KSENH wrote:Γιάννη πολλά παράπονα έχω από τον κόσμο, αλλά δεν ξέρω να έχει νόημα να κάτσω να σου τα γράψω, ούτε και είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να υποκινήσω τέτοιου είδους φαινόμενα. Αν ήμουν, προφανώς θα βρισκόμουν αλλού αυτην την ωρα -επι του πρακτέου- και όχι εδώ μέσα!
Ωστόσο, επειδή δεν θέλω να νομίζεις ότι αερολογώ, ορίστε μερικά από τα παράπονά μου:
- Ψηφίσαμε τα ίδια. Μας κυβερνάνε αυτοί που μας πρόδωσαν -ενωμένοι-, γιατί εμείς τους δώσαμε εντολή.
Δεν έχουμε επιλογές. Κατά την γνώμη μου είναι όλοι προδότες. Και ότι και να βγεί πλέον οι επιλογές της Ελλάδας είναι μεταξύ πείνας και πείνας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εδώ που έφτασαν την χώρα. Τι να ψήφιζαν αυτές τις επιλογές είχαν.
- Εξακολουθούμε να ... Απέχουμε από τις εκλογές. Όσοι απείχαν φέρουν μεγαλύτερη ευθυνη για το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί επέτρεψαν στους "λίγους" να το διαμορφώσουν όπως ήθελαν. Στο "χωριό" λέγαν, αυτός που ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια κατάσταση, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από αυτόν που την ΠΡΟΚΑΛΕΙ... γιατί αυτός που την προκαλεί, τουλάχιστον ΚΑΝΕΙ αυτό που θέλει.
- Όσοι απείχαν από τις εκλογές, δεν βλέπω να δείχνουν με τη στάση τους ποια εναλλακτική λύση προτείνουν.
Δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική λύση να προτείνει κανείς. Έχεις εσύ; γιατί δεν την προτείνεις από το να κατηγορείς τους άλλους.
Δεν γουσταρουν το πολιτικο συστημα. Οκ. Άρα, τι;;
- Πληρώνουμε ακόμα φόρους. Άρα μας φτάνουν ακόμα τα λεφτά. Μήπως να μην πληρώσει κανένας; Όχι βέβαια. "Το κράτος θα χρεωκοπήσει." "Θα μας κόψουν το ρεύμα."
Πρέπει να νιώθει ένοχος αυτός που θέλει να έχει ρεύμα για τα παιδιά του; Σε κάποιους φτάνουν τα λεφτά (ακόμα). Πρέπει και αυτοί να νιώθουν ένοχοι για αυτό. Θέλεις να μην φτάνουν σε κανέναν; Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν τους φτάνουν. Το αμφισβητείς;
- Δεν ξέρουμε τι θέλουμε και μαλώνουμε μεταξύ μας.
- Επιτρέπουμε να μας χειρίζονται με απάνθρωπες και μεσαιωνικές πρακτικές εκφοβισμού, που συμπεριλαμβάνουν ακόμα και τη ΣΤΕΡΗΣΗ φαρμάκων, ολως τυχαιως κι αυτη σε μήνα προ εκλογών....... "Έτσι θα είναι ανθρωπάκια μου αν δεν κάτσετε καλά και δεν ψηφίσετε αυτό που πρέπει... Πάρτε μια γεύση...."
Και τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για αυτό;
- Τα έχουμε βάλει με τους αλλοδαπούς, έχουμε μισήσει τους αλλοδαπούς, τους κυνηγάμε ΗΔΗ, αντί να κυνηγησουμε αυτους που τους έφεραν. Αλλα βεβαια προτιμαμε το ευκολο.
Θεωρείς ότι είναι εύκολο να σε σφάζουν για μία κάμερα; Αν δεν μιλάνε είναι ραγιάδες, όταν αντιδράσουν είναι λάθος. Να αποφασίσουμε όμως εμείς οι μη ραγιάδες.
Εχουν γινει προσπαθειες εμπρακτες όμως τις οποιες αναγνωριζω:
- Το κίνημα "Δεν πληρωνω¨που ανοιγει τα διοδια, πιστευω οτι εχει ελαφρυνει κοσμο και οσο να 'ναι είναι μια αρχή. Είναι κάτι.
- Κατι πήγε να γίνει με τους Αγανακτισμένους, αλλα και τοτε επικρατησε ο χειρισμος απο τα Media και η
ενοχληση οσων δεν μπορουσαν να μετακινηθουν απο τη δουλεια στα σπιτια τους...
Αυτό το τελευταίο δεν έγινε πότε κάνεις δεν μίλησε για τις μετακινήσεις του.