Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby maria798081 » Thu Aug 30, 2012 7:45 pm

ξερω ξερω νικολαε......ασε........
maria798081

Postby maria798081 » Thu Aug 30, 2012 8:52 pm

οπως διαβαζω στα συνορα της γεωργιας με τα νεα κρατη που υπερασπιζεται η ρωσια.....γινονται παλι παρατραγουδα
δεν δινονται πολλες πληροφοριες απο καμμια πλευρα αλλα..........

και καθοτι...Tσετσένοι εξτρεμιστές κρύβονται στην Φινλανδία........http://www.defencenet.gr/defence/index. ... 7..........πολυ τους στριμωχνουν
maria798081

Postby SUKHOI » Thu Aug 30, 2012 9:27 pm

..................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 10:30 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Postby Michalis » Thu Aug 30, 2012 9:33 pm

eternity wrote:
Michalis wrote:Ε ρεεε γλεντια....με αγκαλιτσες και φιλακια....

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139

ναι αλλα τις δηλωσεις του θειου τις ακουσες???

Εγω διαβασα οτι πρεπει να πεσει το καταπιεστικο καθεστως του Ασσαντ. Για να δουμε....

Προερχεται απο την Μουσουλμανικη Αδελφοτητα, τι περιμενες να πει

Εδω την δεκαετια του 80 ο πατερας του ασαντ, οταν προσπαθησαν να εξεγερθουν οι της αδελφοτητας στην Χομς της Συριας, σκοτωσε πανω απο 20,000..

Οποτε μην περιμενεις αγαπη προς τον υιο ασαντ

Αυτο που βλεπω ομως ειναι αλαζονεια με το που ανελαβε εξουσια ο προεδρος της αιγυπτου....Μαλλον θα φαει και αυτος την σφαλιαρα του στα επερχομενα...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby Michalis » Thu Aug 30, 2012 9:42 pm

Nikolaos_Orth wrote:
GEO33 wrote:Η αλήθεια είναι ότι όντως τις τελευταίες μέρες τους έχει πιάσει ελλαδολαγνεία εκεί στην Ευρώπη. Καλά τι τους είπε ο Σαμαράς και τους άλλαξε τα μυαλά;

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63705186

Προφανώς ότι έχει σκοπό να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και πως έχει αποφασίσει να βγάλει πετρέλαια την επομένη για να ανακάμψει η Ελλάδα (προσφέροντας και σε Γερμανία κυρίως αλλά και Γαλλία το αντίστοιχο μερίδιο, από το οποίο θέλουν και οι ΗΠΑ μα και η Ρωσία, τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει)...

Πολυ φοβαμαι οτι ο Αντωνακης, αυτος ο γιγαντας του πνευματος, εχει κανει μεγαλη πατατα...

Για να ειναι τοσο χαρουμενοι οι γερμανοι μαλλον τους εταξε το μεγαλο κομματι απο την πιτα των πετρελαιου/αεριου.

Και σιγουρα εχει κανει το ιδιο και στον κλιντον και τους λοιπους αμερικανους που ηρθαν ελλαδα μερικες βδομαδες πριν..

Οποτε αυτος που θα μεινει στο τελος μονο με τις υποσχεσεις μαλλον δεν θα αντιδρασει και πολυ ευγενικα...
Last edited by Michalis on Thu Aug 30, 2012 10:07 pm, edited 1 time in total.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby Michalis » Thu Aug 30, 2012 9:46 pm

Και για να ευθυμισουμε λιγακι....το ανεκδοτο της ημερας απο την ελληνικη κυβερνηση

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=40
Michalis

Postby eternity » Thu Aug 30, 2012 9:49 pm

TASOS1 wrote:farmer,
ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ;

o ανθρωπος ειναι πτυχιουχος πανεπιστημιου τι ερωτηση ειναι αυτη???
αν καποιος κανει ορθογραφικα λαθη μπορει να ειναι λογω ταχυτητας αλλα και δεν σημαινει οτι οποιος δεν γραφει με σωστη ορθογραφια δεν γνωριζει ελληνικα. Σε ολους μας συμβαινει.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Thu Aug 30, 2012 9:56 pm

Michalis wrote:
Nikolaos_Orth wrote:
GEO33 wrote:Η αλήθεια είναι ότι όντως τις τελευταίες μέρες τους έχει πιάσει ελλαδολαγνεία εκεί στην Ευρώπη. Καλά τι τους είπε ο Σαμαράς και τους άλλαξε τα μυαλά;

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63705186

Προφανώς ότι έχει σκοπό να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και πως έχει αποφασίσει να βγάλει πετρέλαια την επομένη για να ανακάμψει η Ελλάδα (προσφέροντας και σε Γερμανία κυρίως αλλά και Γαλλία το αντίστοιχο μερίδιο, από το οποίο θέλουν και οι ΗΠΑ μα και η Ρωσία, τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει)...

Πολυ φοβαμαι οτι ο Αντωνακης, αυτος ο γιγαντας του πνευματος, εχει κανει μεγαλη πατατα...

Για να ειναι τοσο χαρουμενοι οι γερμανοι μαλλον τους εταξε το μεγαλο κομματι απο την πιτα των πετρελαιο/αεριου.

Και σιγουρα εχει κανει το ιδιο και στον κλιντον και τους λοιπους αμερικανους που ηρθαν ελλαδα μερικες βδομαδες πριν..

Οποτε αυτος που θα μεινει στο τελος μονο με τις υποσχεσεις μαλλον δεν θα αντιδρασει και πολυ ευγενικα...

σημερα διαβαζα σε γνωστο μπλογκ σχολια....και εντυπωσιαστηκα γιατι βλεπω ολο και πιο πολλους ενθερμους της ιδεας εξοδου απο την Ε.Ε. αλλα περα απο αυτο τα παλια αντιαμερικανικα αισθηματα βλεπω να εξανεμιζονται.
Καποιος εγραψε καλυτερα να γινουμε η 53η πολτιεια των ΗΠΑ παρα να παραμεινουμε εντος Ευρω.

Μην με παρετε απο τα μουτρα δεν μου αρεσει η ιδεα .....αλλα επειδη σημερα μαλωσα με εναν Γερμανο το σκεφτηκα και εγω.Μου ειπε οτι η Γερμανια ειναι ενα πλουσιο κρατος οπου ο καθενας εχει ελευθερη προσβαση στο τελειο συστημα υγειας, στα δημοσια και τελεια γερμανικα πανεπιστημια και γενικα η Γερμανια ειναι το πλουσιοτερο κρατος.
Ξεχασε να πει οτι την ποιοτητα της ζωης του την οφειλει στους δουλους του νοτου.
Ποτε θα χασει την αλαζονεια ο γιγαντας?????
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby nick_the_greek » Fri Aug 31, 2012 12:18 am

Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα η Ρωσία θα την κάνει από την Συρία. Είναι πολύ μακρυά από το σπίτι της. Μπορεί στα σχέδια της να είναι να αποκτήσει νέο αγκυρόβολιο στην Κύπρο.

Σίγουρα δεν της αρέσει αυτό που συμβαίνει.Ο Πούτιν θα "φορτώνει" άσχημα. Βλέπω την Τουρκία να γίνεται ο σάκος του μποξ της Ρωσίας πολύ σύντομα, αφού ουσιαστικά αυτή ευθύνεται για την κατάσταση στην Συρία.

Ποιός είδε τον Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε...
nick_the_greek

Postby ellhn90 » Fri Aug 31, 2012 9:47 am

Καλημερα
Λοιπον...
στοχος ειναι να φτασει ο μεσος ελληνικος μισθος στα επιπεδα του βαλκανικου μεσου ορου, ισως λιγο παραπανω.
επισης στοχος ειναι να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
μην ελπιζετε στον Καισαρα...

μιλήστε στο Θεο
Το μονο θετικο που ακουσα (μεσοπροθεσμο) ειναι να αποκοπει η μισθοδοσια των κληρικων απο το κρσατος.
Εκει θα δουμε κληρικους ΛΕΟΝΤΕΣ σε 3-5 ετη.
Μην περιμενετε την Πολι εφετο.
Δεν εχει καυσιμα για τα αρματα,,,,,
Last edited by ellhn90 on Fri Aug 31, 2012 9:54 am, edited 1 time in total.
ellhn90

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ