Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Postby Εφραίμ » Thu May 09, 2013 4:04 pm

Στην επίσημη ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου κόμματος, «ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων», ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η συνεργασία με τον Αλαβάνο. Αναφέρονται, εκεί, άλλα διαφορετικά πρόσωπα.
Ο Αλαβάνος ιδρύει δικό του διαφορετικό κόμμα, που λέγεται «Σχέδιο Β» ( http://www.newsbomb.gr/politikh/story/2 ... sti-drahmi ).

Αντιγράφω τα επόμενα από το: http://theodore-katsanevas.blogspot.gr/ ... ost_8.html

«Η Ιδρυτική Προσωρινή Διοίκηση της Κίνησης αποτελείται από τους :
Αρτόπουλος Ελισσαίος, οικονομολόγος
Βαμβακούσης Αρτέμης, μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος
Ζαγοραίου Όλγα, οικονομολόγος
Ιατρίδης Νίκος, σκηνοθέτης
Κατσανέβας Θεόδωρος, καθηγητής Πανεπιστημίου
Καραμολέγκος Ιωάννης, σύμβουλος επιχειρήσεων
Λάος Νικόλαος, πολιτικός αναλυτής
Λύκος Γαβριήλ, βιολόγος, διευθυντικό στέλεχος επιχειρήσεων
Μανουσάκης Νικόλαος, επιχειρηματίας
Μπαριτάκης Νικήτας, επιχειρηματίας
Μπρεάνος Βασίλειος, οικονομοτεχνικός-σύμβουλος επιχειρήσεων
Μουστάκη Ευαγγελία, γιατρός
Μυτιληναίος Στέφανος, δημοσιογράφος-συγγραφέας
Οικονομάκος Ιωάννης, αντιστράτηγος ε.α.
Παγώνης Νικόλαος, πλοίαρχος
Παναγιώτου Κωνσταντίνος, επιχειρηματίας
Παπαδάκης Μιχάλης, καθηγητής Πανεπιστημίου
Παράσχου Βασίλειος, γιατρός
Στεργιανός Διονύσης, συνταξιούχος δικαστικός
Στολτίδης Θεόδωρος, οδοντίατρος
Στιβαxτής Γεώργιος, οικονομολόγος
Τσιγκρής Αντρέας, πληροφορικός
Φούφας Ιωάννης, εκδότης
Χιώτης Γεώργιος, γεωπόνος»
Last edited by Εφραίμ on Thu May 09, 2013 4:14 pm, edited 1 time in total.
Εφραίμ

Postby eternity » Thu May 09, 2013 4:13 pm

Εφραίμ wrote:Στην επίσημη ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου κόμματος, «ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων», ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η συνεργασία με τον Αλαβάνο. Αναφέρονται, εκεί, άλλα διαφορετικά πρόσωπα.
Ο Αλαβάνος ιδρύει δικό του διαφορετικό κόμμα, που λέγεται «Σχέδιο Β».

Στο πλευρό του Αλαβάνου ..ο Κατσανέβας!
http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id= ... Yuf4KJNTkg
Στο πλευρό του Αλαβάνου ..ο Κατσανέβας!
http://olympia.gr/2013/05/08/%CF%83%CF% ... %B1%CF%82/

Κατσανέβας, Αλαβάνος, Καζάκης μαζί...
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%AE%CF%82

Σκοπός του κόμματος που θα συνεργαστεί με τους Αλαβάνο και Καζάκη, είναι μέσα από μελέτες και προτάσεις να καταθέσει την εναλλακτική λύση για τη χώρα, έτσι ώστε να επιστρέψει στη δραχμή.
Το νέο κόμμα Αλαβάνου (;) και ο ρόλος Κατσανέβα
http://periodista.gr/index.php/greece/i ... E%B2%CE%B1
Πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος σύμφωνα με πληροφορίες του Periodista. Μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια, όπως μαθαίνει από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές το Periodista, την … πολύτιμη βοήθειά του παρέχει αφειδώς ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιώς και πρώην γαμπρός της οικογένειας Παπανδρέου Θόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα κινητικός σε στέκια και σουαρέ των βορείων προαστίων προσεγγίζοντας παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Θεόδωρος Κατσανέβας είχε διαπρέψει προεκλογικά ασκώντας σφοδρή κριτική σε προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

με κατεδαφισμενα υλικα δεν φτιαχνεις σπιτι

ουτε φυσικα περιμενω οι σωτηρες της πατριδας μου να αναδυθουν απο την βρωμια του παροντος πολιτικου κοσμου!
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Εφραίμ » Thu May 09, 2013 4:17 pm

Στα Links που μιλούν για τον Αλαβάνο, ΔΕΝ μιλούν για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Θ. Κατσανέβα!

Απλά συμπλέουν στην έξοδο από το Ευρώ, αλλά ΔΕΝ συνεργάζονται!
Τα ΜΜΕ, χρησιμοποιούν την Γκαιμπελική προπαγάνδα, για να μπερδεύουν τους ανθρώπους!
Last edited by Εφραίμ on Thu May 09, 2013 4:19 pm, edited 1 time in total.
Εφραίμ

Postby eternity » Thu May 09, 2013 4:19 pm

Εφραίμ wrote:Στα Links που μιλούν για τον Αλαβάνο, ΔΕΝ μιλούν για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Θ. Κατσανέβα!

Τα ΜΜΕ, χρησιμοποιούν την Γκαιμπελική προπαγάνδα, για να μπερδεύουν τους ανθρώπους!

Δοξα τον Θεο ειχα αρχισει να ανησυχω ευτυχως θα ερθει ο Κατσανεβας να με σωσει.....μου ελειψε...και τουλαχιστον αν δεν συνεργαστει εχω και εναλλακτικη λυση τον Αλαβανο...

Θα ξυπνησει ο Ελληνας ποτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Εφραίμ » Thu May 09, 2013 4:21 pm

eternity wrote:
Εφραίμ wrote:Στα Links που μιλούν για τον Αλαβάνο, ΔΕΝ μιλούν για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Θ. Κατσανέβα!

Δοξα τον Θεο ειχα αρχισει να ανησυχω ευτυχως θα ερθει ο Κατσανεβας να με σωσει.....μου ελειψε...και τουλαχιστον αν δεν συνεργαστει εχω και εναλλακτικη λυση τον Αλαβανο...

Θα ΚΡΙΝΕΙ καθένας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Εφραίμ

Postby eternity » Thu May 09, 2013 4:23 pm

Εφραίμ wrote:
eternity wrote:

Θα κρίνει καθένας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

οχι αγαπητε ο πατερας Β. στη Μ.Βαρλααμ στα Μετεωρα την τελευταια φορα μου ειπε οτι ειναι χρεος του καθενος απο εμας και μαζι και του κληρου κι του καθε πνευματικου να αφυπνισει τον κοσμο..
σωτηρια απο τους πολιτικους που εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το χαλι δεν θα δουμε....

και για μενα δεν ειναι ο Κατσανεβας ουτε μονο ο Αλαβανος στο προσωπο τους βλεπω ολους οσους μας κυβερνησαν επι δεκαετιες τωρα.....ναι αρνουμαι να τους ακουσω...που ερχονται τωρα να μου προτεινουν λυση ποιοι;;;; ολοι αυτοι που λυμαίνονταν το δημοσιο χρημα και αν ακομη δεν τον λυμαινονταν δεν μιλουσαν σιωπουσαν εξαγοραζοντας την καρεκλα τους και το βουλευτιλικι τους με την ανοχη και την σιωπη τους....
Το παρον πολτικο συστημα θελει κατεδαφιση και εξαφανιση απο τον πρωτο εως τον τελευταιο.
Νεοι Μακκαβαίοι χρειαζονται!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Εφραίμ » Thu May 09, 2013 4:26 pm

eternity wrote:οχι αγαπητε ο πατερας Β. στη Μ.Βαρλααμ στα Μετεωρα την τελευταια φορα μου ειπε οτι ειναι χρεος του καθενος απο εμας και μαζι και του κληρου κι του καθε πνευματικου να αφυπνισει τον κοσμο..
σωτηρια απο τους πολτικους που εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το χαλι δεν θα δουμε....

Θα θέλαμε συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικών με συγκεκριμένα ονόματα, για να γνωρίζουμε επακριβώς, τι εννοούν κάποιοι κληρικοί.
Εφραίμ

Postby Εφραίμ » Thu May 09, 2013 4:31 pm

Και για να μην παρεξηγηθώ:

ΔΕΝ περιμένω την ΣΩΤΗΡΙΑ από ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό και από ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα.
Περιμένω την ΣΩΤΗΡΙΑ, ΜΟΝΟ από τον αληθινό και ζωντανό ΘΕΟ των Χριστιανών.
Last edited by Εφραίμ on Thu May 09, 2013 4:34 pm, edited 1 time in total.
Εφραίμ

Postby eternity » Thu May 09, 2013 4:33 pm

Εφραίμ wrote:
eternity wrote:οχι αγαπητε ο πατερας Β. στη Μ.Βαρλααμ στα Μετεωρα την τελευταια φορα μου ειπε οτι ειναι χρεος του καθενος απο εμας και μαζι και του κληρου κι του καθε πνευματικου να αφυπνισει τον κοσμο..
σωτηρια απο τους πολτικους που εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το χαλι δεν θα δουμε....

Θα θέλαμε συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικών με συγκεκριμένα ονόματα, για να γνωρίζουμε επακριβώς, τι εννοούν κάποιοι κληρικοί.

το δικο μας χρεος ειναι να εξαφανισουμε ολη τη σαβουρα και θα φροντισει ο Θεος να αναδειχτουν νεοι Μακκαβαιοι .....ο γ.Παϊσιος οταν το ελεγε τη σημερινη πραγματικότητα φωτογραφιζε και σιγουρα δεν θα εχουν καμια σχεση με οσους γνωρισαμε εως τωρα σαν πολτικους.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Michalis » Thu May 09, 2013 4:33 pm

Από τους οθωμανους στους Άγγλους, μετά στους Αμερικανούς, τώρα στους γερμανοναζιστες και υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ακόμα στους πολιτικούς.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ