ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby MAXIMOS » Sat Jun 09, 2012 8:47 am

πριν λιγες ημερες κυκλοφορουσε ενα βιντεο αποκεφαλισμου μουσουλμανου που εγινε χριστιανος.το αμαρτημα του δηλαδη ειναι οτι αλλαξε θρησκεια.οι ισλαμιστες οπου ανηκουν το 99% των λαθρο εχουν αυτη τη θεωρια, δηλαδη εαν εισαι χριστιανος σε σκοτωνω και παω στον παραδεισο.το κατωφλι του δικου τους παραδεισου ειναι οι χριστιανικες χωρες και να το ξερετε πολυ καλα αυτο.οταν θα ξεκινησει το κακο θα δειτε τι εχουν να κανουν ολοι αυτοι
με την βοηθεια ντοπιων τυπου...οι λαθρο εχουν δικαιωματα.οποιος δει το ορκ καποιο βραδυ να βαζει το μαχαιρι στο λαιμο του παιδιου του ,της γυναικας του, της μητερας του τοτε να δουμε τι θα πει.οταν θα δει να ματωνει το πλακακι και να χανει τον ανθρωπο του τοτε να δω τι εχει να κανει.οχι κυριοι και κυριες μου δεν το ανεχομαι και δεν βαζω ορους σε τετοιες καταστασεις .για εμενα με το που θα μπουν στο σπιτι μου για με καθαρισουν ειναι ηδη νεκροι και ας παρω την αμαρτια. δεν χαριζομαι σε κανεναν τους.δεν τους καλεσα ηρθαν στην χωρα μου και θα σεβαστουν το συνταγμα μου οπως κανει ενας φιλος ,ενας καλεσμενος σε ενα φιλικο σπιτι.σεβεται τον νοικυρη την νοικοκυρα την οικογενεια.αυτοι δεν σεβονται τιποτα τιποτα τιποτα.εγω γιατι να τους σεβαστω; θα τους δωσω αυτο που τους πρεπει για να μαθουν και τις δυο ελληνικες φιλοξενιες.την μια οπου σου δινω οτι εχω εαν μου το ζητησεις και την ''αλλη'' οπου απαιτεις.ολοι αυτοι δεν αλλαζουν κουλτουρα ετσι γεννιοντε ετσι μαθαινουν ετσι ζουν .αλιμονο σε αυτον που θα εχει την τυχη να ζησει τετοια κατασταση.
Επιλογος.
οποιος παραβιασει το σπιτι μου η ακουμπησει την οικογενεια μου ειναι νεκρος.
ΧΡΗ ΔΕ ΠΑΝ ΕΡΔΟΝΤΑ ΜΑΥΡΩΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ
MAXIMOS

Unread postby Αντώνης » Sat Jun 09, 2012 9:46 am

supergeorge wrote:ΜΕΣΑ
+1000000000000000000000000000
ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
<< Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως χρώματος και θρησκείας έχουν δικαίωμα στην ζωή αλλά σε αυτόν το τόπο εξαιρούνται οι έλληνες και οι χριστιανοί. >>

supergeorge ετσι ακριβώς, όπως αποκεφαλιστηκε ένας χριστιανός σε μουσουλμανική χωρα προσφατα, όπου εξαιρούνται οι αραβικής καταγωγής και οι μουσουλμανοι!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Last edited by Αντώνης on Sat Jun 09, 2012 9:52 am, edited 1 time in total.
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Sat Jun 09, 2012 9:48 am

MAXIMOS wrote:πριν λιγες ημερες κυκλοφορουσε ενα βιντεο αποκεφαλισμου μουσουλμανου που εγινε χριστιανος.το αμαρτημα του δηλαδη ειναι οτι αλλαξε θρησκεια.οι ισλαμιστες οπου ανηκουν το 99% των λαθρο εχουν αυτη τη θεωρια, δηλαδη εαν εισαι χριστιανος σε σκοτωνω και παω στον παραδεισο.το κατωφλι του δικου τους παραδεισου ειναι οι χριστιανικες χωρες και να το ξερετε πολυ καλα αυτο.οταν θα ξεκινησει το κακο θα δειτε τι εχουν να κανουν ολοι αυτοι
με την βοηθεια ντοπιων τυπου...οι λαθρο εχουν δικαιωματα.οποιος δει το ορκ καποιο βραδυ να βαζει το μαχαιρι στο λαιμο του παιδιου του ,της γυναικας του, της μητερας του τοτε να δουμε τι θα πει.οταν θα δει να ματωνει το πλακακι και να χανει τον ανθρωπο του τοτε να δω τι εχει να κανει.οχι κυριοι και κυριες μου δεν το ανεχομαι και δεν βαζω ορους σε τετοιες καταστασεις .για εμενα με το που θα μπουν στο σπιτι μου για με καθαρισουν ειναι ηδη νεκροι και ας παρω την αμαρτια. δεν χαριζομαι σε κανεναν τους.δεν τους καλεσα ηρθαν στην χωρα μου και θα σεβαστουν το συνταγμα μου οπως κανει ενας φιλος ,ενας καλεσμενος σε ενα φιλικο σπιτι.σεβεται τον νοικυρη την νοικοκυρα την οικογενεια.αυτοι δεν σεβονται τιποτα τιποτα τιποτα.εγω γιατι να τους σεβαστω; θα τους δωσω αυτο που τους πρεπει για να μαθουν και τις δυο ελληνικες φιλοξενιες.την μια οπου σου δινω οτι εχω εαν μου το ζητησεις και την ''αλλη'' οπου απαιτεις.ολοι αυτοι δεν αλλαζουν κουλτουρα ετσι γεννιοντε ετσι μαθαινουν ετσι ζουν .αλιμονο σε αυτον που θα εχει την τυχη να ζησει τετοια κατασταση.
Επιλογος.
οποιος παραβιασει το σπιτι μου η ακουμπησει την οικογενεια μου ειναι νεκρος.

Ετσι ακριβώς μαξιμε! Αυτη ειναι η απαντηση μου στον styx!
Δόξα τον Θεό, ο Ύψιστος μου έδωσε μυαλό και σκέφτομαι ωστε να μην χειραγωγούμαι απο... "βοθροσαιτ"!
Αντώνης

Unread postby akerm » Sat Jun 09, 2012 10:08 am

marjory wrote:Φίλε KANENAS, είπες ακριβώς αυτά που αισθάνομαι, αυτά ακριβώς που θα έλεγα κι εγώ.

Λυπήθηκα για τον νεαρό που χωρίς να το θέλει, χωρίς να το επιδιώκει, εν βρασμώ ψυχής έγινε φονιάς και θα φέρει το βάρος του φόνου για ολόκληρη τη ζωή του.

Είτε το θέλουμε, είτε όχι, μπορεί αύριο να είμαστε κι εμείς στη θέση του. Κι αυτό λόγω των ελλείψεων του κράτους, αλλά και μιας ακολουθούμενης πολιτικής, που περιέγραψες, όπου κάθε ξένος είναι καλύτερος και προτιμότερος από τον Έλληνα.

Θα προσθέσω επίσης και κάτι άλλο: Ενώ κατά κανόνα τηρείται συνεχώς ο κανόνας να μην δημοσιοποιούνται τα στοιχεία των συλληφθέντων και των κατηγορούμενων, δυστυχώς στην περίπτωση του νεαρού δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει και τον επιπλέον κίνδυνο να τον κάψουν ζωντανό μέσα στο σπίτι του κάποιοι θερμοκέφαλοι συντοπίτες του κακοποιού...

Τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει τιλτ... Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ... θα ξεσαλώσουν...

Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση του νεαρού.

Ο Θεός να μας βοηθήσει να μην βρεθούμε ποτέ στη θέση του...!!!

+1000000000
ας έχουμε υπόψη οτι η αντίδραση του ντόπιου σε κάθε ξένο που επιφέρει αλλοίωση του πληθυσμού του είναι γραμμένη στο Δευτερονόμιο...είναι εντολή η μη αλλοίωση πληθυσμού απο ξένους...οπότε κρατείστε και μία περίπτωση ακόμη και φόνος να λογισθεί εις δικαιοσύνην....

διότι, όπως βλέπουμε περισσότερο δίκαιο να αντιδράσουμε και να σκοτώσουμε αν μπει κάποιος στο σπίτι μας, αν μεγενθύνετε το σπίτι σας στην πατρίδα σας...ε καταλαβαίνετε οτι δεν απέχει πολύ και η συγκεκριμένη περίπτωση.....
καμιά φορά γινόμαστε αγιότεροι αγίων, Θεϊκότεροι του Θεού...κ.λ.π...

α, θυμηθείτε και τον "σούβλισμα" του ζευγαριού που συνέρχοντο απένταντι της σκηνής στην οποία φυλάσονταν η κιβωτός της διαθήκης...και ο διπλός αυτός φόνος λογίσθει απο τον Θεό, εις Δικαιοσύνην...
απέχει πολύ η σημερινή κατάσταση; που έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα και "συνέρχεται" με την κοινωνική ηρεμία της χώρας μας, στην ησυχία του λαού μας;...βιάζεται πραγματικά η ζωή στις γειτονιές μας;...βιάζεται πραγματικά η συνοχή της κοινωνίας απο τα αυτομαστιγώματα, τα αίματα, τις προσευχές σε δημόσιο χώρο, και τις σφαγές ηλικιωμένων για λίγα ευρώ, εξαφάνιση αδέσποτων για τροφή....

δεν ξέρω παιδιά...ας στεκόμαστε πιο σκεπτικοί σε γεγονότα τέτοια...δεν ξέρω αν θα τον έπαιρνα από πίσω τον σκοτωμένο...αλλά μάλλον έχω αλλοιωμένη την αίσθησή μου...γιατί πλεόν η έννοια Πατρίδα χάθηκε, το "μάζεψα" και το "έφτασα" στο "έξω απο το σπίτι μου και ας είναι του διπλανού μου"......και νομίζω οτι σφάλλω...έπρεπε να φυλλάσω όλη την πατρίδα μου...και όχι μόνο το σπίτι μου...

όταν λέει ο Θεός "δεν θα μετακινήσεις όρια που έθεσαν οι πατέρες σου", εννοεί όρια πατρίδας, γεωγραφικά, δημογραφικά, δογματικά, πληθυσμιακά, ηθικά, πολιτιστικά και κυρίως πίστεως και θρησκείας....... παλεύουμε να τηρηθεί;...δε νομίζω... μήπως το παλικάρι το τήρησε;...δεν ξέρω...είμαι σκεπτικός...
akerm

Unread postby roubini » Sat Jun 09, 2012 10:32 am

Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Και αν δεν φαίνεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, θα φανεί σε λίγο καιρό. Και αυτό κατά την γνώμη μου δικαιολογεί πολλά.

Να μας φυλάει ο Θεός από φανατισμένους ανθρώπους. Είτε μουσουλμάνους, είτε αριστερούς, είτε δεξιούς, είτε κεντρώους. Έτσι όπως κυλάμε προς το χάος, θα βλέπουμε τον κάθε ανώμαλο να προσπαθεί να βγάλει τα γούστα του στους άλλους.

http://hggiken.pblogs.gr/2012/06/to-noy ... otadi.html
"Τον σταυρό μας να κάνουμε πατριώτες. Να είμαστε ενωμένοι, αδελφωμένοι και η μπόρα θα περάσει. Όλες οι μπόρες περνούν, όλες οι νύχτες τελειώνουν."
"Ετούτος ο λαός κράτησε χιλιάδες χρόνια και θα κρατήσει και τώρα. Κάντε τον σταυρό σας, προσευχηθείτε... και το σκοτάδι θα έρθει, θα περάσει κι ύστερα θε νάρθει το φως, η αλήθεια και το δίκαιο."

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ
roubini

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sat Jun 09, 2012 2:03 pm

SOS - Αττική: Φοβούνται την έκρηξη των Μεταναστών!

Mannlicher-Schönauer

Unread postby KANENAS » Sat Jun 09, 2012 6:11 pm

Μέχρι να έρθει στην πατρίδα μια κυβέρνηση δικαίου που θα δουλεύει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών ο μόνος «νόμος» που οφείλω υποταγή είναι η παράγραφος 4 του άρθρου 120.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Αν για να προστατέψω τα συνταγματικά μου δικαιώματα στην ζωή την περιουσία και το μέλλον του τόπου μου πρέπει να αυτοδικήσω θα το κάνω χωρίς τύψεις.
KANENAS

Unread postby agiorgos72 » Sat Jun 09, 2012 10:43 pm

ΣΩΣΤΟΣ!!!!
+10000000000000000000
Υπερένδοξε, αειπάρθενε, ευλογημένη Θεοτόκε, προσάγαγε την ημετέραν προσευχήν τω Υιώ σου και Θεώ ημών, και αίτησαι ίνα σώση δια σου τας ψυχάς ημών.
agiorgos72

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby TASOS1 » Mon Jun 11, 2012 10:34 am

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ "ΚΟΛΑ"! ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑ-ΖΩ=ΒΑΣΑΝΙΖΩ, ΤΑ "ΚΟΛΑ" ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ! ΜΕ 1-2000000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.
TASOS1

Unread postby Silent » Mon Jun 11, 2012 4:33 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CLxrJoLO2x0[/youtube]
Silent

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ