Η παράσταση δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει και η χοντρή κυρία. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό και η ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας δεν μπορεί σηματοδοτηθεί αν δεν κυβερνήσει και η συνυπεύθυνη....
για την κατάντια της χώρας Αριστερά.
eternity wrote:Δηλώσεις εκπροσώπου του Β.Πούτιν για κρίση "Μέχρι το 2016" και ... κυβέρνηση Καραμανλή!
.......Πολλοί στην ρωσική πρωτεύουσα εκτός του γεγονότος ότι εκτιμούν τον πρώην πρωθυπουργό ως την κορυφαία ελληνική πολιτική προσωπικότητα, ταυτοχρόνως θεωρούν ότι σύντομα θα κληθεί να παίξει ενεργό ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι, ποτέ δεν αναφέρουν "τυχαία" τα ονόματα στις δηλώσεις του, ειδικά ένας εκπρόσωπος του Β.Πούτιν!
Yiorgos Aitolos wrote:eternity wrote:Δηλώσεις εκπροσώπου του Β.Πούτιν για κρίση "Μέχρι το 2016" και ... κυβέρνηση Καραμανλή!
.......Πολλοί στην ρωσική πρωτεύουσα εκτός του γεγονότος ότι εκτιμούν τον πρώην πρωθυπουργό ως την κορυφαία ελληνική πολιτική προσωπικότητα, ταυτοχρόνως θεωρούν ότι σύντομα θα κληθεί να παίξει ενεργό ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι, ποτέ δεν αναφέρουν "τυχαία" τα ονόματα στις δηλώσεις του, ειδικά ένας εκπρόσωπος του Β.Πούτιν!
αυτό που γνωρίζω (το εχω αναφερει και στο τσατ) εδω και ένα χρόνο περιπου είναι ότι ....πρωτα θα γίνει ο "χαμος" στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να επέμβει ο στρατος για να βάλει μια κάποια τάξη στην κατασταση που θα επικρατέι στην χώρα ....αυτός που θα ηγηθεί των πρωσοπικοτήτων που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την πολιτική ταξη θα είναι ο Καραμανλής ...μιας και είναι αποδεκτός απο τους πιο πολλούς και εσωτερικά και εξωτερικά
πρώτα όμως θα συμβουν διάφορα εντος της χώρας
επίσης την δοση (κατα την αποψή μου ) δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε .....
foteini wrote:Καλά τι αποδεκτός να είναι ο Καραμανλής;
Αυτός δεν ψήφισε ''ναι σε όλα'' τα επαίσχυντα μέτρα των μνημονίων και των συμβάσεων;
Αυτός δεν έβγαινε κάθε φορά που ήταν να έρθουν αυτά τα μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή, και στήριζε με δηλώσεις και προτροπές την κυβέρνηση, προτρέποντας τους βουλευτές να ψηφίσουν ''ναι'' για να ''σωθεί η Ελλάδα'';
Από ποιον λοιπόν να είναι αποδεκτός; Από τον ελληνικό λαό πάντως δε νομίζω...
Τώρα αν τον ερωτεύτηκε ο Πούτιν ας τον πάρει στη Ρωσία με τις ευλογίες μας. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου!
Άκου λέει ο Καραμανλής επικεφαλής προσωπικοτήτων για την επαναφορά της πολιτικής τάξης μετά το χάος!
Πώς είναι δυνατόν ένας που συνετέλεσε στο να έρθει το χάος, να επανέλθει ως θεραπευτής του χάους;
Αυτά τα παραμυθάκια πάνε πια. Δεν τα χάφτουμε πλέον!
Μας φτάνει μία φορά που ήρθε ο έτερος Καραμανλής, από τας Παρισίους παρακαλώ, ''ο μεγάλος εθνάρχης''(χα,χα,χα) και μας ''έσωσε'' από το χάος μετά τη χούντα και το χαμό της μισής Κύπρου και μας έφερε και μας θεμελίωσε τη ''δημοκρατία'' της Μεταπολίτευσης, μέσα στην οποία τώρα κολυμπάμε πανευτυχείς...
Δεν το τρώμε δεύτερη φορά το παραμύθι, όσο νηστικούς κι αν μας αφήσουν...Τέλος πια και οι Καραμανλαίοι! Αρκετά...
Δεν έχω τίποτα μαζί σου eternity. Με το σερβιριζόμενο (από το σύστημα) σενάριο τα έχω.
foteini wrote:Τώρα δεν είναι η ώρα για μεσοβέζικα πράγματα του στυλ ''αυτός είναι λιγότερο κακός από τον άλλον''.
Τώρα είναι η ώρα να γκρεμοτσακιστεί ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα, μαζί με τους κακούς και τους ''καλούς''του
και να ανθίσει επιτέλους κάτι νέο και υγιές για την Ελλάδα, αλλιώς ...αντίο Ελλάδα!!!...
Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανοχή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ πια που συμμετείχε στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests