχει τα δικά σας χάλια.
Υποστηρίζετε τον κάθε κομπλεξικό που επειδή δεν έγινε ποτέ τίποτα αποφάσισε να δηλώσει καλλιτέχνης.
Υποστηρίζετε τον κάθε μαστουρωμένο βλάκα που έχει κάψει κάθε κύτταρο του εγκεφάλου του και βλέπει τα πράγματα με το σακατεμένο μάτι του.
Δεν έχετε μάθει να υποστηρίζετε το καλό και το σωστό αλλά τα σάπιο και το βρώμικο.
Εσείς που το παίζεται προστάτες των θεσμών και των αξιών της Ελλάδας βρωμιάρηδες δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε.
Ξεπουλάτε ακόμα και την μάνα σας αν είναι ορθόδοξη.
Έχιδνες και σκουλήκια είσαστε που σας ταϊζουν χοντροκοιλαράδες παχουλοχέρηδες άψυχοι διαολάνθρωποι.
Εύχομαι να ξεφτυλίσουν και τα σπίτια σας κάποια στιγμή και τις οικογένειές σας τις διαλυμένες, αυτοί που σήμερα σας θρέφουν.
Κάνατε τη σημαία κουρελόπανο και το σταυρό τσιγκέλι και κρεμάσατε επάνω ότι πιστεύουμε και ότι έχει πραγματική αξία.

Η Νέμεσις θα έρθει για όλους και μέσα στο όλους είσαστε από τους πρώτους.

Σπύρο,
όλα καλά αυτά που λες και εύγε αλλά τραγικά απούσα είναι η Ιεραρχία.
Θα περίμενα προδρομικό και ελεγκτικό λόγο από τον Αρχιεπίσκοπο και μια ανακοίνωση μοιρασμένη σε όλα τα ΜΜΕ από την Ιεραρχία.
Αν φοβάται η Ιεραρχία να ελέγξει τους ανθρώπους, τα πάθη και τα έργα τους, οδηγεί ανυποψιαστους ή χλιαρούς στην πίστη στον ωχαδερφισμό και αναρωτιέμαι πραγματικά, άραγε φοβάται το Θεό;
Για μένα είναι τραγικά απούσα και απαθής, εκτός εξαιρέσεων.
Stam

Unread postby KSENH » Fri Oct 12, 2012 12:25 am

yiannis wrote:Κατά την γνώμη μου τα όσα είπε ο γέροντας Παΐσιος περί κυνηγητού των πολιτικών θα γίνουν ΜΕΤΑ την πτώχευση και η πτώχευση θα είναι ο λόγος που θα γίνουν.
Πλέον ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ένα είδος αδιέξοδου και νομίζω ότι όλοι περιμένουν την στιγμή που θα χρειαστεί να παλέψει για την βιολογική συντήρηση του.

Αγαπητέ μου Γιάννη μάχιμε. :)

Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο. Με την παραπάνω πρότασή σου συμφωνώ και μπορεί όντως να είναι έτσι. Το είπα από την πρώτη στιγμή εξάλλου. Για το 2ο σκέλος μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε. Δεν χρειαζεται να επιτεμεθα (δεν το λέω σε σένα ούτε σε κάποιον συγκεκριμένα) σε καθε εναν που τολμαει να ξεστομίσει ενα ευρυτερο χρονικο περιθωριο για την εκπλήρωση κάποιας προφητείας. Ο χρόνος θα δείξει.
KSENH

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ