Iεροσόλυμα-Αγία Αικατερίνη Σινά

Πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό, διηγήσεις και γεγονότα απο τις επισκέψεις μας σε αυτά...

Moderator: inanm7

Iεροσόλυμα-Αγία Αικατερίνη Σινά

Unread postby Matina » Tue Nov 06, 2018 3:45 pm

Είχα την ευλογία να βρεθώ στους Αγίους Τόπους για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από λίγες μέρες.Ταξιδέψαμε με τον πνευματικό μας γύρω στα 53 άτομα με προορισμό τον Κύριο Ιησού Χριστό.Οι εμπειρίες ανεπανάληπτες,ευλογίες αναρίθμητες και χαρά ανεκλάλητη.Το συστήνω σε όλους όσους δεν έχουνε πάει,σαν τον νουμερο 1 προορισμό για έναν Χριστιανό Ορθόδοξο.Τώρα θα αναλογίζεσθε ,τι λέει αυτή ; Είμαι όμως τόσο ενθουσιασμένη κι είναι τόσο πρόσφατο που ο νους μου είναι ακόμη εκεί. :D
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Re: Iεροσόλυμα-Αγία Αικατερίνη Σινά

Unread postby Αντίθετος1972 » Tue Nov 06, 2018 9:50 pm

Matina wrote:Είχα την ευλογία να βρεθώ στους Αγίους Τόπους για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από λίγες μέρες.Ταξιδέψαμε με τον πνευματικό μας γύρω στα 53 άτομα με προορισμό τον Κύριο Ιησού Χριστό.Οι εμπειρίες ανεπανάληπτες,ευλογίες αναρίθμητες και χαρά ανεκλάλητη.Το συστήνω σε όλους όσους δεν έχουνε πάει,σαν τον νουμερο 1 προορισμό για έναν Χριστιανό Ορθόδοξο.Τώρα θα αναλογίζεσθε ,τι λέει αυτή ; Είμαι όμως τόσο ενθουσιασμένη κι είναι τόσο πρόσφατο που ο νους μου είναι ακόμη εκεί. :D

Πολύ σωστά μιλάς! Έχω πάει δύο φορές και η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη!
Αντίθετος1972

Return to ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ