alexandergreek wrote:Το Σατανά δεν τον ενδιαφέρει ποιον μισείς - το αρκεί οτι μισείς, ότι βρήκε ένα τρόπο να εισχωρήσει στην καρδιά σου, σε μια ανθρώπινη περιοχή.
(Αντώνιος του Σουρόζ)
Φιλοι μου, οσο και αν οι gay-les-bi-trans εχουν σαφώς συγκεκριμένο σαρκικό πάθος, και όσο και αν δικαιολογημένα αντιστεκόμαστε στον αποχαρακτηρισμό του πάθους τους σε "φυσιολογική επιλογή", εν τουτοις δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι αποτελούμε "στρατόπεδα": Χριστιανοί vs Ομοσεξουαλικοί και παρεκκλίνοντες εν γενει.
Η αίρεση των "καθαρών" καταδικάστηκε απο την Εκκλησία. Είμαστε όλοι ασθενείς και Ενας ο Ιατρός.
Κατα συνέπεια, οφείλουμε να συμπάσχουμε με τους g-l-b-t αδερφούς μας, όσο και αν κάποιοι απο εκεινους μας μισούν. Να συμπάσχουμε για τα πάθη που τους βασανίζουν.
Πρότυπό μας είναι ο Χριστός στο Σταυρό, με το αγκάθινο στεφάνι και το μαστιγωμένο σώμα. Οχι ο αρχαιοελληνικός "Ζεύς" που στέλνει κεραυνους.
Συμπάσχουμε πολύ σωστά αδελφέ, όχι όμως και "αποδεχόμαστε" ώς φυσιολογικό την άρρωστη κατάσταση που ταλαιπωρεί σώμα και ψυχή.
Συμπάσχω, γιατί ένας "άρρωστος" μπορεί να μετανιώσει και να σωθεί την στιγμή που μπορεί εγώ να πάω στην κόλαση.
Θα αντιστέκομαι όμως στην οποιαδήποτε προσπάθεια της κοινωνίας να εκφυλίσει την χώρα μου.
Η αντίστασή μου μπορεί να φτάσει στο έπακρο ΛΕΚΤΙΚΑ. Σε καμία περίπτωση βίαια.
Το μίσος είναι δημιούργημα του Θεού και ότι έχει δημιουργήσει είναι για το καλό. Είναι στο χέρι μας να χρησιμοποιήσουμε το μίσος με τον σωστό τρόπο, ώς προς την αμαρτία και όχι ώς προς τον αμαρτωλό (σε ειρηνικές καταστάσεις).