Περί ανέμων και υδάτων

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby SUKHOI » Sat Oct 17, 2015 10:10 pm

chemist wrote:[

Απορώ με αυτούς που σε προήγαγαν. Κρίμα

δεν ειναι μονο αυτο αλλα του διπλασιασαν και τον μισθο. :)
SUKHOI

Postby student » Sat Oct 17, 2015 11:37 pm

Γιώργος wrote:

Εφερνες γυρες εδω μέσα ανεμελος εεε ......τώρα όμως θα ακους και μένα τον κορακα χαχαχαχα ......εγω τα αγαπαω τα κοράκια ....καθαριζουν την γη απο τα σαπια και τα αχρηστα .... :D

Ανάποδα τα λες. Είμαι εδώ μέσα απ την αρχή, και μαζί με το παρελθόν του φόρουμ κλείνω δεκαετία. Το τί ρόλο βαράω το έχω αποδείξει στους μη καινοφανείς μετεωρίτες, σαν και του λόγου σου.
Εσύ, που έσκασες μύτη πρόσφατα, έφερνες γύρες ανενόχλητος εδώ μέσα και έπαιζες τον μπράβο όποτε γούσταρες. Με χόμπυ στην υψηλή κριτική των ψυχών των άλλων ανάλογα με το πως ξύπνησες. Αντε και με λίγο (εώς πολύ) θεατριλίκι για μετάνοιες και άλλους εαυτούς. Στο αναγνωρίζω όμως. Μερικές φορές κόντεψες να με πείσεις.

Τα μπραβιλίκια και το bullying εδώ μέσα θα ζοριστούνε πλέον φιλαράκο. Είτε τα άμεσα είτε τα έμμεσα και λαμογίστικα. Χώνεψέ το.

Εχω άλλωστε και διπλό μισθό που πρέπει να κερδίσω. :D

ΥΓ. Μπορείς τώρα με την άνεσή σου να ξαναπαίξεις για πολλοστή φορά το έργο "μάρθα βούρτση" με τίτλο "Φεύγω και διαγράψτε με" part XXIII.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Περί ανέμων και υδάτων

Postby student » Sun Oct 18, 2015 12:13 am

Εδώ θα μεταφέρονται όλες οι "περί ανέμων και υδάτων" συζητήσεις που δεν ταιριάζουν κάπου αλλού.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 18, 2015 12:25 am

Ξερω εγω τι λεω ...δεκα χρόνια αεροπλανης τέλος .. ..τωρα θα ακους τι λενε οι Πατέρε για την Πίστη .. ....αντε γιατι να κρυβεστε μερικοι μερικοί και καλά γνωστικοί πίσω απο το τιτλο ...ορθοδοξη Πιστη ...και να λέμε οτι μας κατεβασει ο λογισμός παει πολυ ......εχω ριξει στα αυτιά και αλλού στο κολοινερνετ .....με τους ημερομινιολαγνους και τους γνωμολαγνους .....τι ρολο βαρατε αραγε ....μονο τον εγωισμο σας εξυπηρετείται .. ...

Ετσουξε η Αλήθεια ...αλλα μην ανησυχεις ειναι παιδαγωγική .. .και κανει καλο στο τέλος .. ....

Για τα αλλά που λες .......μου θυμιζεις κατι παλιοπαιδα που οταν τα ξεσκεπαζουν πετούν το προσωπιο του σωστου παιδιού.. ..και βγαζουν τα αντερά τους .....οπότε το μονο που εχω να σου πω είναι .. ..νιανια ..νιανιανια :D

Αντε κα γινε αντρας σιγα σιγα .....αντιμετώπισε τον εαυτό σου μη φοβασε ....

Α και να προσεχεις τι σου γραφουν στα ΠΜ οι συντεκνοι ...γιατι ανθρωπο ειδαν ...και ανθρωπο δεν ξερουν ;)
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 18, 2015 12:49 am

Παρόλα αυτά .. ..θα πω το Κύριε Ιησού Χριστε Υιε του Θεού Ελεησον τον δουλο σου μαθητή(student) και γεώργιο τον αμαρτωλό

Γιατί αυτό μας διδάσκει η Πίστη μας ....το θελημα Του είναι .. .η αγάπη και η συγχώρεση

χωρίς αυτο να σημαίνει οτι θα κανω κάποια εκπτωση στην Αλήθεια .....όσο μισητος και να γινομε
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Re: Ανακοινώσεις

Postby Μαρία » Sun Oct 18, 2015 7:01 am

απο ολα αυτα που εγραψες, (εκτος οτι διακρινω μια αλλοφροσυνη γενικα στα γραπτα σου) εγω καταλαβα οτι εισαι η αστυνομια του φεισμπουκ κ των φορουμς...
Μαρία

Re: Ανακοινώσεις

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 18, 2015 2:59 pm

Μαρία wrote:απο ολα αυτα που εγραψες, (εκτος οτι διακρινω μια αλλοφροσυνη γενικα στα γραπτα σου) εγω καταλαβα οτι εισαι η αστυνομια του φεισμπουκ κ των φορουμς...

για μενα ....καταλαβες τι ρολο παιζω τελικά ...μπράβo

εσύ τι ρόλο βαράς μπορείς να μας πείς .....
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby SUKHOI » Mon Oct 19, 2015 3:34 pm

allimonos wrote:
να το πει στους σφαγμένους.

Μπράβο ρε ¨Αρη!!! :D Αιντε από κεί η κάθε ρόμπα....

Edit student: Είναι δύσκολο να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς?[/quote]

η ρομπα ποτε δεν ηταν ιδιαιτερος χαρακτιρισμος.τελος παντων στην χαριζω για τωρα. :mrgreen:

και εσυ την αλλη φορα να γραψης γυναικεια νυχτικια για να ξεχωριζη απο το ανδρικες πυτσαμες. :mrgreen:
SUKHOI

Postby student » Mon Oct 19, 2015 4:13 pm

allimonos wrote:Anastasie εσύ δεν είσαι που βρίσκεσαι Αμερική με την Ρωσίδα γυναίκα ??Πρόσεξες τι κάνουμε το τελευταίο διάστημα στους λιγόψυχους που πάνε να διασπάσουν το ηθικό της ομάδας (άς είναι και παπάδες...).Χαλάρωσε ,γιατί σε λέπω να τα λές με την Ρωσίδα μοναχούλης :D

allimonos wrote:(...για να μην προχωρήσω σε άλλες ακραίες υποθέσεις Αμερικανικού τύπου,if you Know what I mean... ;) )

Επειδή κάποιοι άλλοι πρόσεξαν αυτό για το οποίο υπερηφανεύεσαι κι όλας ότι κάνεις σε όσους δεν σ αρέσουν αυτά που λένε, και επειδή τετοιου είδους bullying έχει γίνει ήδη ξεκάθαρο ότι δεν έχει θέση εδώ μέσα, θα σου πω εγώ μια αμερικανιά του baseball.

Strike One!
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby Μαρία » Mon Oct 19, 2015 4:18 pm

allimonos wrote:Anastasie εσύ δεν είσαι που βρίσκεσαι Αμερική με την Ρωσίδα γυναίκα ??Πρόσεξες τι κάνουμε το τελευταίο διάστημα στους λιγόψυχους που πάνε να διασπάσουν το ηθικό της ομάδας (άς είναι και παπάδες...).Χαλάρωσε ,γιατί σε λέπω να τα λές με την Ρωσίδα μοναχούλης :D

επειδη δε γουσταρω καθολου το υφακι σου για πες μας αλλοιμονε λεβενταρε, που καταφερες να εισαι αυτονομος (θα ελεγα τωρα πως) κ να πουλας μουρη, τι κανετε δλδ σε αυτους που κατα "εσας" διασπανε το ηθικο της ομαδας (κ ας ειναι κ παπαδες που εδω υποννοεις τον π. Βασιλειο με μηδεν σεβασμο ως προς το προσωπο του...); "η ομαδα" δλδ ποιοι ειστε; κ τι ακριβως κανετε σαν "ομαδα" για να ξεφορτωθειτε ανθρωπους που δε γουσταρετε εδω μεσα; Α. ριχνετε μπαν ή Β. ζητατε να τους ριξουν μπαν; επειδη το πρωτο δε παιζει μηπως κανετε το δευτερο; κ ποιος δλδ καθετε κ υπακουει στις ορεξεις της "ομαδας" σου κ χαριζει μπαν, ή ακομα διωχνει με συμπεριφορες κοσμο απο εδω μεσα; κριμα που φευγει κοσμος με απεριοριστο σεβασμο με απεριοριστο σεβασμο για τον συνανθρωπο του, ανθρωποι λογικοι, ανθρωποι χρησιμοι κ φταιει λοιπον η "ομαδα" σου για αυτο...
Μαρία

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ