KANENAS wrote:[
Αν και ποτέ δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι gay κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες φήμες όπως πχ. Ότι έχει παντρευτεί τον Alan Cumming (ηθοποιός και gay) ή ότι έχει σχέση με την Jamie Clayton (τραβεστί ηθοποιός).
Αλλά ας αναφέρουμε όμως και κάτι που δεν είναι φήμη. Ava Archer Reeves κόρη του Keanu Charles Reeves και της Jennifer Maria Syme η οποία γεννήθηκε νεκρή έπειτα από 8 μήνες κύησης τον Δεκέμβριο του 1999. Μετά τον θάνατο της Ava η Jennifer έπεσε σε κατάθλιψη το ζευγάρι χώρισε και η Jennifer σκοτώθηκε σε τροχαίο 16 μήνες αργότερα μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και αντικαταθλιπτικών.
Όσο για την συνέντευξη στο Vanity Fair.
“There’s nothing wrong with being gay, so to deny it is to make a judgement." "I don't know why anyone cares , and I don't know if it matters or not. I just, uh, I don't - it's, you know, the whole aspect of coming out. I mean, there is a whole - people, you know, who are gay have decided that it can be - that whole thing about calling people out - and you have to share that, because there needs to be an equality and a lack of prejudice, and you need to have a voice, so, I mean, it's important, but I'm not involved in those dynamics and I have no point of view on it."
Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά δεν νομίζω ότι έχω λάθος στο ότι δεν υπάρχει καμία παραδοχή ότι είναι gay.
Το να κατακρίνουμε κάποιον και ιδικά αν βασίζουμε αυτή την κατάκριση σε απλές φήμες είναι αμαρτία και δεν νομίζω ότι είναι μικρότερη αμαρτία από την π@υστι@.
Επίσης αν δεν ήσασταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του για να δείτε με τα μάτια σας ότι ψήνει το ψάρι both ways ή δεν έχετε φωτογραφίες ή προσκλητήριο από τον γάμο του με τον Allan Cumming θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Βασικά θα έπρεπε να ντρέπεστε όπως και να έχει.
Keanu Reeves to Vanity Fair: " There's nothing wrong with being gay, so to deny it is to make a judgement." "I don't know why anyone cares , and I don't know if it matters or not. I just, uh, I don't - it's, you know, the whole aspect of coming out. I mean, there is a whole - people, you know, who are gay have decided that it can be - that whole thing about calling people out - and you have to share that, because there needs to be an equality and a lack of prejudice, and you need to have a voice, so, I mean, it's important, but I'm not involved in those dynamics and I have no point of view on it."
Δεν υπαρχει κανενα λαθος με το να εισαι γκει....
Ο πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε πως ο Κιάνου Ριβς έχει ερωτικό σύντροφο άντρα!
Ο πλαστικός χειρουργός Θανάσης Αθανασίου, ο οποίος έχει εργαστεί σε κλινικές του Beverly Hills, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα για να συζητήσουν για τις αόρατες πλαστικές των star του Hollywood. Και εκεί που έβλεπαν τις φωτογραφίες των διασήμων και εξηγούσαν τι επεμβάσεις έχει κάνει ο καθένας, έσκασε η βόμβα…
«Ο Κιάνου Ριβς έχει κάνει λίφτινγκ. Όταν ήρθε να κάνει την επέμβαση, ήρθε μέσα με τον σύντροφό του και τρεις δικηγόρους και ζήτησαν να μη φύγει καμία φωτογραφία, σε πολύ αυστηρά συμβόλαια!», είπε ο γιατρός και το πάνελ έμεινε με το στόμα ανοιχτό!
http://www.zappit.gr/psychagogia/o-plas ... ntra/19109
και ναι πραγματι πεταει ο γαϊδαρος....