TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Hope » Wed Aug 08, 2012 6:29 pm

Καλησπέρα σε όλους.
Όλες αυτές οι ειδήσεις που αναφέρετε σήμερα είναι ανατριχιαστικά καταιγιστικές. Δεν ξέρω τι να πω...
Σκέφτομαι σήμερα όλη την ημέρα και με αφορμή όλα αυτά τα θλιβερά που έγιναν με τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο, μήπως έχει έρθει η στιγμή να ζήσουμε την προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού για το ρέμπελο?...Υπάρχει περίπτωση κατά τη γνώμη σας να ζούμε και αυτό τώρα?
Επιπλέον, για τις άλλες δύο προρρήσεις του Αγίου:
72. «Ἂν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπὸ κάτω, λίγα θὰ πάθετε· ἂν πιαστῆ ἀπὸ πάνω, θὰ καταστραφῆτε».
και
74. «Θἄρθη ξαφνικά· ἢ τὸ βόϊδι στὸ χωράφι ἢ τὸ ἄλογο στ᾿ ἁλώνι». ή 95. «Νὰ παρακαλῆτε νὰ εἶνε μέρα καὶ ὄχι νύκτα, καλοκαίρι καὶ ὄχι χειμώνας».
Πόσοι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν!...Π.χ., να "πιαστῆ ἀπὸ κάτω" , να είναι "τὸ βόϊδι στὸ χωράφι" και "νὰ εἶνε μέρα". Ή να είναι "τὸ ἄλογο στ᾿ ἁλώνι" και "νὰ εἶνε νύκτα"...Είναι πολλές οι εκδοχές που μπορούν να υπάρξουν...Και άρα να μετριάζεται κάπως η δυσκολία...Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και ανοησίες...
Εσείς τι σκέφτεστε πάνω σ' αυτα? Αν έχουν αναλυθεί παλιότερα, μπορείτε να μου υποδείξετε τον σύνδεσμο για να διαβάσω?
Σας ευχαριστώ...
Hope

Unread postby Michalis » Wed Aug 08, 2012 7:09 pm

GENEA-OMEGA wrote:Μητροπολιτης Καλαβρυτων και Αιγιαλειας Αμβροσιος:

...................Τι ωφελεί άραγε η συμβουλή, της οποίας η πατρότητα αποδίδεται σε ασκητικές μορφές: σπεύσατε να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε ποσότητες τροφίμων, διότι έρχεται μεγάλη πείνα; Μπορώ άραγε να είμαι ήσυχος, όταν εγώ μεν έχω επάρκεια αγαθών, αλλά ο γείτονας μου θα πεθαίνει από τήν πείνα; Κύριε, αξίωσόν με αγαπάν σε εξ όλης μου της ψυχής και της διανοίας και της καρδίας, και τηρείν εν πάσι τό θέλημα σου, το άγιον.
eternity

Private message

Αν και έχει τόσο πολύ αναλυθεί εδώ μέσα, νομίζω ότι κάνουμε το απλό περίπλοκο ! Αν η οργάνωση προμηθειών γίνεται για να σώσουμε το τομαράκι μας τότε ότι κακό μας βρεί θα το αξίζουμε.

Αν όμως γίνεται για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που θα βρρεθούν γύρω μας ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ που μας δόθηκε τότε ευλογημένες οι αποθήκες...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ. Τις 1000 νύχτες που θα ΄μεσολαβήσουν το 95% του πληθυσμού θα βρίσκεται σε πανικό, πείνα, αρρώστια, πόνο, καταάθλιψη !!! Που θα στηριχθούν ? ποιος θα μπορέι να τους εξηγήσει τιε ίναι αυτο που βιώνουν / ποιος θα μπορέι να τους δώσει και υλική και χυχικη ανακούφιση αν όχι όσοι έλαβαν το δώρο και την ευθύνη της γνώσης αυτής ??

ποιος θα οδηγησει τον κατεστραμμένο Ελληνικό λαό μέσα από την κοιλάδα του θανάτου αν όχι αυτοί που δωρεάν έλαβαν τη γνώση ? απλά και ωραία, και πιστευω βαθιά ότι εκείνη την ώρα θα είναι χιλιάδες οι ποιμένες και όχι απαραίτητα όλοι από τον κλήρο

Αδελφε μου,

Μονο η ΠΙΣΤΗ στον Τριαδικο Θεο και στην Υπεραγια Θεοτοκο θα μας σωσει εκεινες τις ωρες...και αυτους που θα εχουν γεματες αποθηκες και αυτους που δεν θα εχουν.

Δεν καταλαβα ομως το ¨τις 1000 νυκτες που θα μεσολαβησουν¨ ...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby koufolalos » Wed Aug 08, 2012 7:22 pm

AgwnistisTou21 wrote:το ρεμπελο θα ειναι οι λαθραιοι

θα κατεβούν να τους σκοτώσουν με νεροπίστολα (εθνική εκκαθάριση)?
:(
koufolalos

Unread postby eternity » Wed Aug 08, 2012 7:25 pm

AgwnistisTou21 wrote:το ρεμπελο θα ειναι οι λαθραιοι

εχεις επιχειρηματα;;;

αλλιως το ρεμπελο λεω εγω οτι θα ειναι ανταρτες απο τον Αρη...
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby koufolalos » Wed Aug 08, 2012 7:35 pm

rempelo....1. ΔΥΤΙΚΟΊ
2. ΛΑΘΡΑΊΟΙ
3. ΑΝΤΑΡΤΕΣ
4.? εξωγήινοι... ότι πείτε! :shock:
koufolalos

Unread postby ALEXADER » Wed Aug 08, 2012 7:47 pm

Voreios wrote:Για δέστε και ένα άρθρο από ...αθλητική εφημερίδα. (Άσε μας τώρα, άρθρα από αθλητικές θα διαβάζουμε;... 8-) )
Κάντε όμως έναν μικρό κόπο. Σημερινό είναι :
v
v
Πρώτα κατοχή και ύστερα πόλεμος
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο θέμα. Χωρίς σάλτσες, προλόγους και περικοκλάδες. Εχουμε και λέμε: «Δύο κιλά ιωδιούχο αλάτι. Διακόσια σαράντα γραμμάρια μαγιά. Δέκα κιλά ψιλές φακές. Δέκα κιλά ζάχαρη. Πέντε κιλά χυμός ντομάτας. Κονσέρβες χοιρινού, των 300 γραμμαρίων, δεκατέσσερις. Κονσέρβες γαλοπούλας των 300 γραμμαρίων, επίσης δεκατέσσερις. Δέκα κιλά φασόλια μέτρια. Τέσσερα κιλά συμπυκνωμένο γάλα. Εξήντα κιλά μακαρόνια. Αλεύρι 38 κιλά. Είκοσι κιλά ρύζι PARBOIL. Αυτή είναι η λίστα προμηθειών που επαρκεί για τρεις μήνες σίτισης τριμελούς οικογένειας. Συνολικό κόστος: 239,35 γιούρο. Ούτε 240 δηλαδή.
Επίσης, καλό θα είναι να υπάρχουν είτε για τόνωση του ηθικού είτε για προμήθειες σε ''καταδρομές'': Καφές, τσάι και διάφορες άλλες κονσέρβες». Ακολουθεί η λίστα φαρμάκων: «Παυσίπονα (ντεπόν, ασπιρίνη, ποστάν). Αντιβιώσεις, οινόπνευμα. Σουλφαμιδόσκονη. Μπετατέν Εξαλεν και Ιμόντιουμ κατά της διάρροιας (πολύ σημαντικό σε πολλά σενάρια). Γάζες, επίδεσμοι, γαντζάκια επιδέσμων και σπρέι αερολίν ή σιρόπι για τον βήχα. Αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα, φίλτρα νερού αξίας 150 γιούρο και χαρτιά υγείας 100 γιούρο».
Τέλος, «πριόνι, τσεκούρι, αγκίστρια, δίχτυ και δολώματα για ψάρεμα», επειδή, όπως επισημαίνεται στον πρόλογο του σχετικού θέματος στην ιστοσελίδα, «τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει ώστε να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι». Ο λόγος λοιπόν γι' αυτήν τη λίστα «επιβίωσης» είναι προφανής: έρχεται πόλεμος και όχι πόλεμος της πλάκας. Είτε από τους Τούρκους εξ Ανατολής είτε από τους Σκοπιανούς από τον Βορρά. Μια πρόχειρη ανάγνωση της λίστας φαρμάκων αλλά και η αναγκαιότητα για αγκίστρια και δολώματα για ψάρεμα πείθουν ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός.
Δεν χρειάζονται, λοιπόν, όλα αυτά τα τρόφιμα για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ, με αποτέλεσμα, όπως έχει τονίσει σύσσωμη η πολιτική ηγεσία πλην ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, να αδειάσουν από τρόφιμα τα σούπερ μάρκετ. Ούτε στο ενδεχόμενο να επαληθευτεί η προφητεία των Μάγια να επέλθει η συντέλεια του κόσμου και κάποιοι που ενδέχεται να διασωθούν να είναι προετοιμασμένοι. Εδώ το πράγμα μιλάει από μόνο του. Και πάει ανάποδα σε σχέση με το 1940 και τον υπερήφανο εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά, που όταν τον προσκάλεσε για καφέ ο Ιταλός πρέσβης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Οκτωβρίου 1940, νευρίασε και είπε «Οχι». Ο πρέσβης αγουροξυπνημένος και αυτός το εξέλαβε και το μετέφερε στον Μουσολίνι ως casus belli και προέκυψε ο ελληνοϊταλικός πόλεμος.
Τότε, λοιπόν, είχε προηγηθεί ο πόλεμος και ακολούθησε η Κατοχή. Τώρα η νέα τάξη πραγμάτων το πάει ανάποδα. Πρώτα κατοχή και ύστερα πόλεμος. Οπως σιγοψιθυρίζεται από έγκυρες πηγές, αμέσως μετά τις αμερικανικές εκλογές. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν σχετικές ειδήσεις που αποκρύπτουν τα προδοτικά ΜΜΕ: «Ο πόλεμος πλησιάζει. Στο Ιράν μαζεύουν τρόφιμα και στο Ισραήλ το υπουργείο Αμυνας έχει συντάξει έκθεση για πιθανές απώλειες πολιτών». Ταυτόχρονα «οι Ρώσοι έχουν αρχίσει βολές με πυραύλους ανατολικά της Κύπρου». Οι προφητείες του γέροντα Παΐσιου επαληθεύονται. Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών. Οσο είναι ακόμα ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ τρέξτε να προλάβετε. Αυτά.

να προσθεσω μελι για περισοτερα θρεπτικα συστατικα μια κυνηγητικη καραμπινα..και πρασινο σαπουνι για τις ψειρες ;)
ALEXADER

Unread postby student » Wed Aug 08, 2012 10:11 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
eternity wrote: Ρεμπελο = ατακτος στρατος.
Οι Λαθραιοι ειναι ατακτος στρατος;;;;
Εγω στην πρηγουμενη δημοσιευση παρεθεσα εξηγηση απο το σαϊτ του Λεοντιου με βαση τη προφητεια του Τριανταφυλλου που ανταποκρινεται στην εννοια του ρεμπελου.

Γιατί είσαι τόσο απόλυτη καλή μου;Οι λαθραίοι δεν είναι άτακτος στρατός αλλά πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν...
Για ποιό λόγο υπάρχουν Μιτάδες και φανατικοί ιμάμηδες ανάμεσα τους;Είναι προφανές το τι θα ακολουθήσει.Για εμένα είναι το πιο πιθανό σενάριο σχετικά με το ρέμπελο!

Syrian Rebels
Libyan Rebels
Egyptian Rebels
Tunisian Rebels...
..........

Πολλά κοινά σε αυτά τα ρέμπελα. Μιταδες (με όποιο όνομα κατά τόπους) και ιμάμηδες βασικό συστατικό.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed Aug 08, 2012 10:29 pm

student wrote:
Mannlicher-Schönauer wrote:
eternity wrote: Ρεμπελο = ατακτος στρατος.
Οι Λαθραιοι ειναι ατακτος στρατος;;;;
Εγω στην πρηγουμενη δημοσιευση παρεθεσα εξηγηση απο το σαϊτ του Λεοντιου με βαση τη προφητεια του Τριανταφυλλου που ανταποκρινεται στην εννοια του ρεμπελου.

Γιατί είσαι τόσο απόλυτη καλή μου;Οι λαθραίοι δεν είναι άτακτος στρατός αλλά πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν...
Για ποιό λόγο υπάρχουν Μιτάδες και φανατικοί ιμάμηδες ανάμεσα τους;Είναι προφανές το τι θα ακολουθήσει.Για εμένα είναι το πιο πιθανό σενάριο σχετικά με το ρέμπελο!

Syrian Rebels
Libyan Rebels
Egyptian Rebels
Tunisian Rebels...
..........

Πολλά κοινά σε αυτά τα ρέμπελα. Μιταδες (με όποιο όνομα κατά τόπους) και ιμάμηδες βασικό συστατικό.

καμμια σχεση! Ειναι ανταρτες ισλαμιστες και πολεμανε μεταξυ ισλαμιστων.( ο κυριος κορμος τους ειναι απο τη χωρα τους )
Εδω μιλατε για ομαδες λαθρομεταναστων εναντιον ελληνων.
Ρεμπελο οπως εχω ξαναπει ηταν και οι ανταρτες στην διαρκεια του συμμοριτοπολεμου 45-48. Γιατι να μην αναφερεται σε αυτο;;;Υπηρχε τακτικος και ατακτος στρατος= ανταρτες.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed Aug 08, 2012 10:36 pm

αντε βγαλε ακρη τωρα που λενε τα αντιθετα

Υποχωρούν οι δυνάμεις Ασάντ στο Χαλέπι
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby ALEXADER » Wed Aug 08, 2012 11:56 pm

καμμια σχεση! Ειναι ανταρτες ισλαμιστες και πολεμανε μεταξυ ισλαμιστων.( ο κυριος κορμος τους ειναι απο τη χωρα τους )
Εδω μιλατε για ομαδες λαθρομεταναστων εναντιον ελληνων.
Ρεμπελο οπως εχω ξαναπει ηταν και οι ανταρτες στην διαρκεια του συμμοριτοπολεμου 45-48. Γιατι να μην αναφερεται σε αυτο;;;Υπηρχε τακτικος και ατακτος στρατος= ανταρτες.[/quote][/quote][/quote]
σωστα εσυ το εχεις ξαναπει και ειναι αποψη σου και την σεβομαστε. οπως και εγω λεω οι ανταρτες δεν ειναι ρεμπελο δεν ειναι δυνατον ο κοσμας ο αιτωλος να ελεγε η ελλαδα θα παθει μεγαλο χαλασμο απο τα αδερφια της αυτοι δεν ειχαν απωλειες δεν ηταν απο την ελλαδα?? και παμε παρακατω εχεις προσεξει οτι το ρεμπελο (λαθρομεταναστες) εχει αρχισει με την αρχη της κρισης να αυξανει το ποσοστο φονων λειστιων βιασμων?? σκεψου τι θα γινει οταν πτωχευσουμε και δεν θα περνουν επιδοματα ανεργειας κτλ.. εχεις ξαναδει τοση αστυνομια στον δρομο αλλη φορα??? επισης αλλη μια εκδοχη ειναι οι μουσουλμανοι στην θρακη αν και ποιο μικρη με μια πτωχευση της ελλαδας και ενα μικρο σπροξιμο απ την τουρκια θα δημιουργηθει αμεσως θεμα μην ξεχνας τι εγινε με τους κουρδους της συριας η τουρκια δεν τολμησε ακομα το ποδι της να το πατησει το ποδι της εκει επισημα μιας και της ανοιξαν μετωπο απο 400χλμ.σε 800 χλμ.. εχεις σκεφτει γιατη εμεις δεν θα κανουμε επιθεση στην τουρκια ποτε απ τον εβρο?? θα μας κοψουν στην μεση τον εφοδιασμο πετρελαιο τροφιμα ειμαστε τελειωμενοι πριν ξεκινησουμε καν..επισης μην ξεχνας πως ξεκινησαν ολες αυτες οι επαναστασεις φετος και για ποιους λογους και για ποτε ξεκινησαν σχεδον σε μηδεν χρονο... αυτη ειναι η δικια μου αποψη...
ALEXADER

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ