TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: TRASH CAN

Postby eternity » Wed Aug 01, 2012 6:40 pm

koufolalos wrote:ποτε θα τελειωσει η ολυμπιαδα?στις 11 αυγουστου?μου φαινεται στη ληξη αγωνων θα τον παρουσιασουν?λες yelem... :(

Θα τραγουδησει στην τελετη ληξης ο Paul McCartney των Beatles...Αυτος ειναι ο εκλεκτος( ετων 70) ;;; :mrgreen: :mrgreen:

edit: η τελετη ληξης ειναι στις 12/8 ημερα Κυριακη. αν δεν τον παρουσιασουν μεχρι τοτε ακολουθουν οι παραολυμπιακοι( 29/8 -9/9/)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby yelem » Wed Aug 01, 2012 6:58 pm

αυτός ειναι εκλεκτός του Χάρου
yelem

Postby koufolalos » Wed Aug 01, 2012 8:06 pm

yelem wrote:αποκλειεται δεν κολάει μια τετοια παρουσίαση!

μήπως πρόκειται για ψυχολογία της μάζας του Κόσμου? καλύτερα στη λήξη παρά στη έναρξη να τον δείξουν Διε-στρεμμενο... :twisted: τι λες yelem?
koufolalos

Postby koufolalos » Wed Aug 01, 2012 8:16 pm

eternity wrote:
koufolalos wrote:ποτε θα τελειωσει η ολυμπιαδα?στις 11 αυγουστου?μου φαινεται στη ληξη αγωνων θα τον παρουσιασουν?λες yelem... :(

Θα τραγουδησει στην τελετη ληξης ο Paul McCartney των Beatles...Αυτος ειναι ο εκλεκτος( ετων 70) ;;; :mrgreen: :mrgreen:

edit: η τελετη ληξης ειναι στις 12/8 ημερα Κυριακη. αν δεν τον παρουσιασουν μεχρι τοτε ακολουθουν οι παραολυμπιακοι( 29/8 -9/9/)

θα τον φτιάξουν με μεικ καπ τον 70χρονον να φανεί μικρός Αντί-χριστός και οταν ληξει αντιστοιχα το δευτερο θα φανει παραλογισμος Κοσμου να
δει τον πνευματικά αναπήρον διε-στρεμμενον ... :mrgreen:
koufolalos

Postby Καππαδόκας » Wed Aug 01, 2012 8:22 pm

Επίσης με χαρά, σας ανακοινώνω ότι διάβασα επιτέλους όλο το φορουμ. Τον τελευταίο καιρό, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Από την στεναχώρια περνούσα στην ευρυχωρία και τούμπαλιν. Μια χαρμολύπη. Δεν το περίμενα ακριβώς έτσι, αλλά πάλι, τώρα που το σκέφτομαι δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά.

ΥΓ1 Κάνω εδώ την καταχώρηση γιατί δεν ξέρω που να την τοποθετήσω.

ΥΓ2 Όσο για το θέμα που συζητάτε, θα το έβαζα πολύ πιο πίσω στο μυαλό μου. Σαφέστατα, η μασκοτ των αγώνων, το λογότυπο, το στάδιο και η τελετή έναρξης έχουν συμβολισμούς μακρυά από την Ορθόδοξη Παράδοση (θα έλεγα εχθρικούς) αλλά τέτοια χώρα είναι η Αγγλία. Αν πάντως σας αναπαύει, συνεχίστε να ασχολείστε. Κάποιος πρέπει να παρατηρεί και τέτοιου είδους θέματα.
Καππαδόκας

Postby eternity » Wed Aug 01, 2012 8:55 pm

koufolalos wrote:θα τον φτιάξουν με μεικ καπ τον 70χρονον να φανεί μικρός Αντί-χριστός και οταν ληξει αντιστοιχα το δευτερο θα φανει παραλογισμος Κοσμου να
δει τον πνευματικά αναπήρον διε-στρεμμενον ... :mrgreen:

επρεπε να τον ειχαμε υποπτευτει απο την αρχη τον Σερ Πωλ...το τραγουδι του let it be....κρυβει μυστικα νοηματα...

When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom let it be... :lol:
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby koufolalos » Wed Aug 01, 2012 10:00 pm

http://www.apocalypsejohn.com/2012/07/blog-post_4915.html#.UBl6tGFcCz4

ΙΔΟΥ η απόδειξη για τα λεγόμενα μας.... ;) κάτι άλλο η Βρετανία ΟΠΩΣ την ξέρουμε είναι παντού δαιμονοκρατουμενη αδερφή των Σάξονων (γερ-μανία) :evil:
koufolalos

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby akerm » Fri Aug 03, 2012 8:18 am

Μεγάλο και Μικρό Παρακλητικό κανόνα έχει αυτές τις μέρες...Χαιρετισμοί είναι μέσα στην Μ.Τεσσαρακοστή...

«Δεν θα αναφερθώ στο τι γίνεται στις άλλες χώρες, για τις οποίες έχω και γι΄ αυτές τις πληροφορίες μου...
Θα αναφερθώ μόνο στην Ελλάδα, γι΄ αυτό το κακό της γύμνιας πού έχει φθάσει μέχρι και τα απάτητα χωριά της κάθε Περιφέρειας, και έχει μπεί και μέσα στις Εκκλησιές και στα Μοναστήρια του Θεού…
Κι΄ ενώ τα βλέπουν όλοι τους, ούτε παπάδες, ούτε Μητροπολίτες, ούτε ηγούμενοι και ηγουμένισες μιλάνε, θέλοντας να τά έχουνε καλά με τον κόσμο, κι΄ άσε τον Χριστό και τα Ευαγγέλιά Του να λένε…
Γίναμε θεομπαίκτες και δεν το καταλαβαίνουμε.
Κήρυγμα μετανοίας και ελέγχου της αμαρτίας δεν ακούγεται. Κήρυγμα εναντίον της πορνείας, των προγαμιαίων σχέσεων, των εκτρώσεων, της μοιχείας, δεν ακούγεται...

Μόνο φιλολογίες ακούς στους λόγους και στά πανηγύρια πού γίνονται, κι΄ ακόμη ευσεβισμοί "περί ακτίστου φωτός" και άσχετες ώς επί το πλείστον πολυλογίες μας λένε κάποιοι «λογιότατοι» καμαρώνοντας, την ώρα που χιλιάδες ψυχές χάνονται ελλείψει ελέγχου της αμαρτίας…
Οί Ελληνίδες σήμερα γδυθήκανε, ξετσιπωθήκανε, και κυκλοφορούνε προκλητικά με τα σόρτς στους δρόμους συνοδεία γονιών και συζύγων προκαλούντες τους πάντες και τα πάντα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…
Αλλά έρχεται η ώρα, πού τίς γυμνές, θα τίς «ντύσει» ο πόλεμος, ο θάνατος, καί το χώμα…»

Αυτή ακριβώς την φοβερή φράση μας είπε τηλεφωνικά αυτός ο αγωνιστής ασκητής όταν τον ρωτήσαμε, για το «πού βαδίζει η ανθρωπότητα και πώς βλέπει τα Ελληνικά πράγματα στο εγγύτερο μέλλον…»
Απάντηση την οποία ακούσαμε με δέος και φόβο για τα μελλούμενα, διατηρουμένων έστω των όποιων, ανθρωπίνων επιφυλάξεών μας…
«Έρχεται η ώρα, πού θα τίς «ντύσει» το χώμα…».
Τι να εννοούσε άραγε ο άνθρωπος αυτός του Θεού, πού για ευνόητους λόγους θα αποσιωπήσομε το όνομά του;
Ποιούς «ντύνει» το χώμα;
Ο πόλεμος και ο θάνατος; ή και τα δυό μαζί σε ζωντανούς καί πεθαμένους;
Και σαν τι θα είναι αυτό το κακό πού θα στείλει η οργή του Θεού γι΄ αυτή την μεγάλη πρόκληση της γύμνιας πού ποτέ άλλοτε και σε τέτοια έκταση δεν είχε εμφανιστεί στην πατρίδα μας;
«Ο Θεός να βάλει το χέρι Του…» πού λέγανε οί παππούδες μας. Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα το βάλει, αν ειλικρινά δεν μετανοήσουμε…

http://www.kivotoshelp.gr/Pages/kosmosNea.htm#XOMA

...και δικός μου φίλος με 5 παιδάκια φεύγει σήμερα για Εβρο...η οικογένειά του θα μείνει πίσω...του είπανε οτι θα είναι μία βδομάδα και μετά βλέπουμε για τις ειδικές κατηγορίες...
γω γιατί νομίζω ρε παιδιά οτι η ΕΥΠ δουλεύει πολύ καλά όταν πρέπει...και πάνε για καλό σκοπό;...δεν ξέρω αν πρέπει όλα να τα βλέπουμε καχύποπτα...καταλαβαίνω οτι μας κάνανε καχύποπτους...αλλά.....δεν ξέρω...

...αυτό που γράφτηκε για μείωση της πολεμικής μηχανής μας λόγω έλλειψης ανταλακτικών και καυσίμων...να πω το λογισμό μου...μας συμφέρει να ξεμείνουμε...διότι όταν νοιώσουμε οτι ο εξοπλισμός δεν μας σώζει αλλά μόνον ο Θεός...τότε θα επέμβει...υπάρχουν ιστορικά προηγούμενα...και περίπτωση στην οποία ο Δαυίδ μέτρησε απλά το στράτευμά του και το πλήρωσε, διότι ο Θεός την αμφισβήτηση αυτή (στο οτι, αν η ποσότητα στρατεύματος είναι ικανή θα νικήσει την επερχόμενη μάχη...και "ξέχασε" οτι ο Θεός καθορίζει τα πάντα) την παιδαγώγησε κατάλληλα...και...την γνωστή του αρματωμένου γολιάθ...

υ.γ. μη παρεξηγηθώ...όχι να ξεμείνουμε σκόπιμα...αλλά να ξεμείνουμε γιατί κάποιοι δοσίλογοι νενέκοι πολιτικοί στερρούν οικονομικούς πόρους απο τις ένοπλες δυνάμεις, για να τα δίνουν σε τραπεζίτες στο όνομα του ψευδέστατου χρέους της χώρας...ή σκοπίμως για να υποδουλωθούμε ευκολότερα σε εχθρούς και εχθρόφιλους
akerm

Postby Αντώνης » Fri Aug 03, 2012 9:11 am

akerm δυστυχώς δεν έχεις άδικο! Έτσι είναι, όπως τα λες...
Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει... "τσετσιποσιά" το έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου και αηδίαζε.
Πάντως στις σλαβικές ορθόδοξες εκκλησίες οι κοπέλες πηγαίνουν με φούστα ως τον αστράγαλο και με μαντίλα στο κεφάλι, εν αντιθέσει με τις δικές μας που γεμίζουν τα εικονίσματα με κραγιόν κλπ.
Αντώνης

Postby eternity » Fri Aug 03, 2012 9:18 am

Αντώνης wrote:akerm δυστυχώς δεν έχεις άδικο! Έτσι είναι, όπως τα λες...
Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει... "τσετσιποσιά" το έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου και αηδίαζε.
Πάντως στις σλαβικές ορθόδοξες εκκλησίες οι κοπέλες πηγαίνουν με φούστα ως τον αστράγαλο και με μαντίλα στο κεφάλι, εν αντιθέσει με τις δικές μας που γεμίζουν τα εικονίσματα με κραγιόν κλπ.

καμια φορα αυτες με τη φουστα στον αστραγαλο και τη μαντιλα στο κεφαλι ειναι πολυ χειροτερες απο αυτες με το κραγιον....
Τα ρασα δεν κανουν τον παπα λεει ο λαος μας....
(Αν δεν κανω λαθος αυτες οι σλαβες που πηγαινουν με την μαντιλα στο κεφαλι στην εκκλησια δεν κατεκλυσαν την χωρα μας την τελευταια 20ετια και δεν αφησαν γερο για γερο και διελυσαν οικογενειες;;;;;)
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ