TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby akerm » Fri Aug 03, 2012 11:55 am

foteini wrote:..........
Καταρχήν δεν μπορείς να βρεις εύκολα φούστες! ..................

γεια σου κοπέλα μου!!!
(με ζαλίζει και η δικιά μου...κάθε φορά που ψωνίζει για την ίδια ή τη κόρη μου...θέλει μέρες μέχρι να βρει)
akerm

Postby eternity » Fri Aug 03, 2012 11:56 am

foteini wrote:Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό να πω κι εγώ κάτι στο θέμα της γύμνιας αν και είναι εντελώς εκτός θέματος εδώ.
Κορίτσια, ας μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Το κακό έχει παραγίνει. Από πού να πρωτοφυλαχτεί ένας ταλαίπωρος χριστιανός άντρας σήμερα;
Όπου και να γυρίσει το βλέμμα του, παντού θα δει γύμνια. Θα πρέπει λοιπόν να κυκλοφορεί με τα μάτια κλειστά ή να μην κυκλοφορεί καθόλου ή να είναι 100 χρόνων γέρος!!!
Έχω αγανακτήσει με το θέμα!
Πας να ψωνίσεις κανένα ρούχο για να μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου αξιοπρεπώς και βγάζουν τα πόδια σου κάλους ώσπου να μπορέσεις να βρεις ένα της προκοπής!
Καταρχήν δεν μπορείς να βρεις εύκολα φούστες! Γέμισε ο τόπος παντελόνια και παντελόνες και βράκες και κοστούμια και άλλα τέτοια.
Αν βρεις φούστα, αυτή θα είναι της μιας παλάμης, άντε των δύο.Αυτή τη δεύτερη, σου την παρουσιάζουν σεμνότατη και εσένα που δεν τη θέλεις, ιδιότροπη!
Τα δε φουστάνια... παλευεις με τις κρεμάστρες για να καταλάβεις πώς μπορούν να φορεθούν αυτές οι λουρίδες και σε ποιο σημείο του σώματος εφαρμόζουν αυτά τα κομματάκια υφάσματος που βλέπεις!
Δηλαδή έλεος!!!

Φωτεινη παρομοιως εχει παραγινει το κακο με τους αντρες! Γυμνια παντου! Πρεπει να κυκλοφορουμε με τα ματια κλειστα ή να ειναι γρια 100 χρονων !!!!

τι επαμε φταιει το θυμα οχι ο βιαστης;;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby KANENAS » Fri Aug 03, 2012 12:14 pm

Γυναίκες…. ας τελειώσω εγώ τις διακοπές μου και μετά αν θέλετε φορέστε και μπουργκα. 8-) 8-)
KANENAS

Re: TRASH CAN

Postby Καππαδόκας » Fri Aug 03, 2012 12:20 pm

eternity wrote:...εχει παραγινει το κακο με τους αντρες! Γυμνια παντου!

Όλα τα μέλη μίλησαν συγκεκριμένα για τις γυναίκες που επιλέγουν "περίεργο" ντύσιμο. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις και τί θέλεις να πετύχεις, αλλά είχες δεν είχες, τους άνδρες τους "τσουβάλιασες" πάλι όλους.
Καππαδόκας

Postby eternity » Fri Aug 03, 2012 12:24 pm

Καππαδόκας wrote:
eternity wrote:...εχει παραγινει το κακο με τους αντρες! Γυμνια παντου!

Όλα τα μέλη μίλησαν συγκεκριμένα για τις γυναίκες που επιλέγουν "περίεργο" ντύσιμο. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις και τί θέλεις να πετύχεις, αλλά είχες δεν είχες, τους άνδρες τους "τσουβάλιασες" πάλι όλους.

Εσυ γιατι τσουβαλιαζεις ολες τις ελληνιδες ;;;; Μηπως δεν υπαρχουν σεμνες και σεμνοι Ελληνες;;;;;;;;;;
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby foteini » Fri Aug 03, 2012 12:25 pm

Καλή μου eternity, ναι, και στους άντρες υπάρχει γύμνια αλλά σε μικρότερο βαθμό. Δες για παράδειγμα σε έναν γάμο πώς είναι οι άντρες ντυμένοι και πώς είμαστε εμείς οι γυναίκες...
Δεν υποστήριξα ότι φταιει το θύμα και όχι ο βιαστής.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που εγραψε ο AKERM παραπάνω. Ξαναδιάβασέ τα προσεκτικά και θα δεις ότι έτσι είναι.
Θυμήσου και κείνο που είπε ο Κύριος ότι αλίμονο στον άνθρωπο δια του οποίου έρχεται το σκάνδαλο. Τον συμφέρει περισσότερο να δέσει μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να πέσει να πνιγεί παρά να σκανδαλίσει έστω και μια ψυχή για την οποία ο Χριστός έχυσε το αίμα του!
Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όποιος ντύνεται προκλητικά, προκαλεί σκάνδαλο, είτε το καταλαβαίνει ,είτε όχι και εμπίπτει στο ουαί του Κυρίου.
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ημίγυμνοι και να περιμένουμε από τον άλλον να κάνει αγγελικές σκέψεις!
foteini

Postby Καππαδόκας » Fri Aug 03, 2012 12:29 pm

eternity wrote:Εσυ γιατι τσουβαλιαζεις ολες τις ελληνιδες ;;;; Μηπως δεν υπαρχουν σεμνες και σεμνοι Ελληνες;;;;;;;;;;

"Τσουβάλιασα" όλες τις Ελληνίδες; Α, δεν πάμε καλά. Το σταματώ εδώ, γιατί και η ανοχή στις προκλήσεις σου, έχει τα όρια της. Νομίζω ότι ειπώθηκαν αρκετά. Ως εδώ λοιπόν.
Καππαδόκας

Postby eternity » Fri Aug 03, 2012 12:30 pm

sgoum wrote:
Καππαδόκας wrote:
eternity wrote:καμια φορα αυτες με τη φουστα στον αστραγαλο και τη μαντιλα στο κεφαλι ειναι πολυ χειροτερες απο αυτες με το κραγιον....
Τα ρασα δεν κανουν τον παπα λεει ο λαος μας....

(Αν δεν κανω λαθος αυτες οι σλαβες που πηγαινουν με την μαντιλα στο κεφαλι στην εκκλησια δεν κατεκλυσαν την χωρα μας την τελευταια 20ετια και δεν αφησαν γερο για γερο και διελυσαν οικογενειες;;;;;)

αν αναφερεσαι στην απο πανω δημοσιευση Νεκταριε κανοντας λογοπαίγνιο αρκει να πω οτι η γιαγια πολλη καλης φιλης που ηρθαν απο την πρωην ΕΣΣΔ πριν απο 25 χρονια ( Ελληνες ) προετρεπε τα εγγονια να παντρευτουν μονο Ελληνιδες και να αποφυγουν οπωσδηποτε τις Ρωσσιδες. Ειχε απηυδησει απο αυτα που ειδε απο τις Ρωσσιδες που πηγαιναν με τις μαντιλες στο κεφαλι στην εκκλησια.
Συνεπως σου απανταω στο πρωτο σκελος του λογοπαιγνιου σου.

Είναι πολύ δύσκολο να ακολουθούσαν το Ορθόδοξο τυπικό πριν από 25 χρόνια. Ζούσαν σε αυστηρώς άθεη κοινωνία και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα. Και πάλι, έχω την εντύπωση ότι "τσουβαλιάζεις" και ότι σύντομα θα εμφανιστεί συντονιστής για να σε κατηγορήσει, για κατάκριση.

Δε θα γινει κατι τετοιο.
(Που να απανταω μετα σε Φ404)
Οσες φορες ειπαμε για κατακριση αφορουσε απο μελος σε μελος.
Για τις Ρωσσιδες και τις Ελληνιδες εχω να πω οτι καποτε ισως οι Ελληνιδες να ηταν καλυτερες.
Τωρα νομιζω οτι εχουν γινει χειροτερες.

Τα μπαρ της περιοχης μου με Ρωσσιδες ειναι ακομα γεματα και Μολδαβες.
Δεν ξερω βεβαια αν στη Ρωσσια υπαρχουν αντιστοιχα μπαρ με ελληνιδες. Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.

@Καππαδόκας δεν κατεκρινα κανεναν..αντιθετα ειδα να γινεται "επιθεση" στις κακες Ελληνιδες εν αντιθεσει με τις καλες και σεμνες Ρωσσιδες . Εδω μεσα γραφουν και διαβαζουν πολλες Ελληνιδες τουλαχιστον περισσοτερο απο οτι Ρωσσιδες.
Και οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν γεννηθει απο ΕΛΛΗΝΙΔΑ μανα και εχουν παντρευτει ΕΛΛΗΝΙΔΑ γυναικα.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Fri Aug 03, 2012 12:33 pm

foteini wrote:Καλή μου eternity, ναι, και στους άντρες υπάρχει γύμνια αλλά σε μικρότερο βαθμό. Δες για παράδειγμα σε έναν γάμο πώς είναι οι άντρες ντυμένοι και πώς είμαστε εμείς οι γυναίκες...
Δεν υποστήριξα ότι φταιει το θύμα και όχι ο βιαστής.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που εγραψε ο AKERM παραπάνω. Ξαναδιάβασέ τα προσεκτικά και θα δεις ότι έτσι είναι.
Θυμήσου και κείνο που είπε ο Κύριος ότι αλίμονο στον άνθρωπο δια του οποίου έρχεται το σκάνδαλο. Τον συμφέρει περισσότερο να δέσει μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να πέσει να πνιγεί παρά να σκανδαλίσει έστω και μια ψυχή για την οποία ο Χριστός έχυσε το αίμα του!
Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όποιος ντύνεται προκλητικά, προκαλεί σκάνδαλο, είτε το καταλαβαίνει ,είτε όχι και εμπίπτει στο ουαί του Κυρίου.
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ημίγυμνοι και να περιμένουμε από τον άλλον να κάνει αγγελικές σκέψεις!

Φωτεινη ομως αγνοεις τι γινεται εξω....Δες τι προμοταρουν τα μιντια και ριξε ματια τι κυκλοφορει γυρω μας. Ο ημιγυμνος αντρας με τους γυμνασμενους μυες............επισης φορανε προκλητικα ρουχα κατα τη γνωμη μου......
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby crusader1453 » Fri Aug 03, 2012 1:34 pm

Λιγο ασχετο το ποστ αλλα:
3 ωρες κι ακομα δεν μου εχουν δωσει νουμερο πινακιδας σε καινουργιο σκουτερ. Και μετα μιλαμε για χαραγμα στην Ελλαδα κτλ. Ρε ειμαστε τοσο αχρηστοι, που και να θελουν να μας τσιπαρουν θα τους παρει 100 χρονια. Οποτε αδελφια μην αγχωνεστε. Στην Ελλαδα του 2012 χαραγμα δεν προκειται να δουμε αφου θα σωθουμε χαρη στην τεμπελια και την αχρηστιλα μας. (Να και κατι καλο)
Μετα θελουνε να ερθουνε και επενδυτες. Ποιος θα ειναι τοσο χαζος να μπλεξει στην ελληνικη γραφειοκρατια? Μιλαμε για πολλη σαβρουρα στο Ελληνικο δημοσιο.
crusader1453

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ