Yiorgos Aitolos wrote:Εντάξει παιδιά ...... Συγνώμη για την αναστάτωση που ξανά έφερα ..... Οπότε ξανά διαγράψετεμε ... σβήνω εγώ ότι έχω γράψει και το προφίλ μου ......τι να πω συγνώμη
Cool-αρε βρε Γιωργο... έλεος...
Moderator: inanm7
Yiorgos Aitolos wrote:Εντάξει παιδιά ...... Συγνώμη για την αναστάτωση που ξανά έφερα ..... Οπότε ξανά διαγράψετεμε ... σβήνω εγώ ότι έχω γράψει και το προφίλ μου ......τι να πω συγνώμη
bersekero wrote:Yiorgos Aitolos wrote:Εντάξει παιδιά ...... Συγνώμη για την αναστάτωση που ξανά έφερα ..... Οπότε ξανά διαγράψετεμε ... σβήνω εγώ ότι έχω γράψει και το προφίλ μου ......τι να πω συγνώμη
Μιλαμε το ταγκαλακι μια χαρα μας χορευει τωρα που τους χρειαζομαστε ολους και κανενας δεν περισσευει. Μας τρωει εναν εναν.
Αλλος, και μαλιστα ιερεας, με την εκλεπτυσμενη υπερηφανεια του οπως ελεγε ο γεροπαϊσιος (εγωισμο το λεω εγω), αλλος που ειναι και μηχανοβιος εντουράς και σκληρο υποτιθεται αντρακι με την υπερευαισθησια του και τις ενοχες του, που κι αυτα ειναι δαιμονικο πραγμα οπως λεει παλι ο γεροπαϊσιος και ο γεροντας Μακαριος ο Μαρουδάς.
Βρε αει σοβαρευτειτε!
Επισης να ξερετε οτι τα ποστ σας δεν ανηκουν σε σας αλλά ειναι ιδιοκτησια του φορουμ και κατ'επεκταση των μελων του που απαρτιζουν το φορουμ αφου χωρις μελη δεν υφισταται φορουμ. Δεν τα παιρνεις μαζι σου φευγοντας. Πολλα απο τα ποστ εξαλλου εχουν γινει παραθεση απο άλλα μελη και αυτα δεν μπορειτε οι θιγμενοι να τα σβησετε με edit.
Γιώργος wrote:
πολλοί Άγιοι Πατέρες .....δεν ήθελαν κανένα χαρισμα κανένα σημάδι ....θεωρούσαν τον εαυτό τους ανάξιο ....και ήταν ευτυχισμένοι μονο και μόνο που ο Κύριος τους επέτρεπε να Τον δοξολογούν ........δεν ήθελαν να δούν κατι γιατί θεωρούσαν τον εαυτό τους ανάξια δοχεία να δεχθούν τόσο μεγάλα δωρα ...
ο Κύριος μας φανέρωσε μερικούς μόνο και μόνο για να βοηθηθούμε ....εμείς οι χλιαροί την Πίστη ...που αποζητούμε συνέχεια αποδείξεις επι αποδείξεων ....
δεν μας φτάνει που το Όλον σταυρώθηκε για την σωτηρία μας ....θέλουμε συνέχεια να πραγματοποιούντε οι μικρές υλικές μας χάρες και καινοδοξίες ....θέλουμε και εμείς λιγη δόξα να φανεί ο αγώνας βρε αδερφέ .....να παραδεχτούμε τον ίδιο μας τον εαυτό ότι ...οκ .....πιάνει η προσευχή μας ....και μετά φορώντας το μηδίασμα της ¨φώτισης¨ να νουθετούμε απο δώ και απο κεί .....
καλά κρασιά ....την κάτσαμε την βάρκα και πάμε για βούρκο πάλι
οπόοοτε Προσευχή και άσκηση ....με πνευματικές παρωπίδες ....καλύτερα ένα τιποτένιο πνευματικό ¨μουλάρι¨ τσακισμένο απο την ¨δουλειά¨ ...παρα ¨φωτισμένο¨ φιλάρεσκο άτι να το θαυμάζουν όλοι
τον εαυτό μου κράζω ...πρώτα
student wrote:Γιώργος wrote:
πολλοί Άγιοι Πατέρες .....δεν ήθελαν κανένα χαρισμα κανένα σημάδι ....θεωρούσαν τον εαυτό τους ανάξιο ....και ήταν ευτυχισμένοι μονο και μόνο που ο Κύριος τους επέτρεπε να Τον δοξολογούν ........δεν ήθελαν να δούν κατι γιατί θεωρούσαν τον εαυτό τους ανάξια δοχεία να δεχθούν τόσο μεγάλα δωρα ...
ο Κύριος μας φανέρωσε μερικούς μόνο και μόνο για να βοηθηθούμε ....εμείς οι χλιαροί την Πίστη ...που αποζητούμε συνέχεια αποδείξεις επι αποδείξεων ....
δεν μας φτάνει που το Όλον σταυρώθηκε για την σωτηρία μας ....θέλουμε συνέχεια να πραγματοποιούντε οι μικρές υλικές μας χάρες και καινοδοξίες ....θέλουμε και εμείς λιγη δόξα να φανεί ο αγώνας βρε αδερφέ .....να παραδεχτούμε τον ίδιο μας τον εαυτό ότι ...οκ .....πιάνει η προσευχή μας ....και μετά φορώντας το μηδίασμα της ¨φώτισης¨ να νουθετούμε απο δώ και απο κεί .....
οπόοοτε Προσευχή και άσκηση ....με πνευματικές παρωπίδες ....καλύτερα ένα τιποτένιο πνευματικό ¨μουλάρι¨ τσακισμένο απο την ¨δουλειά¨ ...παρα ¨φωτισμένο¨ φιλάρεσκο άτι να το θαυμάζουν όλοι
Αφού έφτασες να κράζεις ακόμα και την περίπτωση που κάποιος αναζητεί το κλάμα της μετανοίας, και να τον ορίσεις, αν το βιώσει, και σαν "αυτάρεσκο φωτισμένο" που δέχθηκε ένα καινόδοξο υλικό δώρο, αναρωτιέμαι τί απομένει να πει ο οποιοσδήποτε και να μην το κράξεις.
Είχα αποκομίσει την εντύπωση ότι ειδικά εσύ, που γράφεις συνέχεια για το πόσο έχεις μετανοήσει και πόσες φορές, θα προσέφερες, σε αυτήν ειδικά τη συζήτηση, κάτι διαφορετικό από κράξιμο.
Εύχομαι ο Κύριος να αφαιρέσει κάποτε τον κόρακα από την καρδιά σου.
student wrote:bersekero wrote:
Δεν ειναι το σημειο οπου θα μπορουσα να κανω καριερα, εχω περασει το σταδιο του ενθουσιασμου και προσπαθω να παω ενα βημα παραπερα, χωρις ιδιαιτερη επιτυχια ομολογω.
Διάβασε την Καινή Διαθήκη.
student wrote:Γιώργος wrote:
Αφού έφτασες να κράζεις ακόμα και την περίπτωση που κάποιος αναζητεί το κλάμα της μετανοίας, και να τον ορίσεις, αν το βιώσει, και σαν "αυτάρεσκο φωτισμένο" που δέχθηκε ένα καινόδοξο υλικό δώρο, αναρωτιέμαι τί απομένει να πει ο οποιοσδήποτε και να μην το κράξεις.
Είχα αποκομίσει την εντύπωση ότι ειδικά εσύ, που γράφεις συνέχεια για το πόσο έχεις μετανοήσει και πόσες φορές, θα προσέφερες, σε αυτήν ειδικά τη συζήτηση, κάτι διαφορετικό από κράξιμο.
Εύχομαι ο Κύριος να αφαιρέσει κάποτε τον κόρακα από την καρδιά σου.
Michalis wrote:Βλέπω αλλαγή ονόματος. Με το καλό.
Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests