Περί Αλβανών...

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Αλβανών...

Postby INA_OSI_EN » Wed Feb 15, 2017 11:42 pm

Ευχομαι Γιωργο ολος ο αλβανικος λαος ν αποκτησει ορθοδοξη ταυτοτητα
INA_OSI_EN

Postby Giannis » Wed Feb 15, 2017 11:44 pm

Δικαίωμα σας κύριε Sukhoi να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν ξέρω τι είδατε στην Αλβανία το 1969, δεν ζούσα τότε και ο πατέρας μου ήταν μικρό παιδί.

Δεν είπα καθόλου πως ο UCK μάχεται για την Ελλάδα και αν θέλετε να ξέρετε τώρα δεν υπάρχει UCK. Όπως όμως οι Άγγλοι βάφτισαν τρομοκράτες τους Κυπρίους όταν κάναν αντίσταση έτσι και ο UCK. Αλλά εσείς κλασικά θα πείτε οι Σέρβοι καλοί και οι Αλβανοί κακοί. Χωρίς καν να ακούσετε και τις δύο πλευρές και χωρίς να αφήσετε ένα μικρό παράθυρο πως ίσως δεν είναι όπως νομίζετε τα πράγματα.

Έχετε κυριεύθει από μίσος και επειδή σας παρακολουθώ καιρό τώρα μάλλον θα πρέπει να κοιμάστε και να ξυπνάτε έχοντας στο μυαλό σας τον θάνατο των άλλων και τέτοιο πράγμα είναι αντίθετο με την οποιαδήποτε Χριστιανική διδαχη. Εγώ απλά λυπάμαι που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει κόσμιος διάλογος καθότι διακατεχεστε από έναν άκρατο εγωισμό και ότι κι αν σας πω θα αρχίσετε με τις προσβολές. Δεν πειράζει γιατί σαν μεγαλύτερος μου θα ανοίξω δρόμο.
Giannis

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Wed Feb 15, 2017 11:50 pm

INA_OSI_EN wrote:Ευχομαι Γιωργο ολος ο αλβανικος λαος ν αποκτησει ορθοδοξη ταυτοτητα

Μακάρι αλλά ...να ξέρεις ότι πολλοί και εδώ στην Ελλάδα είναι ιεχωβαδες ...κακός χαμός ...και καλή χρηματοδότηση Όμως ...

ουπς σε ποιο Γιώργο απευθύνεσαι ...στον Αλβανό ή στον Αιτωλο ... :D μπλέξαμε λίγο

παλιά ο Χάρυ κλιν έλεγε ...άμα πετάξεις πέτρα στην Ελλάδα θα πετύχεις η Γιώργο ή πρόεδρο ....Τώρα και στην Αλβανία :D
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby Giannis » Wed Feb 15, 2017 11:51 pm

INA_OSI_EN wrote:Ευχομαι Γιωργο ολος ο αλβανικος λαος ν αποκτησει ορθοδοξη ταυτοτητα

Κάποτε ήμασταν όλοι μας Ορθόδοξοι πριν έρθουν οι Τούρκοι αλλά θα ξαφνιαστεις αν σου πω πως αν πας σε εκκλησίες Ορθοδοξες στην Αλβανία στην λειτουργία που γίνεται ψαλουν όλος ο λαός καθολι την διάρκεια. Κάτι που δεν το έχω δει στην Ελλάδα.

Δυστυχώς τα τελευταία 600 χρόνια από την κατάκτηση των Τούρκων πάθαμε μεγάλη ζημιά.
Giannis

Postby Giannis » Wed Feb 15, 2017 11:54 pm

Γιώργος wrote:

Μακάρι αλλά ...να ξέρεις ότι πολλοί και εδώ στην Ελλάδα είναι ιεχωβαδες ...κακός χαμός ...και καλή χρηματοδότηση Όμως ...

ουπς σε ποιο Γιώργο απευθύνεσαι ...στον Αλβανό ή στον Αιτωλο ... :D μπλέξαμε λίγο

παλιά ο Χάρυ κλιν έλεγε ...άμα πετάξεις πέτρα στην Ελλάδα θα πετύχεις η Γιώργο ή πρόεδρο ....Τώρα και στην Αλβανία :D

Ναι ισχύει, όντας τελείως αποκομμενοι από την άσκηση οποιαδήποτε Θρησκείας κατά τον Κομμουνισμο οι Ιεχωβαδες έχουν προσελκύσει πολλούς στην Αλβανία. Μια ξαδέρφη της μητέρας μου είναι με αυτούς δυστυχώς.
Giannis

Postby student » Thu Feb 16, 2017 12:08 am

Giannis wrote:
Ναι ισχύει, όντας τελείως αποκομμενοι από την άσκηση οποιαδήποτε Θρησκείας κατά τον Κομμουνισμο οι Ιεχωβαδες έχουν προσελκύσει πολλούς στην Αλβανία. Μια ξαδέρφη της μητέρας μου είναι με αυτούς δυστυχώς.

Κακό πράμα οι Ιεχωβάδες. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι καν χριστιανοί. Διδάσκουν ότι ο Χριστός είναι κτίσμα!!! Κτιστό ον!!! Ενας άγγελος. Αλλά τους αγγέλους τους ονομάζουν θεούς. Οπότε και ο Χριστός είναι θεός. Αλλά κτιστός θεός του γιαχβέ. Τρελή πλάνη. Σχεδόν ίδιο έργο παρουσιάζουν και οι μορμόνοι. Κτιστός ο Χριστός. Δημιούργημα. Αγγελος. Αδελφός του σατανά. Χριστιανοί σου λέει μετά. Λάθος. Δεν είναι αιρεση, ειναι άλλη θρησκεία.

Πόσο τραγικό να βλέπεις ανθρώπινες ψυχές να παραπλανούνται με τέτοιον τρόπο. Να τους ταίζουν παραμύθα Χριστό!!!
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Thu Feb 16, 2017 12:45 am

Γιώργος wrote:

Πρεπει να ειναι μεγαλο το προβλημα στην περιοχη σου....ακουσα την εκπομπη του π.Κωνσταντινου Καντανη σαπο τον σταθμο της εκκλησιας της περιοχης και εχει αφιερωσει πολλες εκπομπες στο προβλημα των Ιεχωβαδων.
Εντυπωσιαστηκα απο μια εκπομπη οπου ενα παλικαρι ειχε μεταστραφει στην ορθοδοξια και ελεγε οτι η οικογενεια του ηταν απο τις πρωτες οικογενειες ( παππουδες κ.λ.π) που ειχαν γινει μαρτυρες του Ιεχωβα οταν πρωτοεμφανιστηκε στην Ελλαδα η αιρεση....απιστευτο.....
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby SUKHOI » Thu Feb 16, 2017 1:10 am

ιδια προπαγανδα μελισταλαχτη και ακακι σαν τους χιλιαστες.και τον αφεινεται ακομα και γραφη.μπραβο σας που σας δουλευη ψιλο γαζι ολους εκτος απο τον δικο μας γιωργο .
SUKHOI

Postby Giannis » Thu Feb 16, 2017 1:46 am

SUKHOI wrote:ιδια προπαγανδα μελισταλαχτη και ακακι σαν τους χιλιαστες.και τον αφεινεται ακομα και γραφη.μπραβο σας που σας δουλευη ψιλο γαζι ολους εκτος απο τον δικο μας γιωργο .

Έχεις θέμα... Να το κοιτάξεις.

Απλά πες ότι δεν σαρεσει ο διάλογος βρε παιδάκι μου. Είσαι τυφλωμενος από μίσος. Κλασική συμπεριφορά δεν με εκπλήσσει καθόλου. Θαθελα ναξερα όμως επικαλείσαι τους Άγιους, επικαλείσαι γέροντες και τον Θεό όμως τίποτα από τα λεγόμενα τους δεν ακολουθείς. Τουλάχιστον αυτό μου δείχνει εμένα.

Τεσπα μην ασχολείσαι με εμένα εγώ είμαι ένας Αλβανός με κέρατα που καταστρωνω σχέδια για το πως να δολοφονήσω Έλληνες και μεταξύ αυτών είμαι και κομμουνιστής.

Πρόσεξε μην σου βγω στον ύπνο όμως δεν Θαθελα να πάθεις τέτοιο σοκ... :lol:
Giannis

Postby gisella » Thu Feb 16, 2017 2:17 am

κάποιοι γέροντες ο άγιος παϊσιος? και έγινες και ορθόδοξος προσφάτως? μάλιστα... οι 30 χιλιάδες τσάμιδες που λες που εκδιώχθηκαν, από πια περιοχή ήταν? και πως γίνεται ο Αλβανικός αλυτρωτισμός να φτάνει μέχρι την Πρέβεζα? Καλός ή κακός το αλβανικό όνειρο είναι η μεγάλη Αλβανία. Κρυφό ή φανερό... Αδικηθήκατε λέτε, γιαυτό και θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι, να σας δοθεί η ευκαιρία. Για να δούμε πως θα την αξιοποιήσετε
Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό· επειδή, εσύ είσαι μαζί μου
gisella

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ