40palikj wrote:Michalis wrote:Η Πρόνοια του Κυρίου μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ καθημερινα για το τι μας περιμενει εαν τυχον ανεβει στην εξουσια ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας φροντισουμε αυτη την φορα (εαν τυχον και γινουν ξανα εκλογες, που πολυ αμφιβαλλω) να επιλεξουμε σωστα.
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B5%CF%82
το κεφαλι μας το κλουβιο μας δειχνει τι τραβαμε καθε μερα αφου ψηφισαμε να μην ανεβει ο συριζα και βγαλαμε κλασσικα πασοκ-νδ!
σορρυ, πολιτικο 1000% το ποστ σου, σου αναταπαντω με επισης 100% πολιτικο. δεν φταιω εγω
---Δημοσίευσηαπό Michalis » Σάβ Φεβ 09, 2013 12:03 pm
Βαση του παρακατω κειμενου, ολοι οι νεοι και νεες ανω των 18 ετων ειναι ηδη φακελωμενοι και χρεωμενοι...
Και εμμεσως πλην σαφως το κρατος τους λεει να φυγουν μεταναστες...
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%AD%CF%82
γιατι το βρισκεις παραξενο αγαπητε ; η δημοκρατια των δανειστων - τραπεζων - μαμμωνα(θα ελεγα εγω), αυτο επιβαλει και αυτο νομοθετει. λογικο ειναι να φυγουν ολοι εξω, οι πιο πολλοι, οχι για να βγαλουν πολλα λεφτα αλλα για να μην βρεθουν χρεωμενοι, το βρισκω απολυτα λογικο .εγω αν ημουν 20 χρονων θα ειχα εγκαταληψει την χωρα απο εχτες! αλλα εγω εμαθα οτι ειμαι ελληνας και ΧΟ . εμαθα να ειμαι λεφτερος και....ξερω οπως και εσεις οτι λιγα ειναι τα ψωμια του ψευτορωμεικου, ξερουμε ολοι μας, εδω σε τουτο το χώρο, οτι μετραμε αναποδα και απλα κανω υπομονη και προσμενω
ζητω το εθνος κρατος, πυρ στη νεα ταξη που μας κανει ολους κυμα κατω απο το μαμμωνα
aggelos88 wrote:40palikj wrote:εισαι ιδιαιτερα εριστικος. δεν σου απανταω γιατι δεν το αξιζεις. αλλα πραγματικα ειναι απιστευτα εριστικος, βωμολοχεις, μου βαζεις πατριδομετρο, λες τα χειροτερα για οσους δεν ειναι της αρεσκειας σου...απο επειχειρηματα μηδεν, απο κραυγες Αριστα! μου θυμισες καλη του ωρα, εναν λεβεντη ταγματαρχη που ειχαμε και ηταν πρωτος στις φωνες και στο κρασι !
Εχεις κανει δεκαδες post υποστηριζοντας οτι αν ψηφιζαμε τους αθεους απατριδες του συριζα τωρα δεν θα ημασταν σε αυτη την κατασταση, πραγματικα το πιστευεις αυτο??
Εγραψα λιγα απο αυτα που εχουν πει οι του Συριζα, δεν απαντας γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να απαντησεις.
Σε αυτο το κομμα εχουν μαζευτει ολοι οι αντιχριστοι, αθεοι, ανθελληνες και ονειροπαρμενοι που πιστευουν τα παραμυθια τους,
αν ειναι δυνατον να περιμενω να σωσουν την Ελλαδα αυτοι οι δουλοι της νεας ταξης.
Εφτασε ο Ελληνας να περιμενει την σωτηρια απο τον Τσατσοπουλο, εκει φτασαμε
Antonis22 wrote:viki,δεν έχει σημασία και πολύ, εξάλλου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αρκετά λιαν συντόμως...δεν θα έχουμε ανάγκη ουτε τον συριζα, ουτε την ΧΑ.
Τουλάχιστον , ας πάμε με αυτούς που θα κάνουν το λιγότερο κακό μέχρι να συμβούν κάποια πράγματα ακόμη.Γιατί, φυσικά, η απόλυτη λύση δεν υπάρχει.
Υπομονή.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests