bersekero wrote:Η Αχαρνών πια δεν είναι ελληνικό έδαφος
Η εγκατάλειψη του κέντρου των Αθηνών στους ξένους με στοιχεία και φωτογραφίες – Κράτος και Δημοτική Αρχή εχθρικοί προς τους… Έλληνες!
Περπατήσαμε στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου, τα περίφημα “κατεχόμενα” και συνομιλήσαμε με τους κατοίκους αυτών των άλλοτε όμορφων αστικών γειτονιών.
https://tourkikanea.gr/uncategorized/athina-14/
Ξέρεις κάτι,είμαι γέννημα -θρέμα Αθηναίος και έμενα στο Θησείο και στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συγκεκριμένα στην οδό Ψαρομιλήγκου στο Θησείο(σήμερα δεν υπάρχει το σπίτι που έμενα ούτε το σχολείο που πήγαινα)και στην οδό Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Εκεί έζησα και τα γεγγονότα του Πολυτεχνείου και άκουσα τις πρώτες προφητείες,από δάσκαλό μου στο 52ο Δημοτικό στην Πλατεία Αττικής(δεν λειτουργεί από το 1986
με το σεισμό που έκανε στην Αθήνα).
Οσον αφορά το άρθρο,όσα γράφει τα γνώριζα από το 1975 που μου είχε πει μία γυναίκα να φύγω από την Αθήνα επειδή σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούσα να ζήσω από τους
πολλούς αλλοδαπούς που θα υπάρχουν!
Στην αρχή,τέλη της δεκαετίας του 80 είδα τους Κούρδους στην Πλατεία Κουμουνδούρου που είχαν κάνει κατάληψη με σκηνές.
Μετά ήρθαν μαζί με τους Βορειοηπειρώτες και οι Αλβανοί αρχές της δεκαετίας του 90.Μετά ήρθε κάθε καρυδιάς-καρύδι.