Nikolaos_Orth wrote:
Τώρα περί ΧΑ νομίζω πως τσάμπα ασχολούμαστε καθώς μαθαίνω πως υπάρχει στα σκαρία ένα νέο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...
Για πες ...
Nikolaos_Orth wrote:
Τώρα περί ΧΑ νομίζω πως τσάμπα ασχολούμαστε καθώς μαθαίνω πως υπάρχει στα σκαρία ένα νέο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...
Nikolaos_Orth wrote:παρατηρητής wrote:Nikolaos_Orth wrote:
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ-ΕΙΜΑΣΤΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ εμείς και κάποια φωτισμένα Γεροντάκια που προσεύχονται για εμάς και θα μας κατευθύνουν τις κρίσιμες ώρες.
ΑΥΤΑ...
Για πες ...
Δεν είναι κάτι σίγουρο πάντως πολλές αποχωρήσεις αναμένονται σε ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα.
Η ΝΔ πολύ σύντομα θα καταρρεύσει, το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ (!!!!!!!!) απο την ΧΑ αποχώρησε ήδη σήμερα μια βουλευτής κτλ κτλ κτλ
Φυσικά όλοι αυτοί υπό την σκέπη της κίνησης που ετοιμάζεται.

SUKHOI wrote:chris wrote:
Επίσης θέλω να επιστήσω την προσοχή στις μελλοντικές πιθανές ενέργειες μιας τέτοιας ομάδας.
Όντας μια κοινωνική ομάδα που πιθανώς να πετύχει τον σκοπό της (εκδίωξη λαθρομεταναστών), δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως μετά θα σταματήσουν να πάνε για τσίπουρα.
Ποιός έχει σειρά μετά;
Αριστεροί, ομοφυλόφιλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, τσιγγάνοι, τουρίστες με φθηνά πακέτα, ξένοι παίκτες ομάδων;
Μπορεί κανείς από τους παραπάνω, αλλά καλό είναι εξ'αρχής να μην αναλαμβάνουν τέτοιες ευθύνες ομάδες ανθρώπων.
Εκτός αν πρέπει να αρχίσουμε τους λιθοβολισμούς αύριο (ο αναμάρτητος πρώτος πάντα) και να σκοτώνουμε τους δολοφόνους πριν δικαστούν.
(αλήθεια ποιος χρηματοδοτεί αυτό το κόμμα; είναι Έλληνες οι χρηματοδότες ή είναι σαν τους Σύριους αντάρτες που μας βγήκαν international;)
εισαι κατι απο τα ποιο πανω που εγραψες? αν οχι τι φοβασε? ερωτηση ,ξερεις τι θα παθης αν μαλωσης με πακιστανο η μαυρο απο τον συρηζα η την αστυνομια?
SUKHOI wrote:chris wrote:
Ποιός έχει σειρά μετά;
Αριστεροί, ομοφυλόφιλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, τσιγγάνοι, τουρίστες με φθηνά πακέτα, ξένοι παίκτες ομάδων;
εισαι κατι απο τα ποιο πανω που εγραψες? αν οχι τι φοβασε?
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests