TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Constantine » Wed Aug 22, 2012 11:07 pm

Επίσης δεν γνωρίζω πώς θα εμφανιστεί....

Αυτό βασικά δεν πρέπει να το γνωρίζει κανένας...
Constantine

Unread postby marjory » Wed Aug 22, 2012 11:08 pm

Constantine wrote: Κοίτα,δεν έχω ασχοληθεί αναλυτικά με τις προφητείες..
Εγώ το μόνο που γνωρίζω είναι για τον εκλεκτό του Κυρίου...

:o :shock: :o :shock: :o .!.!.! Ό,τι πεις...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Constantine » Wed Aug 22, 2012 11:17 pm

marjory wrote:

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το ειρωνικό ύφος, άλλα δεν πειράζει το αντιπαρέρχομαι... :evil:
Constantine

Unread postby billsin » Wed Aug 22, 2012 11:24 pm

eternity γέλασα αρκετά.

Κων/νε ύπαγε για μελέτη και μη αμάρτανε.

Να πουμε και καμιά προφητεία.

Ο γ. παίσιος είχε πει ότι θα γίνουν όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια. Η καλύτερη εποχή για τα σπανάκια είναι ο οκτώβρης. Θα μου πει κάποιος και νοέμβρης και δεκέμβρης. Θα του απαντήσω δεν διαφωνώ γενικά απλά είναι και η προφητεία με το βόδι στο χωράφι.
Το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.
Διότι σπανάκια άνοιξη καλοκαίρι και χειμώνα γενικά δεν υπάρχουν ή δεν είναι η εποχή του.
Καταλαβαίνετε ο γέροντας έχει δώσει απίστευτο χρονολογικό σημείο. Πάντως τέλος οκτώβρη άντε αρχές νοέμβρη μιά χαρά μας την δίνουν το πάσχα.
Αν κάποιος ξέρει αν είναι αληθινή ή όχι ας το γράψει
billsin

Unread postby marjory » Wed Aug 22, 2012 11:26 pm

Constantine wrote:
marjory wrote:

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το ειρωνικό ύφος, άλλα δεν πειράζει το αντιπαρέρχομαι... :evil:

Δεν είναι ειρωνικό το ύφος φίλε Κωνσταντίνε. Μας τα είπες αρκετά μπερδεμένα μέχρι στιγμής και σαν κερασάκι μας είπες ότι γνωρίζεις για τον εκλεκτό του Κυρίου [που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ]. Απλά προτίμησα να μην το συνεχίσω.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Constantine » Wed Aug 22, 2012 11:32 pm

Εντάξει το καταλαβαίνω..Ούτε εγώ λοιπόν θα το συνεχίσω...
Constantine

Unread postby Constantine » Wed Aug 22, 2012 11:46 pm

Θα σου κάνω όμως το εξής ερώτημα:Tι είναι πιο πιθανό να ξέρει κανείς; Kάποια προσωπικά στοιχεία για τον εκλεκτό του Κυρίου; Ή την ακριβή ημερομηνία έναρξης Γ Παγκοσμίου Πολέμου;

Υ.Γ. Εγώ θα απάνταγα το πρώτο... ;)
Constantine

Unread postby billsin » Wed Aug 22, 2012 11:52 pm

Ακου κων/νε μας λες εδώ και τόση ώρα ότι ξέρεις κάποια πράγματα για τον εκλεκτό του ΚΥΡΙΟΥ. Ή γράψε αυτό που θες να γράψεις ή σιώπασε. Κατανοητό; Όλα τα άλλα μου θυμίζουν το αφού δεν με παίζετε δεν σας παίζω και εγώ. Ελπίζωνα έγινα αντιληπτός. Στυλ του τύπου ξέρω αλλά δεν λέω και είναι πιο σημαντικό από άλλα γεγονότα κράτα τα για σένα. Κατανοητό; Για να στο πω και αλλιώς αν βαριέσαι βραδιάτικα και ψάχνεσαι πήγαινε αλλού.
billsin

Unread postby Michalis » Wed Aug 22, 2012 11:52 pm

Constantine wrote:Θα σου κάνω όμως το εξής ερώτημα:Tι είναι πιο πιθανό να ξέρει κανείς; Kάποια προσωπικά στοιχεία για τον εκλεκτό του Κυρίου; Ή την ακριβή ημερομηνία έναρξης Γ Παγκοσμίου Πολέμου;

Με όλο τον σεβασμό.....κανένα απο τα δυο....
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby marjory » Wed Aug 22, 2012 11:57 pm

Constantine wrote:Θα σου κάνω όμως το εξής ερώτημα:Tι είναι πιο πιθανό να ξέρει κανείς; Kάποια προσωπικά στοιχεία για τον εκλεκτό του Κυρίου; Ή την ακριβή ημερομηνία έναρξης Γ Παγκοσμίου Πολέμου;

Επιμένεις: τον Εκλεκτό του Κυρίου δεν θα τον γνωρίζει κανείς [μέχρι την ανάδειξή του]. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο πέραν αυτών που αναφέρει ο Λέων ο Σοφός και ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός.

Όσο για την ακριβή ημερομηνία του ΓΠΠ... δεν ξέρω κατά πόσον είναι πιθανό να το γνωρίζει κάποιος που δεν είναι μέσα στα πράγματα [εννοώ υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατού των ΗΠΑ ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο]
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ