TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby koufolalos » Thu Aug 23, 2012 12:01 am

Constantine wrote:Θα σου κάνω όμως το εξής ερώτημα:Tι είναι πιο πιθανό να ξέρει κανείς; Kάποια προσωπικά στοιχεία για τον εκλεκτό του Κυρίου; Ή την ακριβή ημερομηνία έναρξης Γ Παγκοσμίου Πολέμου;

Υ.Γ. Εγώ θα απάνταγα το πρώτο... ;)

αναρωτιέμαι άμα είσαι στα καλά σου?Δεν ξέρω πραγματικά για τον Εκλεκτό του ΚΎΡΙΟΥ, Μήπως είναι ο άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης , μήπως είναι ο Ιωάννης ο θεολόγος, μήπως είναι ο άγιος Ιωάννης ο πρόδρομος... υπάρχουν άγιοι Ιωαννηδες... :? Περιμένω ποιος άλλος να τον αναδείξουν μυστηριώδη πρόσωπο :o
koufolalos

Unread postby Constantine » Thu Aug 23, 2012 12:01 am

[εννοώ υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατού των ΗΠΑ ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο]

Nα του πείς να παίξει και κανά Lotto..Αυτά αλλάζουν συνέχεια, κανένας δεν τα γνωρίζει.
Constantine

Unread postby Constantine » Thu Aug 23, 2012 12:02 am

billsin wrote:Ακου κων/νε μας λες εδώ και τόση ώρα ότι ξέρεις κάποια πράγματα για τον εκλεκτό του ΚΥΡΙΟΥ. Ή γράψε αυτό που θες να γράψεις ή σιώπασε. Κατανοητό; Όλα τα άλλα μου θυμίζουν το αφού δεν με παίζετε δεν σας παίζω και εγώ. Ελπίζωνα έγινα αντιληπτός. Στυλ του τύπου ξέρω αλλά δεν λέω και είναι πιο σημαντικό από άλλα γεγονότα κράτα τα για σένα. Κατανοητό; Για να στο πω και αλλιώς αν βαριέσαι βραδιάτικα και ψάχνεσαι πήγαινε αλλού.

Δεν σου απαντάω, γιατί είσαι εριστικός....
Constantine

Unread postby Constantine » Thu Aug 23, 2012 12:04 am

Περιμένω ποιος άλλος να τον αναδείξουν μυστηριώδη πρόσωπο

Δεν κατάλαβα τι εννοείς..Αν κατάλαβες εσύ τι έγραψες...
Constantine

Unread postby koufolalos » Thu Aug 23, 2012 12:05 am

Οδυσσέας wrote:Στις αναταραχές θα προστεθεί ψεκασμός με ναρκωτικά "άλατα μπάνιου" και οι μισοί θα τρώνε τα πρόσωπα των άλλων μισών και όχι μόνο ενώ στρατός και πρέπερς θα βαράνε στο ψαχνό.

Mεγάλη αυταπάτη ο "μεγάλος ηγέτης" που ως δια μαγείας θα κάνει το Eλληνικό κράτος, δηλαδή τους διορισμένους από κόμματα και μασονία δημόσιους υπάλληλους, να δουλεύουν για το λαό. Aυτό μπορεί να γίνει μόνο αφού κυλήσουν ποτάμια αίματος, και όχι από την ηγετική ικανότητα ενός ανθρώπου. ΄Eνας αιματοβαμμένος ηγέτης δεν μπορεί να έχει την αποδοχή των μελών εδώ μέσα

Εκπλήσσομαι..... :shock:
koufolalos

Unread postby koufolalos » Thu Aug 23, 2012 12:15 am

Constantine wrote:
Περιμένω ποιος άλλος να τον αναδείξουν μυστηριώδη πρόσωπο

Δεν κατάλαβα τι εννοείς..Αν κατάλαβες εσύ τι έγραψες...

κοιμησου Constantine, αύριο θα το καταλάβεις με τον δροσερή αυγή ... :mrgreen:
koufolalos

Unread postby Οδυσσέας » Thu Aug 23, 2012 1:34 am

koufolalos wrote:
Οδυσσέας wrote:Στις αναταραχές θα προστεθεί ψεκασμός με ναρκωτικά "άλατα μπάνιου" και οι μισοί θα τρώνε τα πρόσωπα των άλλων μισών και όχι μόνο ενώ στρατός και πρέπερς θα βαράνε στο ψαχνό.

Mεγάλη αυταπάτη ο "μεγάλος ηγέτης" που ως δια μαγείας θα κάνει το Eλληνικό κράτος, δηλαδή τους διορισμένους από κόμματα και μασονία δημόσιους υπάλληλους, να δουλεύουν για το λαό. Aυτό μπορεί να γίνει μόνο αφού κυλήσουν ποτάμια αίματος, και όχι από την ηγετική ικανότητα ενός ανθρώπου. ΄Eνας αιματοβαμμένος ηγέτης δεν μπορεί να έχει την αποδοχή των μελών εδώ μέσα

Εκπλήσσομαι..... :shock:

Τι εκπλήσσεσαι; Δεν έχεις ακούσει για προεκλογικές υποσχέσεις διορισμών; Για διορισμό υπαλλήλων στη Βουλή χωρίς κανένα διαγωνισμό;

Θα μου πεις κουφάλαλος είσαι, δεν άκουσες τίποτα. :)
Οδυσσέας

Unread postby Οδυσσέας » Thu Aug 23, 2012 1:41 am

Michalis wrote:

Φίλε μου,

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει προφητειες. Καλό θα είναι να τις διαβάσεις.

Επίσης τα πάντα δυνατά παρα το Θεω.

Κανένας άνθρωπος δεν δυναται να αλλάξει οτιδήποτε προς το καλύτερο στην σημερινή δαιμόνιωδη εποχή που ζούμε, χωρίς να έχει την απόλυτη στήριξη του Κυρίου.

Εντάξει. Πάντως από Παϊσιο έχω διαβάσει πολλές προφητείες και καμία δεν λέει για κανένα "μεγάλο ηγέτη", που θα φτιάξει το Ελληνικό κράτος, και μάλιστα χωρίς αιματοκύλισμα.
Οδυσσέας

Unread postby AgwnistisTou21 » Thu Aug 23, 2012 2:09 am

προς το παρόν ας προετοιμαστούμε για πολυετή βασιλεία τσίπρα από οκτώβρη
AgwnistisTou21

Unread postby Michalis » Thu Aug 23, 2012 12:45 pm

Οδυσσέας wrote:
Michalis wrote:

Φίλε μου,

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει προφητειες. Καλό θα είναι να τις διαβάσεις.

Επίσης τα πάντα δυνατά παρα το Θεω.

Κανένας άνθρωπος δεν δυναται να αλλάξει οτιδήποτε προς το καλύτερο στην σημερινή δαιμόνιωδη εποχή που ζούμε, χωρίς να έχει την απόλυτη στήριξη του Κυρίου.

Εντάξει. Πάντως από Παϊσιο έχω διαβάσει πολλές προφητείες και καμία δεν λέει για κανένα "μεγάλο ηγέτη", που θα φτιάξει το Ελληνικό κράτος, και μάλιστα χωρίς αιματοκύλισμα.

Θα σου πρότεινα να τις διαβάσεις όλες και μετα τα ξαναλέμε.

http://www.imdleo.gr/htm/proph1.htm
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ