Anthrax69 wrote:Ευχαριστώ πολύ. Θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για να προσευχηθώ με θέρμη στο Θεό και πιστεύω πως αφού το θέλω τόσο θα μου το δώσει. Με τον πνευματικό μου δεν έχω μιλήσει γιατί φοβάμαι μήπως με αποπάρει επειδή όπως είπα πιστεύει πως είμαι απ'τα καλύτερα πνευματικά του παιδιά και μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου συνέβει αυτό...

Ο διαβολος παρα πολύ πολεμαει τον νεο απο την μικρη του ηλικια
καπου λεει ο προφητανξ στους ψαλμους
αμαρτιες νεοτητος μου Κυριε μη μνησθεις
δηλαδη να ξεχασεις οσα αμαρτηματα έπραξα κατα την περίοδο της νεότητας μου
Όσο για τον Θεό υπάρχει όπως βλέπω και διαβαζω τωρα τα γραφόμενα σου
Ακου τι λεει παλι στην Π Διαθήκη,
είπε άφρων εν τη καρδία αυτου ουκ έστιν Θεός
άφρων, είναι ο χαζός που δεν έχει σώας τα φρενς και την λογικη του
η εκκλησία υπαρχει όλες οι λειτουργίες και τα μυστήρια που επιτελούνται ειναι ζωντανά και ζωοποιά
εκατομμύρια άνθρωποι έχουν οι ίδιοι εμπειρίες από τον Θεό που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους φανερώθηκε
Πάρα πολύ καλό βιβλίο είναι η Εν Χριστώ ζωή μου του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης'
εκεί θα καταλάβεις τι εστί πείρα Χριστού, ο αγιος μιλάει εν Αγίω Πνεύματι τις εμεπιρίες του,
και έχει μέσα όλο αγιογραφικα χωρία για καθε θέμα
ηταν το πρωτο βιβλίο που διάβασα και τώρα το ξαναδιαβ΄ζω
διάβαζε επίσης διηγήσιες θαυμάτων, εκεί βλέποντας τις εμπειριες των Χριστιανών και τις ζωντανές επεμβάσεις των αγίων καταγεγραμμένες από ανθρώπους σαν και εμάς με ονοματεπώνυμο
πραγματικα παίρνεις δύναμη αντλείς κουράγιο και γεμίζει η μπαταρία η πνευματική για την εδραίωση της πίστης σου
να βρεις παρέα με παιδια θεοσεβούμενα όχι απαραίτητα του κατηχητικου μόνο
αλλά να σέβεται και να αγαπάει τον Θεό
πολύ βοηθάει να έχεις πνευματικές φιλίες
να πηγαίνεις στο κατηχητικό έστω σε άλλη ενορία
όπου αναπαύεσαι, να ξεφύγεις απο τα τετριμένα και να φύγεις απο εκεί που σε επαινούν
ο αγιος Ιωάννης της κλίμακος αν δεν κάνω λάθος λέει πολέμιος του ανθρωπου πας ο επαινών αυτόν
και άγγελος να σαι λεγε λεγε θα το πιστέψεις στο τέλος ότι κάτι αξίζεις
και θα πέσεις, πρόσεξε σε υπερηφάνεια
η υπερηφάνεια απο μόνη της μπορεί κολάσει αφου ο δαίμονας μόνο αυτην διέπραξε και αμέσως κατέπεσε απο τους ουρανούς
κατέπεσε? αφου δεν είχαν φτιαχτεί οι ουρανοί ακόμα
εξέπεσε της Θείας Χάριτος δια παντός
και αμετανόητος θέλει να κολάζει τους ανθρώπους με την πτώση του και η κατ εξοχήν του δύναμη είναι η πτώση εκ δεξιοών
παρακολούθα ομιλίες στο ινερνετ
βλέπε τα μπλγκσ απαντα ορθοδοξίας
προσκυνητης
αναβασεις
ακτινες
θρησκευτικα
και την ιερά μονη παντοκρατορος μελισσοχωρίου
διατήρησε την πίστη σου, τρώγε βρώση πνευματική για να συντηρείς την δύναμη της πίστης σου
άλλαξε πνευματικό πάνε σε κάποιον άγνωστο, που να μην σε κανακεύει και να μην σε συμπεριφέρεται σαν μωρό και συθγχωρεί σε όλα
αυτό είναι μια μορφή ξενιτείας, οι άγιοι ήθελαν να είναι σε μέρη άγνωστα μεταξύ αγνώστων για να μην επαινούνται απο τους ανθρωπους
κάθε θησαυρός που έρχεται στην επιφάνεια
εύκολα τον κλέβει ο εχθρός, εννοείται πνευματικος θησαυρος και εχθρος ο διάβολος
να πηγαίνεις σε μια καλή κατασκήνωση, εγω εκεί στις κατασληνώσεις της καβάλας που πήγαινα εκτός που γνώρισα πάρα πολλά και καλά παιδιά
μερικους τους ξανβρήκα μετά πο 20 χρόνια ε΄δω μεσα
μας έβαλαν θεμέλιους λίθους πνευματικούς εν Χριστώ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους του ομαδάρχες τους αρχηγους και τον Πνευματικο μας π Κωνσταντίνο
εκεί περα εξομολογιόμσταν όλοι, κανεις δεν σε κορόιδευε επειδη πήγες να εξομολογηθείς, τι πιο φυσικο να εξομολογείσαι σε παιδική χριστιανική κατασκήνωση
μαθαίναμε για την πίστη μας, οι ομαδάρχες μας έκαναν πύρινα κυρήγματα, γεμάτα αγάπη,
όχι ο Χριστός τιμωρός και απότομος εκβιαστής,
αλλά όπως λέει το χωρίο, ο Θεός αγάπη εστίν,
μαθαίναμε τραγουδάκια, λεγαμε την προσευχη στο τραπέζι πρωϊ και βράδυ επίσης
όλη μερα ξεγνοισια κοντά σε καλούς ανθρωπους πανω απ΄ολα και σε καλά παιδια
όχι όλα αλλά τα πιο πολλά τουλάχιστον ήταν πιστά
Άρα συνοψωίζουμς:
1. Καλά αναγνώσματα
2. Καλή μουσική, να μην γίνεται το μυαλό σου χόρτο από τα δυνατά ανουσια τραγούδια
3. Συμμετοχή στα μυστήρια, εκκλησιασμός, μετάνοια, εξμολόγηση, και με ευλογια πνευματικου μετάληψη
4. Να διαβάζεις κλά σάιτ, αν δεν μπορείς κλειστο, διαβασε κανένα πνευματικο βιβλίο
5. Καλές παρέες, βρες εναν πνευματικο απο μακριά που δεν σε ξέρει αν του εξομολογηθεις ολα
νεά αρχή χωρίς εχέγγυα
6. Να βρεις να πας σε μια καλή κατασκλήνωση χριστιανική, όχι απραίτητα κάποιας οργάνωσης, ζωή ή σωτήρ
να είναι χριστιανική ας πούμε της μητροπολής σου
ώστε να έχεις καλό παραδειγμα και να δεις οτι δεν είσαι μόνος'
Στις μέρες προβάλλεται η αμαρτία, όλοι έκοψαν την ουρά τους και σενα σαν την αλεπου του μύθου θέλου να σε βαλουν να την κόψεις
αντιστάσου, τα ζωντανά ψάρια όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος πανε κόντρα στο ρεύμα, ρεύμα είναι η αμαρτία και ο πανσεξουαλισμός
εσύ σαν ζωντανός αντιστάσου
ότι θες εδώ υπάρχουν πιστά μέλη και πολλοί απο αυτους έχουν παιδια στην ηλικία σου να σε βοηθήσουν
Καλή αρχή,