chemist wrote:Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι..
Αν δεν συμβεί κάτι στο μεταξύ, είναι βέβαιο ότι η χρυσή αυγή θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές με ποσοστό άνω του 25%.
Φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ζαλισμένος είναι ο κόσμος αλλά και το σάπιο πολιτικό σύστημα που με τις κινήσεις τους οδηγούν μερικούς περιθωριακούς τύπους σε πρωταγωνιστές των εξελίξεων.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
40palikj wrote:chemist wrote:Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι..
Αν δεν συμβεί κάτι στο μεταξύ, είναι βέβαιο ότι η χρυσή αυγή θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές με ποσοστό άνω του 25%.
Φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ζαλισμένος είναι ο κόσμος αλλά και το σάπιο πολιτικό σύστημα που με τις κινήσεις τους οδηγούν μερικούς περιθωριακούς τύπους σε πρωταγωνιστές των εξελίξεων.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
γιατι οχι;
να φανταστεις εγω που ειμαι συριζα , στις ευρωεκλογες θα ριξω ΧΑ, ετσι ωστε να τις επιτεθουν και αλλο τα ΜΜΕ και να παρει και αλλο δυναμη. κατα την αποψη μου, δε χρειαζομαστε δημοκρατια σαν την τωρινη. πρωτιμω κουμμουνισμο(ΣΥΡΙΖΑ) ή και ΧΑ(χουντα)
eternity wrote:
πουλακι μου.....και σκεφτομουν που ησουν τον τελευταιο καιρο. Αυτο να δω απο ΣΥΡΙΖΑ να πηγαινεις ΧΑ θα πω οτι τα εχω δει ολα μετα απο αυτο
marjory wrote:eternity wrote:
πουλακι μου.....και σκεφτομουν που ησουν τον τελευταιο καιρο. Αυτο να δω απο ΣΥΡΙΖΑ να πηγαινεις ΧΑ θα πω οτι τα εχω δει ολα μετα απο αυτο
Χ.Α.και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πλευρές του ίδιου νομίσματος...
eternity wrote:marjory wrote:eternity wrote:
Χ.Α.και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πλευρές του ίδιου νομίσματος...
ναι με διαφορα 180 μοιρων στο θεμα των λαθρομεταναστων
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests