ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby nikolar » Fri Sep 27, 2013 8:19 pm

valadaki wrote:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΜΑΣ‏

http://www.triklopodia.gr/2013/07/blog-post_5626.html

Στις εκκλησίες την Κυριακή, θα υπάρχει έντυπο για συλλογή υπογραφών.



viewtopic.php?f=11&t=24&start=100

Επείγον: Ετοιμάζονται πειράματα σε ανθρώπινα έμβρυα - Αντίδραση πρωτοβουλίας πολιτών
nikolar
 

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby nikolar » Fri Sep 27, 2013 8:54 pm

Διανομή προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ - Μία ακόμη δράση του εθελοντικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη του Αιγάλεω!!!

Image

ImageΤο Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο πάρκινγκ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών (δυτική πύλη - είσοδος από την οδό Δημητσάνης στην περιοχή Λιούμη, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας) μια ακόμη δράση των Εθελοντών Αιγάλεω, του εθελοντικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη του Αιγάλεω, με αντικείμενο τη διάθεση προϊόντων στους καταναλωτές απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες.

Η δράση αυτή είναι η έκτη που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και αναμένεται να υλοποιηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος της από εθελοντική ομάδα στην πόλη, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες πέντε προηγούμενες ανάλογες δράσεις που υλοποιήθηκαν από τους Εθελοντές Αιγάλεω, στις 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 20 Ιανουαρίου 2013, στις 3 Μαρτίου 2013, στις 7 Απριλίου 2013 και στις 2 Ιουνίου 2013.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν, κατά κατηγορίες, είναι τα ακόλουθα : Αλεύρι, προϊόντα ελιάς (ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς), λαχανικά (πατάτες, όσπρια), ρύζι διαφόρων τύπων, παραδοσιακά ζυμαρικά, ξύδι, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, μέλι-πετιμέζι, γλυκά κουταλιού, δημητριακά, υγρά πιάτων, υγρά γενικού καθαρισμού-πατώματος, υγρά τζαμιών, μαλακτικό ρούχων, χαρτί κουζίνας και πολλά άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, πάνες παιδικές και ενηλίκων κ.λπ.).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τη δράση, στους αριθμούς τηλεφώνου: 2105903518 (από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ), 6944269359 (Vodafone) και 6971913112 (What’s up).
Όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν στο χώρο της δράσης ορισμένες ποσότητες από τα προϊόντα που θα αγοράσουν, για την ενίσχυση της Εθελοντικής Τράπεζας Αλληλεγγύης που διαχειρίζονται οι Εθελοντές Αιγάλεω.
Τα προϊόντα αυτά θα διατεθούν από την ομάδα σε τρεις ενορίες της πόλης του Αιγάλεω (Εσταυρωμένου, Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίας Τριάδας) για την ενίσχυση των συσσιτίων που σε καθημερινή βάση προσφέρονται από τις Εκκλησίες αυτές σε περισσότερους από τριακόσιους αναξιοπαθούντες πολίτες του Αιγάλεω, καθώς επίσης και στο Χριστοδούλειο ίδρυμα προστασίας παιδιών που έχει την έδρα του στο Χαϊδάρι και φιλοξενεί περισσότερα από τριάντα κορίτσια, τα οποία αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οικογενειακά προβλήματα.
nikolar
 

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby zenjt » Fri Sep 27, 2013 9:35 pm

http://corfiatiko.blogspot.gr/2013/09/b ... _3528.html Εφυγε από τη ζωή η Πόλυ Πάνου.Image
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 78421
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby zenjt » Fri Sep 27, 2013 9:36 pm

http://corfiatiko.blogspot.gr/2013/09/fox-news.html Fox News: Ο Ομπάμα πιέζει για παγκόσμια κυβέρνηση με την υπογραφή του ΟΗΕ στην Συνθήκη για το εμπόριο όπλων.ImageΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS.
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 78421
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby bersekero » Sat Sep 28, 2013 8:59 am

Ξεκινησαν οι συλληψεις μελων και μεγαλων στελεχων της ΧΑ.
User avatar
bersekero
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7482
Joined: Tue May 21, 2013 3:36 pm

ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby bersekero » Sat Sep 28, 2013 9:08 am

Μεσα και ο Μιχαλολιακος που συνεληφθη ηδη. Θα συλληφθουν Λαγος, Κασιδιαρης και αλλοι δυο βουλευτες. Συνολικα 34 μελη θα συλληφθουν για αρχη.
User avatar
bersekero
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7482
Joined: Tue May 21, 2013 3:36 pm

ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby bersekero » Sat Sep 28, 2013 9:19 am

Συνεληφθη και ο Κασιδιαρης.
User avatar
bersekero
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7482
Joined: Tue May 21, 2013 3:36 pm

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby Hellas_2020 » Sat Sep 28, 2013 11:22 am

Πιστεύω ότι οι εκλογές έχουνε κλειδώσει για τις 3 Νοεμβρίου.
Μέσα στην βδομάδα που έρχεται θα πρέπει να προκυρηχθούν κατά την άποψή μου.
Το νέο δίλημμα θα είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΕΜΦΥΛΙΟΣ...;
Και ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Hellas_2020
 
Posts: 536
Joined: Thu Aug 02, 2012 5:32 pm

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby Romanos » Sat Sep 28, 2013 11:42 am

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!




Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
User avatar
Romanos
 
Posts: 3420
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:40 pm

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby INA_OSI_EN » Sat Sep 28, 2013 3:46 pm

http://www.creteplus.gr/news/suzitoun-g ... 62501.html

Συζητούν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, κυβέρνηση και τρόικα!
User avatar
INA_OSI_EN
 
Posts: 2713
Joined: Tue Nov 15, 2011 5:36 pm

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron