ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ... ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΕΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΔΕΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΕΣ.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια του φορουμ. Παιδια εννοω και τις κυριες του φορουμ. Ολοι παιδια ειμαστε, παιδια του θεου αλλος ποιο κοντα και αλλος προσπαθει. Σημασια εχει οτι ολοι μας εχουμε εναν κοινο σκοπο εδω μεσα. Την αγαπη μας για την θρησκεΙα μας,την ορθοδοξια μας. Ευτυχως υπαρχει η μαγια που ελεγε αγαπητος Πατερας μας και στηριζεται η πιστη μας και η ορθοδοξια μας που θα ανατειλλει καποια στιγμη. Χαιρομαι που σας εχω παρεα και φιλους. Με αλλους γνωριστηκα προσωπικα, αλλους τους γνωρισα εδω μεσα με τα λεγομενα τους,τα αρθρα τους,τις παρεμβασεις τους. Ενα εχω μονο να πω ξανα. Χαιρομαι για την εδω παρεα. Με ολες τις αντιθεσεις μας και τις παραξενιες μας. Ολοι εχουμε ενα σκοπο. Και ολοι τον σεβομαστε οπως ειδα εδω και αρκετον καιρο ,ακομα και απο τα παλια φορουμ,ακομα πριν 2-3 χρονια. Εχω λογο να μπαινω εδω μεσα. Εχει αξια γιατι ειστε αξιοι ολοι σας. Σας ευχαριστω ολους για την παρεα που μου κανετε εστω και αν δεν το ξερετε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.