aggelos88 wrote:Στην χρυση αυγη βλεπω τους τρελους που θα παρουν την βορεια ηπειρο οπως ειχε πει ο πατερ παισιος. αλλωστε πολλοι απο αυτους ειχαν συμμετασχει εθελοντικα στον σερβικο στρατο με τον καραντιτς και πολεμησαν στην βοσνια , αυτο δειχνει οτι δεν μασανε να πολεμησουν.
φυσικα ειναι εθνικιστες και αυτο για καποιους δεν ειναι καλο, οχι ομως για μενα. σιχαθηκα να βλεπω τους πολιτικους μας να κανουν πισω παντου, δεν το κρυβω οτι μου αρεσε πολυ η συνεντευξη του χρυσαυγιτη στο αλβανικο καναλι. πρωτη φορα βλεπω ελληνα πολιτικο να διεκδικει...
Σίγουρα τα χαμένα εδάφη μας, είναι πόνος που τα χάσαμε, την Μ.Ασία κλπ. Πιστεύω ότι όσο πονηρή και αν είναι η ΧΑ και εξυπηρετεί προσωρινά δικές μας επιθυμίες για να ανέβει στο πολιτικό σκηνικό στο τέλος ο Θεός δεν θα αφήσει να γίνει κακό, αλλά θα βγάλει καλό.
Είναι Εθνικισμός για κάποιους επειδή έχουν διαστρέψει τους όρους. Το να θέλω εγώ να δω πάλι ελεύθερη την Μ.Ασία, γιατί έχω ρίζες από εκεί, θεωρείτε σήμερα Εθνικισμός...επειδή έτσι έχει βολέψει το εκάστοτε σύστημα να λειτουργεί. Δηλαδή το να γιορτάζουμε τις Εθνικές Γιορτές μας θεωρείτε Εθνικισμός και φασισμός από κάποιους...αν είναι δυνατόν. Και όμως είναι...
Θεωρώ πως εχθρός μας στην τελική δεν είναι ούτε ο Τούρκος, ούτε ο Αλβανός ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΧΑ....όλοι αυτοί σχέδια έχουν ή υπακούν σε ανώτερους . Την τελική απόφαση την έχει ο Θεός..
Γιατί όταν σε ετήσια βάση στην Ελλάδα ,γίνονται 40.000 εκτρώσεις από κορίτσια κάτω των 18 και σύνολο περίπου 200.000 εκτρώσεις το χρόνο , φόνοι δηλαδή από ''Ορθόδοξες''(στα χαρτιά) Ελληνίδες δεν γίνεται να κοιτάξω ότι μου φταίνε οι πακιστανοί και οι Τούρκοι....μόνοι μας καταστρεφόμαστε , μόνοι μας φέρνουμε τα προβλήματα πάνω μας και λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι. Επομένως αν θέλουμε σωστούς πολιτικούς πρέπει να γίνουμε και εμείς σωστοί όχι για τα μάτια του κόσμου, αλλά γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό.