αννα wrote:eternity wrote:αννα wrote:έτσι είναι! εδώ δε σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι...έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ που πολλοί νιώθουν κρυφή ικανοποίηση για τις δυσκολίες που περνάς γιατί κάποτε ήσουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απο αυτούς......αλλά είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι...έτσι νομίζουμε.....
και νοιωθεις ικανοποιημενος απο τη συμπεριφορα αυτη των δικων σου ανθρωπων?
Αφου την κατακρινεις γιατι την υιοθετεις??????
παρεξήγησες...δεν την υιοθετώ, παράπονο εκφράζω...αυτή την άδικη συμπεριφορά τη ζω στο πετσί μου απο πολύ δικό μου άτομο και κάνω υπομονή γιατί εχω εμπιστοσύνη στο Θεό, δύο ανήλικα και έναν υπέροχο σύζυγο που πρέπει να στηρίξω...
να κανεις υπομονη, νεμεσης, ακους; νεμεσης, θα δει και αυτο το πολυ δικο σου ατομο απο πρωτο χερι, μολις ξεκινησουν τα γεγονοτα, αλιμονο στους πολυ βολεμενους που γρινιαζουν χωρις να εχουν αναγκη ... νεμεσης !!!
Αν απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, δεν θα μείνει ούτε ένα μαγαζί πλέον ανοιχτό. Τα λεφτά κάνουν κύκλο και η αγορά είναι αλυσίδα.
απο τα λεγομενα σου συνεπαγεται οτι αν προσλαμβανε το δημοσιο τους 1.5 μυρρια ανεργους θα ηταν ολα πολυ καλυτερα και ανθηρα και ομαλα....αυτο συνεπαγεται αυτο που λες...προσλαλμβανω 1.5 μυρρια ανεργους, και ανοιγουν και αλλα μαγαζια και κανει κυκλο η αγορα και ειμαστε ολοι μια χαρα..αυτο λες