by Hellas_2020 » Tue May 28, 2013 7:39 am
Η πτώχευση της Χώρας μας είναι εδώ, ενώ η κατάσταση επιδεινώνεται δραματικά μερα με την ημέρα.
Η κοπέλα μου είναι για παράδειγμα απλήρωτη από το Νοέμβριο και φυσικά ούτε κουβέντα δεν γίνεται για πληρωμή της. Έξι μήνες συντηρείται απο εμένα και τους γονείς της και διανύει κάθε μέρα 150 χλμ. πήγαινε έλα. Και φυσικά αυτό είναι το δικό μου κοντινό παράδειγμα, όπως όλοι μας έχουμε σίγουρα τουλάχιστον από ένα. Και όμως, φοβάμαι τόσο πολύ για τον τρόπο που μας περνάνε τόσο εύκολα τα πάντα. Η ελεγχόμενη χρεοκωπία που μας έχει επιβληθεί είναι μια χαρά επιτυχημένη καθώς εξυπηρετεί τους σκοπούς των ξένων κατακτητών, μέχρι να τελειώσει η οριστική αφαίμαξη της Ελλάδος μας. Η αφαίμαξη του πλούτου της μέσα από νομοσχέδια που υποθηκεύουν τα πάντα, η αφαίμαξη του περήφανου Ελληνικού λαού που έχασε πλέον κάθε αξιοπρέπεια που είχε και νιώθει σαν ζητιάνος στην Ευρώπη των... λαών. Και αυτό που προς το παρόν έχουν πετύχει οι κατακτητές είναι να λιώσουν την αντίστασή μας, να μας κάνουν να νιώθουμε ανίκανοι να αντιδράσουμε, να μας κάνουν να κοιτάμε απλά χωρίς ίχνος άρνησης, χωρίς δείγμα νεύρου... Ως πότε? Ο Θεός ξέρει... Είμαστε στην εντατική, είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική κατάρευση, ας επιστρέψουμε όλοι κοντά Του να πάρουμε δύναμη και κουράγιο.
Η πιο μεγάλη μάχη ακόμα δεν έχει αρχίσει, η μάχη της επιβίωσης έρχεται.
Ψηλά τη σημαία!