. . .
. . .
. . .
Προσπαθήστε να περάσετε από όλες τις τελείες, με 4 γραμμές, το τέλος της πρώτης γραμμής να είναι η αρχή της δεύτερης, κοκ,
Όποιος το βρει, μου κάνει pm με φώτο τη λύση και θα λάβει μια τεντούρα δώρο, στην επόμενη συνάντηση.
Moderator: inanm7
kotsarikos wrote:Πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί. Τοποθετείστε 9 τελείες σε τριάδες.
. . .
. . .
. . .
Προσπαθήστε να περάσετε από όλες τις τελείες, με 4 γραμμές, το τέλος της πρώτης γραμμής να είναι η αρχή της δεύτερης, κοκ,
Όποιος το βρει, μου κάνει pm με φώτο τη λύση και θα λάβει μια τεντούρα δώρο, στην επόμενη συνάντηση.![]()
![]()
giannis73 wrote:kotsarikos wrote:Πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί. Τοποθετείστε 9 τελείες σε τριάδες.
. . .
. . .
. . .
Όποιος το βρει, μου κάνει pm με φώτο τη λύση και θα λάβει μια τεντούρα δώρο, στην επόμενη συνάντηση.![]()
![]()
Υπάρχει λύση?
marjory wrote:1. 2. 3.
4. 5. 6.
7. 8. 9.
ξεκινάω από 8--->7---> και βγαίνω πιο έξω έτσι ώστε να φτασω στο 4--->2 και βγαίνω πιο έξω ώστε να φτάσω στο 3--->6--->9--->5---->1.

eternity wrote:Quiz: Ποιος δηλωσε οτι ...κάποιοι ξεβράκωτοι Έλληνες έκαμαν την Επανάσταση του 1821;;;
eternity wrote:Quinz Νο 2:Ποιος εδωσε το Κορανιο ως δωρο χαρακτηριζοντας το ως "Αγιο βιβλιο";;;;
Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest