Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Postby zenjt » Mon Sep 03, 2012 5:13 pm

http://corfiatiko.blogspot.gr/2012/09/12.html Ο Σαμαράς έδωσε στον αδερφό του κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ επιχορήγηση!!
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 12:41 pm

Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..

Η προτιμηση σου ειναι απολυτως προσωπικη.

Εγω εχοντας κανει το μεταπτυχιακο μου στην Αμερικη δεν μπορω ουτε να τους βλεπω.

Το επιπεδο συναισθηματικη τους ωριμοτητας ειναι 6χρονου παιδιου....

Αυτο που μας ενωνει με τους Ρωσους ειναι η Ορθοδοξια....περα απ αυτο σιγουρα εχουμε και πολυ μεγαλες διαφορες

Δεν μπορω ομως να συγκρινω την πηγη καθε διαστροφης και "κακου" με την Ρωσια....ειναι βλασθημια...

Απο την μια η Ρωσια με χιλιαδες χιλιαδων οσιων, αγιων και μαρτυρων στο ονομα του Ιησου Χριστου και απο την αλλη η συγχρονη Βαβελ και Βαβυλωνα μαζι.

Μετρο συγκρισης ειναι η Πιστη προς την Αγια Τριαδα και η διατηρηση της Ορθοδοξιας, ολα τα αλλα ειναι για τα σκουπιδια
Last edited by Michalis on Tue Sep 04, 2012 12:46 pm, edited 1 time in total.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 12:41 pm

Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..

Μα δεν τιθεται θεμα επολογης μεταξυ Αμερικανων και Ρωσων Νικολα. Ανθρωποι ειναι ολοι αδερφια μας εν Χριστω!
Εμεις αντιρρησεις για την πολιτικη της αμερικανικης ελιτ εκφράσαμε. Ειναι επεκτατικη βρωμικη μιλιταριστικη και καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα των αδυναμων χωρων με προσχημα την ανθρωπιστικη επεμβαση αλλα με μοναδικο στοχο την εκμεταλλευση και οικειοποίηση των πλουτοπαραγωγικων πηγων των χωρων ενω οταν καταπατουνται τα δικαιωματα των αμερικανων εντος της χωρας σιωπα σκοπιμως.
Και οι Ρωσσοι ισως εχουν θεμα με τα ανθρωπινα δικαιωματα εντος αλλα μετα την καταρρευση της πρωην Σοβιετικης Ενωσης ποιος μπορει να κατηγορησει τους Ρωσους οτι εχουν εισβάλει σε καποια χωρα επιβαλλοντας το νομο του δυνατου και αγνοωντας τους διεθνεις νομους και συνθηκες;;;

Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να συγκρινω αν ενας αμερικανος ειναι καλυτερος απο εναν Ρωσο ουτε βαζω στον μεγαλο καδο ολους τους Αμερικανους ή τους Ρωσους αντιθετως συνομιλω καλυτερα και εχω φιλους αμερικανους.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 12:48 pm

Nikolaos_Orth wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
Απλά ξαναλέω ο ελληνικός εγωισμός δεν αντέχει να ναι κάποιος άλλος υπερδύναμη.
Τώρα που ναι Αμερική τον ενοχλούν αυτά που πες, αύριο αν είναι η Ρωσία θα θυμηθεί τα Ορλωφικά και το το ότι η Ρωσία αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια ως Μακεδονία παραμεθαύριο αν είναι η Κίνα κάτι θα βρει (ίσως το μετάξι)...

I myself εχω πολλες φορες ασκησει κριτικη για τον Ρωσσο προεδρο τις ενεργειες του και τις πραξεις του.
Οποιαδηποτε υπερδυναμη και να ειναι οι αποστασεις ειναι ισες. Τα κακως κειμενα θα θιγονται δεν θα εθελοτυφλω επειδη οι εχω περισσοτερους φιλους αμερικανους ή ρωσους ή κινεζους.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby maria798081 » Tue Sep 04, 2012 12:51 pm

Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.

αυτο τωρα τι ειναι???...επιχειρημα για δολοφονιες παιδιων και οικογενειων???.....οτι κανει οτι και οι αλλοι???
ασε λοιπον να μην χονευουμε αυτη την υπερδυναμη.....και να περιμενουμε την αυτοκρατορια των ρωμιων υπο την ηγεσια του βασιλεα Ιωαννη.......που σιγουρα θαναι πιο ανθρωπιστης απο τους εν δικαιολογια φονιαδες των λαων και οργανα της νεας ταξης πραγματων
maria798081

Postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 12:53 pm

eternity wrote:
Nikolaos_Orth wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
Τώρα που ναι Αμερική τον ενοχλούν αυτά που πες, αύριο αν είναι η Ρωσία θα θυμηθεί τα Ορλωφικά και το το ότι η Ρωσία αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια ως Μακεδονία παραμεθαύριο αν είναι η Κίνα κάτι θα βρει (ίσως το μετάξι)...

I myself εχω πολλες φορες ασκησει κριτικη για τον Ρωσσο προεδρο τις ενεργειες του και τις πραξεις του.
Οποιαδηποτε υπερδυναμη και να ειναι οι αποστασεις ειναι ισες. Τα κακως κειμενα θα θιγονται δεν θα εθελοτυφλω επειδη οι εχω περισσοτερους φιλους αμερικανους ή ρωσους ή κινεζους.

Συγγνωμη Μαρια αλλα δεν μπορω να κρατω ισες αποστασεις με εναν λαο που εχει χυσει ποταμι αιμα στο ονομα της Αγιας Τραιδος και της Ορθοδοξιας και απο την αλλη για ενα λαο που εχει την καιρια ευθυνη της εξαφανισης του Χριστιανισμου απο την Μεση Ανατολη...τις απολυτης στηριξης καθε διαστροφης και αιρεσης που εχει εμφανιστει στον πλανητη

Δεν μπορω να βαλω το μαργαριταρι και το γουρουνι στο ιδιο σακι...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 12:54 pm

Nikolaos_Orth wrote:Μια ερώτηση μόνο...
Γιατί αν η Αμερική επέμβει στην Συρία θα αρχίσουν όλοι να κράζουν επειδή επενέβη (το αντίθετο φυσικά δε θα γίνει αν το κανει η Ρωσία) ενώ για την Μικρασιατική καταστροφή καταγγέλουμε ότι οι δυνάμεις δεν επενέβησαν και επέτρεψαν τις σφαγές;

Δεν εχει λογο να επεμβει ειναι στην αλλη μερια του ατλαντικου ομως εχει επεμβει εξοπλιζοντας τον ελευθερο συριακο στρατο και προσφεροντας τεχνογνωσια και πολεμικο εξοπλισμο ενω οι πρακτορες της CIA και ΜΙ6 ( Αγγλοι) αρμενιζουν εκει μεσα.
Το ιδιο εχουν κανει και οι Ρωσσοι προσφεροντας πολεμικη μηχανη στον Ασσαντ.
Αν δεν ειχε αναμειχθει κανενας τους ισως να μην εφτανε η χωρα να ειναι κατεστραμμενη αυτη τη στιγμη ή τουλαχιστον να μην ειχε την καταστροφη σε αυτο τον βαθμο που τη βλεπουμε σημερα. Το προβλημα της Συριας ηταν εσωτερικο οπως ηταν και στην Αιγυπτο και επρεπε να λυθει απο τους ιδιους και απο κανεναν αλλο.

Δεν ηταν μονο θεμα σφαγων στην Μ.Ασια. Ο ελληνικος πληθυσμος εκτοπιστηκε σφαγιαστηκε κλαπηκαν οι περιουσιες τους και εκδιωχθηκαν απο την πατριδα τους ενω εκοβαν τα χερια οσων κακομοίρηδων σκαρφαλωναν στα πλοια για να σωσουν τη ζωη τους.

Κανενας δεν εκδιωξε τον πληθυσμο ουτε εκλεψε την περιουσια των Συριων ειναι εμφυλιος πολεμος μεταξυ Συριων.
Last edited by eternity on Tue Sep 04, 2012 1:02 pm, edited 2 times in total.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 12:56 pm

Michalis wrote:
eternity wrote:

Συγγνωμη Μαρια αλλα δεν μπορω να κρατω ισες αποστασεις με εναν λαο που εχει χυσει ποταμι αιμα στο ονομα της Αγιας Τραιδος και της Ορθοδοξιας και απο την αλλη για ενα λαο που εχει την καιρια ευθυνη της εξαφανισης του Χριστιανισμου απο την Μεση Ανατολη...τις απολυτης στηριξης καθε διαστροφης και αιρεσης που εχει εμφανιστει στον πλανητη

Δεν μπορω να βαλω το μαργαριταρι και το γουρουνι στο ιδιο σακι...

Οι ισες αποστασεις για μενα σημαινει οτι ουτε τη Ρωσσια τη βλεπω συμμαχο ουτε τις ΗΠΑ.
Τα κακως κειμενα οπως ανεφερα θα τα θιγω και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα.
Προφανως Μιχαλη η πλαστιγγα γερνει απο τη μια πλευρα οσο και αν προσπαθησουμε να την τραβηξουμε απο την αλλη.
Πρεπει να ειναι τυφλος καποιος για να μην το βλεπει.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 12:58 pm

eternity wrote:
Nikolaos_Orth wrote:Μια ερώτηση μόνο...
Γιατί αν η Αμερική επέμβει στην Συρία θα αρχίσουν όλοι να κράζουν επειδή επενέβη (το αντίθετο φυσικά δε θα γίνει αν το κανει η Ρωσία) ενώ για την Μικρασιατική καταστροφή καταγγέλουμε ότι οι δυνάμεις δεν επενέβησαν και επέτρεψαν τις σφαγές;

Δεν εχει λογο να επεμβει ειναι στην αλλη μερια του ατλαντικου ομως εχει επεμβει εξοπλιζοντας τον ελευθερο συριακο στρατο και προσφεροντας τεχνογνωσια και πολεμικο εξοπλισμο ενω οι πρακτορες της CIA και ΜΙ6 ( Αγγλοι) αρμενιζουν εκει μεσα.
Το ιδιο εχουν κανει και οι Ρωσσοι προσφεροντας πολεμικη μηχανη στον Ασσαντ.
Αν δεν ειχε αναμειχθει κανενας τους ισως να μην εφτανε η χωρα να ειναι κατεστραμμενη αυτη τη στιγμη ή τουλαχιστον να μην ειχε την καταστροφη σε αυτο τον βαθμο που τη βλεπουμε σημερα. Το προβλημα της Συριας ηταν εσωτερικο οπως ητνα και στην αιγυπτο και επρεπε να λυθει απο τους ιδιους και απο κανεναν αλλο.

Η επεμβαση της αμερικης και των δυτικων στην συρια εχει ξεκινησει πολυ πριν αρχισει η "επανασταση". Τουλαχιστον απο το 2008 προετοιμαζοταν αυτο που βλεπουμε σημερα μαζι με το φαινομενο της "αραβικης ανοιξης"
Michalis

Postby titinaki » Tue Sep 04, 2012 1:00 pm

Σιγά μην κατάλαβες πολλά από Ρωσία αφού έζησες εκει μέχρι τα 8 σου....
Τι γνώμη μπορει να σχηματίσει ένα παιδάκι που όλα τα βλέπει αγνά με τα αθώα παιδικά ματάκια του.
Εκτός κι αν εσύ γεννήθηκες καχύποπτος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
titinaki

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ