Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Postby eternity » Sat May 25, 2013 10:49 pm

marjory wrote:

Και οι μεν και οι δε τους χρησιμοποιούν... Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε...

ειπαμε οτι η ΧΑ ειναι ενα κομμα που εξεθρεψε το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα ως εκ τουτου την θεωρω μερος του συστηματος...ναι τους χρησιμοποιουν και οι δυο και οχι μονο αυτοι και οι υπολοιποι.....εγω δεν εχω να περιμενω τιποτα ακομα και απο ολους αυτους που φερονται ως αντιμνημονιακοι...
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Michalis » Sat May 25, 2013 10:51 pm

Βασική προϋπόθεση να φτάσουμε στις ευρωεκλογές
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby Hellas_2020 » Sat May 25, 2013 10:54 pm

Michalis wrote:Βασική προϋπόθεση να φτάσουμε στις ευρωεκλογές

Προσωπικά δεν το πολύ βλέπω... Ειδικά μετά τις σημερινές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ!
Βλέπω κρίση στην 3κομματικη σύντομα, μπορεί και ρήξη οριστική!
Hellas_2020

Postby eternity » Sat May 25, 2013 10:55 pm

Michalis wrote:Βασική προϋπόθεση να φτάσουμε στις ευρωεκλογές

ε καλα λεμε και κανενα ανεκδοτο να περασει η ωρα :lol: :lol: αμεσως να μας θυμισει εσυ οτι δεν θα γινουν εκλογες
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby marjory » Sat May 25, 2013 10:57 pm

eternity wrote:
marjory wrote:

Και οι μεν και οι δε τους χρησιμοποιούν... Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε...

ειπαμε οτι η ΧΑ ειναι ενα κομμα που εξεθρεψε το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα ως εκ τουτου την θεωρω μερος του συστηματος...ναι τους χρησιμοποιουν και οι δυο και οχι μονο αυτοι και οι υπολοιποι.....εγω δεν εχω να περιμενω τιποτα ακομα και απο ολους αυτους που φερονται ως αντιμνημονιακοι...

Λες ότι η Χ.Α. είναι ένα κόμμα που εξέθρεψε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κι έχεις δίκιο... Σάμπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το ίδιο;;; Από το δίπολο ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. (που ουσιαστικά φάνηκε ότι είναι η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος) που χρόνια τώρα ταλανίζει την χώρα μας, μας περνάνε στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ -Χ.Α. δηλαδή σε οικειοθελή απάρνηση κάθε ψήγματος δημοκρατίας αφού και τα δύο κόμματα είναι ακραία. Λες ότι είναι αντιμνημονιακοί... για τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαφωνίσω ΚΑΘΕΤΑ. Για την Χ.Α. έχω βάσιμες επιφυλάξεις (αφού είναι συστημική και αυτή)
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Sat May 25, 2013 11:02 pm

marjory wrote:

Λες ότι η Χ.Α. είναι ένα κόμμα που εξέθρεψε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κι έχεις δίκιο... Σάμπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το ίδιο;;; Από το δίπολο ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. (που ουσιαστικά φάνηκε ότι είναι η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος) που χρόνια τώρα ταλανίζει την χώρα μας, μας περνάνε στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ -Χ.Α. δηλαδή σε οικειοθελή απάρνηση κάθε ψήγματος δημοκρατίας αφού και τα δύο κόμματα είναι ακραία. Λες ότι είναι αντιμνημονιακοί... για τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαφωνίσω ΚΑΘΕΤΑ. Για την Χ.Α. έχω βάσιμες επιφυλάξεις (αφού είναι συστημική και αυτή)

συμφωνω σε ολα ...και για τη ΧΑ εχω επιφυλαξεις αφου την πορεια της Ελλαδας την βλεπουν εντος Ευρωπης και αυτοι τελευταια.Εχω ενοχληθει πολυ και απο την διαμαχη τους με τον Πειραιως ..περισσοτερο για τον απαξιωτικο τροπο με τον οποιον εκφραζονται απεναντι του ...συγνωμη δεν το σηκωνει το πετσι μου αυτο..
Για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πουμε τα ειπε ολα ο Αλιεξης που δεν βλεπει οτι η Ελλαδα ειναι χωρα υπο κατοχη.....απο αντιμνημονιακος εχει γυρισει σε φουλ μνημονιο....
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby INA_OSI_EN » Sun May 26, 2013 12:29 am

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cO1ztMKbk0

Δείτε και αυτό...

Πειραιώς Σεραφείμ για αντιρατσιστικό, λαθρομετανάστευση, Ισλάμ, βλάσφημους και Χ.Α
INA_OSI_EN

Postby rafale » Sun May 26, 2013 5:56 pm

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην πολιτική ζωή της χώρας ο Γιώργος Παπανδρέου όπως αναγγέλλουν πανηγυρικά οι συνεργάτες του!

Σύμφωνα με δηλώσεις του στενού του συνεργάτη, Γ. Ελενόπουλου, για τον πρώην πρωθυπουργό «ο κύκλος του εξωτερικού έχει ολοκληρωθεί» και «η παρουσία του στη χώρα θα είναι εντονότερη». Επίσης, τονίζεται ότι δεν προτίθεται να ακολουθήσει την πρακτική της σιωπής.
http://taxalia.blogspot.com/2013/05/blog-post_5546.html
rafale

Postby nikolar » Mon May 27, 2013 2:20 am

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2 ... aKYa9hBgu4Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής Υπέρ Σκοπίων ο Χρυσόγελος στο Ευρωκοινοβούλιο
nikolar

Postby Romanos » Mon May 27, 2013 3:20 pm

OΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ