πριν λιγες ημερες κυκλοφορουσε ενα βιντεο αποκεφαλισμου μουσουλμανου που εγινε χριστιανος.το αμαρτημα του δηλαδη ειναι οτι αλλαξε θρησκεια.οι ισλαμιστες οπου ανηκουν το 99% των λαθρο εχουν αυτη τη θεωρια, δηλαδη εαν εισαι χριστιανος σε σκοτωνω και παω στον παραδεισο.το κατωφλι του δικου τους παραδεισου ειναι οι χριστιανικες χωρες και να το ξερετε πολυ καλα αυτο.οταν θα ξεκινησει το κακο θα δειτε τι εχουν να κανουν ολοι αυτοι
με την βοηθεια ντοπιων τυπου...οι λαθρο εχουν δικαιωματα.οποιος δει το ορκ καποιο βραδυ να βαζει το μαχαιρι στο λαιμο του παιδιου του ,της γυναικας του, της μητερας του τοτε να δουμε τι θα πει.οταν θα δει να ματωνει το πλακακι και να χανει τον ανθρωπο του τοτε να δω τι εχει να κανει.οχι κυριοι και κυριες μου δεν το ανεχομαι και δεν βαζω ορους σε τετοιες καταστασεις .για εμενα με το που θα μπουν στο σπιτι μου για με καθαρισουν ειναι ηδη νεκροι και ας παρω την αμαρτια. δεν χαριζομαι σε κανεναν τους.δεν τους καλεσα ηρθαν στην χωρα μου και θα σεβαστουν το συνταγμα μου οπως κανει ενας φιλος ,ενας καλεσμενος σε ενα φιλικο σπιτι.σεβεται τον νοικυρη την νοικοκυρα την οικογενεια.αυτοι δεν σεβονται τιποτα τιποτα τιποτα.εγω γιατι να τους σεβαστω; θα τους δωσω αυτο που τους πρεπει για να μαθουν και τις δυο ελληνικες φιλοξενιες.την μια οπου σου δινω οτι εχω εαν μου το ζητησεις και την ''αλλη'' οπου απαιτεις.ολοι αυτοι δεν αλλαζουν κουλτουρα ετσι γεννιοντε ετσι μαθαινουν ετσι ζουν .αλιμονο σε αυτον που θα εχει την τυχη να ζησει τετοια κατασταση.
Επιλογος.
οποιος παραβιασει το σπιτι μου η ακουμπησει την οικογενεια μου ειναι νεκρος.